Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Pasiklydes Cinikas @ 2016 10 17, 21:06)
Sveiki.
Po ilgu dvejoniu, pliusu ir minusu deliojimo, nutariau ir as prisijungti prie jusu kompanijos.
Turiu tokios vilties, kad gal nepatrukdysiu jums labai, bei pats turesiu galimybe bent karts nuo karto padeliot viesai savo mintis bei isgyvenimus.

Labas. Kas nusvėrė, jog nusprendei čia parašyti? Papasakok apie savo ligos istoriją, jei nori.

QUOTE(mylimuke! @ 2016 10 18, 06:23)
Nu kas?
As tai sapnavau kosmara- kad esu nescia. bijau.gif

Ir man tai būtų košmaras blink.gif
Atsakyti
Esat kuri nors gerus tiapridal?
Atsakyti
tram param pam..

skleroze.gif
Atsakyti

Kas nutiko?

Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 10 18, 10:58)
Esat kuri nors gerus tiapridal?

Mano dukra gėrus.
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2016 10 18, 21:04)
Mano dukra gėrus.

ar ja migde?man vakar juos israse kai pasiskundziau ,kad skausmo priepuoliai buna,liepe gert po puse tabl,tai vos troleibuse neuzmigau biggrin.gif siand geriau ketvirtadali,tai kaip ir normaliai.apramino tik.kas lb gerai,nes ziauriai per nervus dave vakarykste diena...
Atsakyti
Mylimuke, man vakar ir PMS, ir pilnatis, ir jau tradicinėm tapusios senos bėdos per makaulę vožtelėjo. Šian įmanoma kvėpuot.

Mėja, o tau kas vakar buvo?

Sugedo skalbiankė. Bėda irgi. Kad ją kur.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 10 19, 00:14)
Mylimuke, man vakar ir PMS, ir pilnatis, ir jau tradicinėm tapusios senos bėdos per makaulę vožtelėjo. Šian įmanoma kvėpuot.

Mėja, o tau kas vakar buvo?

Sugedo skalbiankė. Bėda irgi. Kad ją kur.

nieko naujo,gavau siuntima as traumatologa,gydytoja,pas kuria vakar buvau,nes maniskes nebuvo kazkodel rekomendavo operacija,kompresus(su degtine:D) ir ramybe kojoms,lova kitaip sakant.todel prasitesiau biuleteni.susinervinau lb del operacijos,sunervino gailus bendradarbes spaudimas''kada jau grysiu'',nes ateme pagalbininke is jos ir dirba uz mus abi.bijau del sutarties tesimo,nu zodziu...
bet vakar ir skaudejo lb,ryte kai reikejo keltis maniau apsiverksiu.

nezinau ar nuo nervu ar del senu moterisku bedu dingo menesines...ginekologe man baubas,tai...
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 10 18, 23:00)
ar ja migde?man vakar juos israse kai pasiskundziau ,kad skausmo priepuoliai buna,liepe gert po puse tabl,tai vos troleibuse neuzmigau biggrin.gif siand geriau ketvirtadali,tai kaip ir normaliai.apramino tik.kas lb gerai,nes ziauriai per nervus dave vakarykste diena...

Ne, nemigdė, geriant nuo 0,5 iki 3. Kažkoks raminamasis poveikis tik per laiką atsirado, staigaus efekto išgėrus nebūdavo.
Atsakyti

tiapridal, pagooglinau, kad yra psicholeptikas, man nuo kito psicholeptiko kvetiapino žiauriai miegas ima, tiesiog išsilaikyti neįmanoma, labai staigiai ramina. Po visą tabletę gal nereikėtų iškart gerti, po pusę, ketvirtį nebent.

o gal nieko tokio, kad dingo mėnesinės?

Night, tavo gyvenimas kaip anekdotas su tiek situacijų, kurios graudžiai juokingos, tai mašina, tai skalbenkė :) atrodo, supranti, kad žmogui bėda, bet kartu ir pačią pralinksmina :) neatrodo tada savos kasdienės bėdos tokios baisios ir sudėtingos.

kažkaip paskutiniu metu ramu, gal ilgam? Seniai nebuvo tokio ilgesnio ramaus periodo. Baigiu aptingti ir pražvalėti. Nes anksčiau tai stiprus stresas ir nerimas, pramaišiui su diena-dvi ramesnėmis, kad net nespėji atsipalaiduoti ir į gyvenimą pozityviau pradėti žvelgti kaip vėl užgriūva sunkumai ir bėdos.

nors kai pagalvoji yra tų rūpesčių apsčiai pas mane, bet kažkaip neįsigilinus aš į juos. Mąstau visai nedepresyviai, jėga.

Atsakyti

Gerai būtų, kad ir man anekdotas atrodytų tas mano gyvenimas... Mažiau nei čia žiauriai vemdavau prieš kokių porą metų. Būna, jaučiu lengvumą. Be šiaip gyventi skauda. Sunku.

Ir vėl darbe toookią daunišką klaidą padariau... Tiksliau, kai ko "nedadariau" per žioplumą, skubėjimą, nematymą. Per save, žodžiu. Atklausiau moralo kiek visa tai kainuoja, kas dabar bus... Paklausiau ką turėčiau padaryt, kaip išspręst. Na, padariau kas nuo manęs priklauso. Bet jausmelis, suprantat koks...

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2016 10 19, 21:03)
<p>tiapridal, pagooglinau, kad yra psicholeptikas, man nuo kito psicholeptiko kvetiapino žiauriai miegas ima, tiesiog išsilaikyti neįmanoma, labai staigiai ramina. Po visą tabletę gal nereikėtų iškart gerti, po pusę, ketvirtį nebent.</p>
<p> </p>
<p>o gal nieko tokio, kad dingo mėnesinės?</p>
<p> </p>

Man liepe gert 2 k po puse tabl,tai db geriu po ketvirtadali ,visai normaliai,ramina gerai.
Man jos arba nesibaigiancios buna,arba dingstancios keliems menesiams.bet pikvo skausmai tai nedingsta...

Pradejo dar danti ir zandikauli skaudet,nu zodziu...tai uzsiregistravau pas studentus,ryt priims.tikiuos nieko rimto
Atsakyti