Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(meja82meja @ 2016 12 29, 23:03)
Nemanau kad jie daeis iki skyrybu kai isgyveno beveik30 metu...bet man gaila ziuret kaip jie abu vienas kita eda.

Israse mamai ad,gert nakciai.pamirsau tik pavadinima,prisimenu tik kad skirti sunkiai depresijai gydyt.

O as ryt pasirasysiu nauja sutarti rolleyes.gif  rolleyes.gif

O prie ko cia tie 30 pragyventu kartu metu, jei jie kosmariski? Ar tai reiskia, kad jau neber reikalo pagyventi ramybeje ir privalu toliau kankintis, kol mirtis juos isskirs? Kokia laime, kad mano mama issiskyre su teciu, kai man tebuvo 7 metai, nes neaisku, kas butu su manim, jei visa vaikyste ir jaunyste buciau maciusi girtavima, smurta ir kitas baisybes. Ir neisku, kur dabar butu mano mama, jei iki siol butu tempusi ta inkara ant kaklo...
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2016 12 29, 23:40)
O prie ko cia tie 30 pragyventu kartu metu, jei jie kosmariski? Ar tai reiskia, kad jau neber reikalo pagyventi ramybeje ir privalu toliau kankintis, kol mirtis juos isskirs? Kokia laime, kad mano mama issiskyre su teciu, kai man tebuvo 7 metai, nes neaisku, kas butu su manim, jei  visa vaikyste ir jaunyste buciau maciusi girtavima, smurta ir kitas baisybes. Ir neisku, kur dabar butu mano mama, jei iki siol butu tempusi ta inkara ant kaklo...

As jai visada sakiau,kad del vaiku gyvent nereikia,negavau nieko is tevo,nuo pat vaikystes prisimenu ji girta ir tiek.nelinkiu jam blogo,bet kazkokiu emociju jis man nekelia.

Pratese sutarti iki balandzio28d.
Atsakyti
Meja, gi liuks del darbo sutarties:) Susitvarkyk dar svori, ir gyvenimas grazus:) Mesk tu lauk bandeleles, , saldumus ir turesi saunia figura smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 30 gruodžio 2016 - 22:35
QUOTE(Nidulia @ 2016 12 30, 23:32)
Meja, gi liuks del  darbo sutarties:) Susitvarkyk dar svori, ir gyvenimas grazus:) Mesk tu lauk bandeleles, , saldumus ir  turesi saunia figura smile.gif

O man ner nuotaikos butent del sutarties...nors aisku geriau nei nieko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meja82meja: 31 gruodžio 2016 - 01:26
QUOTE(meja82meja @ 2016 12 31, 01:25)
O man ner nuotaikos butent del sutarties...nors aisku geriau nei nieko

Bent turesi laiko kito darbo paieskoms.
Atsakyti
Mėja, viskas bus kitaip, bet nereiškia, kad blogiau. smile.gif Aš čia apie darbą. Juk tikrai susirasi, jei tik norėsi. Suprantu, kad sunkiau suderint gyvenamas plotas + darbas, kai to reikia vienu metu. Bet tai išsisprendžia, patikėk. Manau, kone visos čia bus patyrę pan. etapų. That`s life.

Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 12 31, 15:37)
Mėja, viskas bus kitaip, bet nereiškia, kad blogiau. smile.gif Aš čia apie darbą. Juk tikrai susirasi, jei tik norėsi. Suprantu, kad sunkiau suderint gyvenamas plotas + darbas, kai to reikia vienu metu. Bet tai išsisprendžia, patikėk. Manau, kone visos čia bus patyrę pan. etapų. That`s life.

4u.gif
Atsakyti
Su naujais!
Atsakyti
Kaip sutikot naujuosius? 4u.gif
Atsakyti
su Naujaisiais, būsenų kolegės.
Retai rašau, bet skaitant atrodo, kad mūsų temos žinutės lyg ir lengvesnės tapo paskutiniu metu.
Naujuosius sutikau lovoje, net galvą tingėjau pakelti nors girdėjau per miegus fejerverkus ir namiškių sveikinimą. (čia dėl nuovargio po ilgos kelionės)
labai sveikinu Night šiais metais įvaldžius vairavimą ir Meją dėl sutarties pratęsimo.
Linksmybių visoms, atsipalaidavimo ir nebijoti to, kas neišvengiama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PRANAITE: 01 sausio 2017 - 19:48
QUOTE(mylimuke! @ 2017 01 01, 19:26)
Kaip sutikot naujuosius?  4u.gif

Lovoj biggrin.gif

Aciu,Pranaite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meja82meja: 02 sausio 2017 - 03:19
O kur tu, mylimuke šventei? rolleyes.gif

Su Naujais Metais. Mažiau stresų visoms.
Tema tikrai "palengvėjo".

Aš vyrų vienuolyne, vadinkim, švenčiau. biggrin.gif Neprisigalvokit pošlų minčių. biggrin.gif Viskas labai gražu ir dvasinga buvo. Šimtai žvakučių, smilkalų, giesmės su gitarom, jokių bažnytinių suolų, o tiesiog kilimas. Vidurnakčio psichozės beveik nesigirdėjo, tuo metu dar buvo šv. mišios. Dauguma buvo jauni žmonės, bet mačiau ir pagyvenusių. Visi draugiški ir smagūs. smile.gif Aišku, netikinčiam žmogui būtų buvę too much ten visko.
Gal pirmąkart gyvenime su tokia ramybe žengiau į kitus metus. T.y., būtent tuo metu. Gal giesmės užmeditavo.
Man ta naktis galėdavo būt ir smagi, bet visad būdavo ir neramu viduj. Kad va, vėl kažko nepadariau, kažką padariau blogai, kažkas sunku ar nesiseka.
Stengiuos nesureikšmint metų virsmo. Kol kas išeina.

Pranaite, ačiū. Nėr viskas puiku tikrai su tuo vairavimu. Bet, taip, pagalvojus, tai bent man čia didelis pasiekimas.

Bet, va, dėl darbo noriu nusipjaut sau galvą. Atrodo, kad imsiu vemt ir apvemsiu pusę Vilniaus. O po to palengvės, gulėsiu lovoj ir daugiau į tą darbą neisiu. Nežinau, kas aš per padaras, visuose darbuose man vis negerai.

Atsakyti