Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Valio, Mėja. Super.
Suprantu, kad finansiškai neapsimoka, bet ar ne saugiau jaustumeis, jei pasiieškotum, kad gyvent nepriklausomai nuo darbo?
O tau metams tą sutartį praeitąkart su tavim sudarė?

Aš laukiu Kūčių. Tikrai labai pasiilgau visų. Tik kad labai nuvargino mane nerimas ir migrena. Praeis greit ir tiek tos šventės.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 12 24, 02:34)
Valio, Mėja. Super.
Suprantu, kad finansiškai neapsimoka, bet ar ne saugiau jaustumeis, jei pasiieškotum, kad gyvent nepriklausomai nuo darbo?
O tau metams tą sutartį praeitąkart su tavim sudarė?

Aš laukiu Kūčių. Tikrai labai pasiilgau visų. Tik kad labai nuvargino mane nerimas ir migrena. Praeis greit ir tiek tos šventės.

Pirma k 3 men ,antra k metams.db nexinau kiek laiko.
Night,as lb noreciau kitur,bet kol kas negaliu sau to leist...

Su sventem visas
Atsakyti
Negaliu ziuret i savo mama...nebegeria savo ad ir atkrito.tragedija.sakau kad vaziuotu pas psich,kad duosiu ant vaistu ir keliones.ne ir viskas.siand visa d verke kol as palinksiminimui.multiku neijungiau.kalba kad pasikars ir tt.
Man jos tikrai gaila.
Atsakyti
Mergaites, su Sventom Kaledom. Lai su jomis ateis laime, dziaugsmas, gera nuotaika ir sielos ramybe : Su sventemis:)
Atsakyti
Su šventom visas.

Mėja, o mamai depresuot yra kokios objektyvios tau žinomos priežastys?

Aš labai fainai praleidau Kūčias ir Kalėdas. Nieko labai kitaip nebuvo nei senesniais metais. Bet viduj buvo šilta ir gera, jauku su visais būt.
Tik turėjau streso dėl vairavimo Kaune, bet jis neilgalaikis.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 12 26, 12:22)
Su šventom visas.

Mėja, o mamai depresuot yra kokios objektyvios tau žinomos priežastys?

Aš labai fainai praleidau Kūčias ir Kalėdas. Nieko labai kitaip nebuvo nei senesniais metais. Bet viduj buvo šilta ir gera, jauku su visais būt.

Yra.aisku vaistai ju nepasalins,bet bent pades jaustis geriau.
Atsakyti
Su sventemis 4u.gif linkiu maziau juodu dienu ir maziau vaistu biggrin.gif
Atsakyti
Aha. Grįžau į Vilnių ir nerimastis kandžiojas... Ir žinau kodėl. Ryt į darbą... Dar tokia baimė, kad tik kitais metais nebūtų blogiau per Kalėdas, nes artimieji visi sugyvena darniai, tik, matau, kad mama jaučias ne per geriausiai. Gal ne taip blogai, bet per tas ligas panašėja į seną žmogų, kuris bet kada gali išeit. verysad.gif Žinau, kad kliedesiai. To tiesiog bijau ir nerimauju, vaizduotė kartais piešia skaudžius scenarijus.
Kelias dienas negėriau AD. Sąmoningai neėmiau į vojažą, galvojau, vis tiek šventės, jų visai laukiu, susitiksiu su pasiilgtais artimais žmonėm. Bet, žiūriu, kai nutraukiu AD, iš pradžių ėmu sapnuot košmarus. Gal čia lomkės, nežinau. Bet nemesiu dar tikrai. Matau, kad svyruoja tos mano jausenos ir ramybė trapi.

Mėja, suprantama, aš irgi sakyčiau, jei pagerina jauseną, skatint gerti vaistus. Ar dėl ko depresuoja įmanoma išspręsti? Įsivaizduoju, kaip sunku būt su artimu brangiu žmogum, kuris liūdi ir kenčia...
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 12 26, 21:42)

Mėja, suprantama, aš irgi sakyčiau, jei pagerina jauseną, skatint gerti vaistus. Ar dėl ko depresuoja įmanoma išspręsti? Įsivaizduoju, kaip sunku būt su artimu brangiu žmogum, kuris liūdi ir kenčia...

As nezinau kaip isspresti,nes pagrindine priezastis tevas.man skundzias mama,o tevas sesei verkia.gaila abieju.
Bet sutarem su sese kad nuves ja pas psichiatre.aisku mama supyko kad nusprendem viska uz ja.prdejo verkt...nu zodziu.nebuvo nei 1 dienos be asaru jos ir pykciu,rekimu ant tevo.
As ryt ryte grysiu i vln.

Night,sausi bus proga pagaliau sky bare apsilankyt-mano gintadienis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 12 26, 22:22)
As nezinau kaip isspresti,nes pagrindine priezastis tevas.man skundzias mama,o tevas sesei verkia.gaila abieju.
Bet sutarem su sese kad nuves ja pas psichiatre.aisku mama supyko kad nusprendem viska uz ja.prdejo verkt...nu zodziu.nebuvo nei 1 dienos be asaru jos ir pykciu,rekimu ant tevo.
As ryt ryte grysiu i vln.

Night,sausi bus proga pagaliau sky bare apsilankyt-mano gintadienis biggrin.gif

Ok smile.gif

Dėl mamos kažkodėl taip ir maniau, kad per tėtį. Žmogus gali turėt n bėdų, bet įtariau būtent tą. Ar tik ne bėdos su alko?

Dingo elektra. blink.gif Kaip suprantu, ir gretimam visam name. Neseniai kur dirbu daly gatvės buvo dingę dieną, neveikė ir šviesoforai. Kas per balanos gadynės... Tikiuosi rusai nepuola blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 12 26, 12:22)
Su šventom visas.

Kaip smagu skaityti:)
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 12 27, 00:16)
Ok smile.gif

Dėl mamos kažkodėl taip ir maniau, kad per tėtį. Žmogus gali turėt n bėdų, bet įtariau būtent tą. Ar tik ne bėdos su alko?

Ir del alko ir del nepadejimo,del visko...
Atsakyti