Zodziu...mane atleidzia ne del darbo.o todel,kad uzkliuvau tam kuris neleido suns laikyt.kalbejau ryte su vadovu.tai kai atejo tas senis ,i mano labas rytas atsake ar zinai ,kad tau sutarties neprates?butumet girdeje su kokiu dziaugsmu jis tai pasake...as jam nieko nepadariau.o jus dziaugias is kito bedos.
Vadovas sake kalbet su direktorium,jei jo nuomones klaus tada uztars.
Bet...kur direktorius ten ir tas senis.nesu pasiruosus su juo kalbet
QUOTE(meja82meja @ 2016 12 20, 19:05)
Zodziu...mane atleidzia ne del darbo.o todel,kad uzkliuvau tam kuris neleido suns laikyt.kalbejau ryte su vadovu.tai kai atejo tas senis ,i mano labas rytas atsake ar zinai ,kad tau sutarties neprates?butumet girdeje su kokiu dziaugsmu jis tai pasake...as jam nieko nepadariau.o jus dziaugias is kito bedos.
o kas neleido suns laikyt? kazkas is virsininku ar siaip kazkoks diedas? nepamenu istorijos.
zodziu, gerai dirbi - taip ir sakyk, kad gerai darba atlieki, tau darbas patinka ir t.t.
meja82meja,jei Tau svarbus šis darbas,nenuleisk rankų.Eik ir kalbėk,o bus kaip bus.Juk tikrai konfliktas dėl šuns ir darbas nieko bendro neturi.Iš savo patirties žinau,kad paskui nagus grauši,jog nepadarei visko,ką galėjai.
O šiaip,jei gerai atsimenu,tai lyg su kažkokia moteriške dėl šuns pykaisi,ar aš kažkq maišau?
O šiaip,jei gerai atsimenu,tai lyg su kažkokia moteriške dėl šuns pykaisi,ar aš kažkq maišau?
Laikyt neleido statybu aiksteles vadovas,bet as jam nepavaldi.laikyt leido direktorius ir mano vadovas.pykausi su moterim pas kuria iskele gyvent.bet veliau mes susitaikem.
O tas senis vis lauke kada tures proga man atkersyt...debilas
O tas senis vis lauke kada tures proga man atkersyt...debilas
Meja, rimtai, varyk kalbetis su direktorium. Sakai nesi tam pasiruosusi? O kokio cia pasiruosimo reikia? Tau dar bent 3 menesius reikia padirbti, tai varyk ir graziai pakalbek. Tikrai niekas taves uz tai nemus.
Aš tai suprantu, kad didelio noro eit kalbėtis nėr, nes nu gaunas kaip išmaldos prašymas - prašau, leiskite mane pas Jus dirbti ir gyventi... Juk per savigarbą trenkia.
Nelygu kas kam svarbiau, ar toji savigarba/principai/žmogiškas orumas/šioks toks nusižeminimas, ar kaip tai pavadint, ar vis tik imtis pradėt viską iš naujo, kas šiuo atveju daug sunkiau atrodo.
Žinau, kad mano situacija gerokai kitokia, bet bendrumas tame, kad toks jausmas, kad manęs ten nenori, o aš vis tiek ten sėdžiu.
Tai jausmelis toks, kad sėdžiu ten ir visaip kaip kenkiu: atimu pinigų, tai yra duoklę; iškvėpuoju orą; ištrypiu kilimą; naudoju elektrą, vandenį, popierių, spausdintuvo rašalą; o dar ir šiaip mėgstu visokių problemų pridaryt. Porąkart, dar ir mašiną buvau apkūlus. Net nežinau, kaip čia dar pakenkus...
Ir, žinokit, ta saviironija nėra perdėta - nu tikrai toks jausmas mane dažnokai užklumpa.
Jei ne direktoriaus žmona, kažin, ar nebūčiau vėl iki psichuškės nusivažiavus. Ji tikras gėris ten.
Nu, bet, anyway, Mėjos bėdos man tikrai atrodo didesnės.
Nelygu kas kam svarbiau, ar toji savigarba/principai/žmogiškas orumas/šioks toks nusižeminimas, ar kaip tai pavadint, ar vis tik imtis pradėt viską iš naujo, kas šiuo atveju daug sunkiau atrodo.
Žinau, kad mano situacija gerokai kitokia, bet bendrumas tame, kad toks jausmas, kad manęs ten nenori, o aš vis tiek ten sėdžiu.
Tai jausmelis toks, kad sėdžiu ten ir visaip kaip kenkiu: atimu pinigų, tai yra duoklę; iškvėpuoju orą; ištrypiu kilimą; naudoju elektrą, vandenį, popierių, spausdintuvo rašalą; o dar ir šiaip mėgstu visokių problemų pridaryt. Porąkart, dar ir mašiną buvau apkūlus. Net nežinau, kaip čia dar pakenkus...
Ir, žinokit, ta saviironija nėra perdėta - nu tikrai toks jausmas mane dažnokai užklumpa.
Jei ne direktoriaus žmona, kažin, ar nebūčiau vėl iki psichuškės nusivažiavus. Ji tikras gėris ten.
Nu, bet, anyway, Mėjos bėdos man tikrai atrodo didesnės.
o prie ko cia mejos savigarba, jeigu ja ne del blogo darbo atleidzia, o del kazkokio idioto? ka jis tam virsininkui prisnekejo? butinai meja eik ir snekek .
Night - o masinos tau daugiau nedave darbines? ar suzinojo, kad pati vairuoji,ir jau ilgokai?
Night - o masinos tau daugiau nedave darbines? ar suzinojo, kad pati vairuoji,ir jau ilgokai?
QUOTE(mylimuke! @ 2016 12 21, 00:16)
o prie ko cia mejos savigarba, jeigu ja ne del blogo darbo atleidzia, o del kazkokio idioto? ka jis tam virsininkui prisnekejo? butinai meja eik ir snekek .
Nedavė. Nors sakė, kad "bandysim vėl, kai atsigausi". Bet tada jau buvo 3-ias šeimos narys. Sakiau tai db yra kam vairuot. Sakė, kad "nu jo". Ir iš tikro anas ir važinėja, man nebėr poreikio. Kartais važiuojam kartu, ačiūdie, nedažnai paskutiniu metu.
Kad turiu savo, pasakiau gal prieš 2sav. Direktoriaus žmonai, nes su ja kalbamės ir visai neformaliai. Ji persakė direktoriui. Kiek laiko nežino. Tikriausia galvoja, kad kažkur tuo metu, kai pasakiau, ir įsigyjau. Nesigilinau.
O šiaip brrr. Neprimink man tos darbinės.
Tu nepameni Mėjos situacijos kas ten kaip. Vis tik skandalas buvo darbinėj teritorijoj, kas, kad gyvenamoj zonoj. Kam to reik? Nesakau, kad kažkokia tragedija, bet neadkvatumas Mėjos ten liejos per kraštus dėl šuns laikymo. Nemanau ir kad kažkas labai sureikšmina faktą, kas ten dirbs tą darbą - jis juk nekvalifikuotas.
Ne visi matytų tame savigarbos sumenkinimą, taip. Čia kaip kam. Kitą žeistų, kad pasakymas, kad, maždaug, tu čia nereikalingas. Ir po to prašytis pasilikt.
Bet jokiu būdu nenoriu Mėjai knist proto. Tegu tik eina kalbėtis. Tik man atrodo, kad jei neis, irgi bus suprantama.
Jei del blogo darbo atleistu,tai tikrai net minciu netureciau prasyt kad paliktu.bet dabar...del kazkokio idioto,kuriam tiesiog nepatinku.
Night
O tai ka sefai sake del tavo masinos ar nk nekomentavo?
O tai ka sefai sake del tavo masinos ar nk nekomentavo?