QUOTE(meja82meja @ 2016 12 19, 13:14)
Susiimk, nuuuuu
Ieškosim abi sau naujų darbų, ką bepadarysi... Arba gydytis kojas ramiai galėsi, o po to ieškotis.
O šian pasakė, kad nepratęs sutarties? Ar sakė priežastį? Jei tavo darbu nebuvo nepatenkinti, paprašyk būtinai, kad rekomendaciją parašytų.
Aš įsivaizduoju kokia "dovanėlė" šventėms...
QUOTE(Night13 @ 2016 12 19, 16:07)
Susiimk, nuuuuu
Ieškosim abi sau naujų darbų, ką bepadarysi... Arba gydytis kojas ramiai galėsi, o po to ieškotis.
O šian pasakė, kad nepratęs sutarties? Ar sakė priežastį? Jei tavo darbu nebuvo nepatenkinti, paprašyk būtinai, kad rekomendaciją parašytų.
Ryte paskambino vadovas ir pasake,kad direktorius abejoja del pratesimo,todel nepratesia,leidzia pailset,kai reikes paskambins.
Blogiausia,kad neturiu kur mieste gyvent,o dar blogiau kad kas menesi moku lyzinga...nu zodziu...as net is birzos pasalpos negausiu,nes man truksta isdirbtu menesiu
QUOTE(meja82meja @ 2016 12 19, 17:19)
Ryte paskambino vadovas ir pasake,kad direktorius abejoja del pratesimo,todel nepratesia,leidzia pailset,kai reikes paskambins.
Blogiausia,kad neturiu kur mieste gyvent,o dar blogiau kad kas menesi moku lyzinga...nu zodziu...as net is birzos pasalpos negausiu,nes man truksta isdirbtu menesiu
Siaubas o tai kiek reikia isdirbt kad gautum ta pasalpa? Gi nemazai dirbai jau. 2 metai?
Bry,jei jauti,kad reikia lėk net negalvodama.Nelauk kol viskas dar labiau paastres.Siaip pas psichiatrus reikalingas šeimos gydytojo siuntimas,bet kartais galima papult ir be jo.Priklauso nuo gydytojo.
Kai aš ėjau, nereikėjo jokio siuntimo. Poliklinikai priklausančiame psichikos sveikatos centre užsiregistravau ir tiek.
Mėja, gal biuletenį galėtum paimt ir tęst ilgiau dėl kojų? Su reabilitacija kokia nors jungiant?
Tiek nedaug laiko viskam sugalvot
QUOTE(mylimuke! @ 2016 12 19, 20:35)
Siaubas o tai kiek reikia isdirbt kad gautum ta pasalpa? Gi nemazai dirbai jau. 2 metai?
Turi but isdirbus 18 menesiu.pas mane tik 15...
QUOTE(off-line @ 2016 12 19, 20:45)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="verksne" data-cid="71303691" data-time="1482135485"> Bry,jei jauti,kad reikia lėk net negalvodama.Nelauk kol viskas dar labiau paastres.Siaip pas psichiatrus reikalingas šeimos gydytojo siuntimas,bet kartais galima papult ir be jo.Priklauso nuo gydytojo.</blockquote>
<p>Kai aš ėjau, nereikėjo jokio siuntimo. Poliklinikai priklausančiame psichikos sveikatos centre užsiregistravau ir tiek. </p>
<p> </p>
<p>Mėja, gal biuletenį galėtum paimt ir tęst ilgiau dėl kojų? Su reabilitacija kokia nors jungiant? </p>
<p>Tiek nedaug laiko viskam sugalvot </p>
<p>Kai aš ėjau, nereikėjo jokio siuntimo. Poliklinikai priklausančiame psichikos sveikatos centre užsiregistravau ir tiek. </p>
<p> </p>
<p>Mėja, gal biuletenį galėtum paimt ir tęst ilgiau dėl kojų? Su reabilitacija kokia nors jungiant? </p>
<p>Tiek nedaug laiko viskam sugalvot </p>
Sutartis terminuota.iki 31dienos,poto ji nutruks ir jokie biuleteniai negelbes jau.cia mano manymu.jei butu neterminuota tada jo.o db...
Po darbo issiuntinehau kruva cv,bet kas is to-nei siauliuose nei vilniuj neturiu kur gyvent...
Mmm...tai kad nereikia siuntimo.bent mano poliklinikoj
QUOTE(meja82meja @ 2016 12 19, 21:07)
Turi but isdirbus 18 menesiu.pas mane tik 15...
Sutartis terminuota.iki 31dienos,poto ji nutruks ir jokie biuleteniai negelbes jau.cia mano manymu.jei butu neterminuota tada jo.o db...
Po darbo issiuntinehau kruva cv,bet kas is to-nei siauliuose nei vilniuj neturiu kur gyvent...
O kur mama tavo?
Mėja, bet tu dabar gali pasiimt nedarbingumą, nelaukiant, kol tave atleis. Pasigooglinau specialiai - atleidimo data nusikelia po biuletenio uždarymo. Laimėsi laiko ir vis tiek gausi kažką.
Mėja, nu nuomai gal rasi iš ko pasiskolint? Pradžią padarei su CV, šaunuolė.
Lizinguotis, aišku, labai jau drąsus žingsnis, dirbant terminuotai. Nebent būtinas labai daiktas. Bet gal įmanoma atidėt, kažkaip sutvarkyt tą? Ar ten didelė suma? Įtariu, tas prabangusis telefonas...
Aš čia kvaksiu, kaip visažinė kokia, atsiprašant, pati jau būčiau pamėlynavus tokioj situacijoj... Aš kažkaip tikiu, kad panašų darbelį nebus tau taip jau sudėtinga susirast, tuolab, ir patirties jau nors kokios nors darbinės turi.
Man baisiau atrodo, kaip tau suderint nesveikatos reikalus su nauju darbu.
Lizinguotis, aišku, labai jau drąsus žingsnis, dirbant terminuotai. Nebent būtinas labai daiktas. Bet gal įmanoma atidėt, kažkaip sutvarkyt tą? Ar ten didelė suma? Įtariu, tas prabangusis telefonas...
Aš čia kvaksiu, kaip visažinė kokia, atsiprašant, pati jau būčiau pamėlynavus tokioj situacijoj... Aš kažkaip tikiu, kad panašų darbelį nebus tau taip jau sudėtinga susirast, tuolab, ir patirties jau nors kokios nors darbinės turi.
Man baisiau atrodo, kaip tau suderint nesveikatos reikalus su nauju darbu.
Mėja, jei tu nesi kuo prasikaltusi, tai gal pati pakalbėk su didesniu viršininku, gal pratęs sutartį bent 3 mėnesiams. Juk jau buvo kažkoks konfliktas pas tave, kai mažas viršininkas neleido, o didelis viršininkas leido. Pamiršau dėl ko. Tik pokalbį gerai apgalvok. Juk mažas viršininkas pasakė, kad didelis viršininkas abejoja, o ne išvaro iš darbo.
QUOTE(mylimuke! @ 2016 12 19, 21:17)
O kur mama tavo?
Mama kaime.aisku,ji mane priema ir laukia ir tt.bet as noriu gyvent mieste ir dirbt.o km tik degradavimas...
Taip,Night,telefonas,interneto sutartis sudaryta 2 metams,viska sudejus gaunas normali suma.mano neapgalvotu sprendimu pasekmes.
Pranaite,jei buciau nusikaltus,tai ir velniu jau buciau gavus.db nebuvo nei skundu nieko.
Nesakau kad dirbu idealiai,kaip ir visi.ir saziningai ir nelabai,ir is darbo anksciau pabegu,bet kai reikia dirbu ir virsvalandzius.
Siand gyventoja is vienos laiptines padovanojo zvakiu rinkini kaledini,sako uz tai kad valot mus 😊