Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Tai nedepresuojat? smile.gif Bandau kalbint, bet nieks su manim nekalba. biggrin.gif Taip man ir reikia, aišku. biggrin.gif

Aš tai noriu pasigirt, kad visai gerai šian pailsėjau būdama urve. Nors galvojau dieną praleist kitaip, reikia man tingiadienių. Pastebėjau, kad ir viduj tampa ramiau, kai pailsiu.
Šiemet visai laukiu Kūčių. Pasiilgau visų. Ir tėčio labai pasiilgau...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 12 16, 14:26)
biggrin.gif
Kai surinksi 100 zinuciu, pasirodys tau haremo durys.

JI pas mus I varnu tema bendraminciuose atsibelde...su tais paciais klausimais. Cia guminei paaštrėjimas? Jai reikia pas psichiatra. Muse/gumine, tau gydytis reikia
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 12 17, 22:44)
Tai nedepresuojat? smile.gif Bandau kalbint, bet nieks su manim nekalba.  biggrin.gif Taip man ir reikia, aišku. biggrin.gif

Aš tai noriu pasigirt, kad visai gerai šian pailsėjau būdama urve. Nors galvojau dieną praleist kitaip, reikia man tingiadienių. Pastebėjau, kad ir viduj tampa ramiau, kai pailsiu.
Šiemet visai laukiu Kūčių. Pasiilgau visų. Ir tėčio labai pasiilgau...

Ir dar kaip yra.Tik rašyt nesinori,nes smegenys kala vieną ir tą patį-blogai.
Matai kaip visiems skirtingai-aš geriau jaučiuosi,kai darbo daug.Nu bet gal ir nuo darbo priklauso.
O švenčių aš nelaukiu,tik va vis tiek ateis smile.gif
Kiek laiko neturi tėčio?Pasiilgau ir aš savojo...labai...Rodos tiek daug liko nepasakyta,nepadaryta,arba padaryta neteisingai...
Atsakyti
kazkokia uzsisedejus jauciuosi. paskutiniu metu niekur neinu, nei pramogu, nei i gamta. vakare nelabai lieka laiko, o savaitgali noris tik miegot. jau kelinta savaitgali noriu i miska ir vel nenuėjau niekur. reik kazkaip issijudint.
Atsakyti
QUOTE(verksne @ 2016 12 18, 13:14)
Ir dar kaip yra.Tik rašyt nesinori,nes smegenys kala vieną ir tą patį-blogai.
Matai kaip visiems skirtingai-aš geriau jaučiuosi,kai darbo daug.Nu bet gal ir nuo darbo priklauso.
O švenčių aš nelaukiu,tik va vis tiek ateis smile.gif
Kiek laiko neturi tėčio?Pasiilgau ir aš savojo...labai...Rodos tiek daug liko nepasakyta,nepadaryta,arba padaryta neteisingai...

Man kažkiek pats darbas pagelbėjo irgi šiemet, kas liečia nesmukimą žemyn. Tik mano aplinka darbo tokia sunki man jau pusmetį tapo, todėl būtinai bėgsiu kur kitur, kai tik susirasiu kur. Tikiuosi, nereikės, kol nesusirasiu... verysad.gif
Tėčio nebėr devinti metai. Na, bet buvo jis mano gyvenime ilgiau nei 9m... O kiek laiko tu be jo?

Buvau šv. mišiose, po to Panoramoj. Oooo. Nu, mišiose žmonių šiek tiek daugiau nei įprastai. Bet Panoramoj... Švenčia liaudis jau, trepsi, šoka, 2 gaidelius dainuoja, dūdom groja, triukšmas, eglė per 2 aukštus išdabinta. Dabar, kai nebepresuoju be proto, manęs neslegia visa tai, kaip anksčiau, bet žiauuuuuriai išvargino tas šurmulys, nors nedaug laiko ten praleidau. Gaila labai ten dirbančių žmonių. Išprotėčiau, o paskui galva sprogtų ir aptaškytų visas fyfas su pabiručiais.
Prisipirkau vyno ir moviau lauk. biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Night13,2016 12 18, 19:12]
Man kažkiek pats darbas pagelbėjo irgi šiemet, kas liečia nesmukimą žemyn. Tik mano aplinka darbo tokia sunki man jau pusmetį tapo, todėl būtinai bėgsiu kur kitur, kai tik susirasiu kur. Tikiuosi, nereikės, kol nesusirasiu... verysad.gif
Tėčio nebėr devinti metai. Na, bet buvo jis mano gyvenime ilgiau nei 9m... O kiek laiko tu be jo?

Dar tik metai,kai jo nebėra.Viskas dar labai šviežia.Bet kaip matau,laikas nieko nekeičia.Tas ilgesys...
Mane tie visi šurmuliai kažkiek gal ir prablaško,bet vis pagaunu save pykstant,kad ko čia visi linksminasi,kai man taip sunku.Gi suprantu,kaip tai kvaila,bet šiai dienai taip yra.
Jei jau vyno norisi,reiškia -gerai biggrin.gif Man dar nesinori.
Atsakyti
Labas vakaras.
Sakykit kaip kazkokia pradzia padaryt?jauciu jau,kad man reikia pagalbos,bet nedristu
Atsakyti
Verksne, ne rodiklis aš gedulo tema. Aš tuo klausimu nenormali. Nėra taip, kad sėdžiu ir vaitoju, kad mirė tėtis. Niekada to nebuvo. Šiuo metu toks ilgas periodas, kai labai ilgiuosi, lenda mintys, kad kaip jam TEN. Smulkiau nesipasakosiu, nes net nžn kaip perteikt rišliai savo mintyjimus, kas ten man atrodo, kad neatrodyčiau nenormali. Nes pati tokia nesijaučiu. Tik žinau, kad kitiems tai gali atrodyt negera prasme keistoka, perdėta ar pan.
Depresikams taip jau yra, kad erzina kitų linksmybės. Aš po to pykdavau ant savęs, kad ko čia aš nepatenkinta - tie besilinksminantys žmonės gi nekalti, kad man nėra taip linksma.
Vyną pirkau ne dabar lakti. biggrin.gif Šiaip aš mėgdavau raudoną, bet dabar tvardausi, nes labai iššaukia migreną (žinot, ta senatvė...).

Bry, jei turi galimybę privačiai, sakyčiau, kreipkis į psichoterapeutą. Jei neturi, psichologai, ar net psichoterapeutai, dirba ir poliklinikose. Pas psichiatrą, jei reik skubiau "atsikačialint", pvz., jei neišeina dirbti. Psichiatrai greit įbrunka vaistus.
Tai tiesiog kaip pati jauti, kuris variantas priimtinesnis.

Gal kitos rišliau patartų, nes mano patirtis sena ir aš nebuvau tokia protinga, pati kažkur kreiptis nesusiprotėjau, o ir paprotinta labai ilgai su ta mintim taikiaus, kad man reik tos kažkokios pagalbos.

Truputį nejaukiai jaučiuos, kad kone kas antras postas mano. Nesu aš tuose reikaluose nei protinga, nei patikima, nes tiek metų pati kenčiu nuo tų dalykų. Tiesa, dabar tikrai daug daug šviesiau akyse, nerimas ne toks aštrus ir nenuolatinis, kas kankino mane tiek laiko...
Atsakyti
Zodziu nuo nauju metu esu bedarbe.
Atsakyti
QUOTE(Bry. @ 2016 12 18, 22:39)
Labas vakaras.
Sakykit kaip kazkokia pradzia padaryt?jauciu jau,kad man reikia pagalbos,bet nedristu

Bry,jei jauti,kad reikia lėk net negalvodama.Nelauk kol viskas dar labiau paastres.Siaip pas psichiatrus reikalingas šeimos gydytojo siuntimas,bet kartais galima papult ir be jo.Priklauso nuo gydytojo.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 12 19, 10:49)

Oi, meja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 12 19, 09:49)

Shit. unsure.gif Nepanikuok labai, stenkis sustrateguot ką daryt kaip po ko unsure.gif
Atsakyti