Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(mylimuke! @ 2016 12 16, 12:05)
jos santuoka nera tavo reikalas. draugyste ir yra tame, kad priimi ir palaikai, o nemokai kaip gyventi.
as irgi esu isejus, irgi esu pas drauge glaudusis, irgi simta kartu "skyriausi". ir ka? drauge pasake tik tiek - kaip tu isgrazejai (kai is tiesu nusiraminau ir atsipalaidavau nuo bedu). jokiu pamokslu is jos nebuvo niekada, ta as labai vertinu.

kitas dalykas - jeigu matai, kad pries drauge naudojamas smurtas. tuomet reiketu veikti. bet ne forume.

Iki siol nesikišau. Nemokinau. Nelindau. Kiek norėjo, tiek pasakojosi. Visada priimdavau. Isklausydavau. Dabar yra tas kitas dalykas. Kai manau, kad reikia veikti. Kad veikti, tai reik žinoti. Matau, kad zmogus akyse keičiasi. Matau, kad nenormalu. Buvo jau išėjus. Galvojau susitvarkys. Grįžo pas vyrą. Mintimis velniai zino kur.
Atsakyti
QUOTE(Mu$ė @ 2016 12 16, 13:21)
Iki siol nesikišau. Nemokinau. Nelindau. Kiek norėjo,  tiek pasakojosi. Visada priimdavau. Isklausydavau. Dabar yra tas kitas dalykas. Kai manau,  kad reikia veikti. Kad veikti,  tai reik žinoti. Matau,  kad zmogus akyse keičiasi. Matau,  kad nenormalu. Buvo jau išėjus. Galvojau susitvarkys. Grįžo pas vyrą. Mintimis velniai zino kur.

kokie butent pasikeitimai pas ja?
o kur jos tevai, kodel pas juos negrizo isejus?
tai kaip suprantu isejus is vyro buvo viena karta, ar daug jau?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 12 16, 12:38)
kokie butent pasikeitimai pas ja?
o kur jos tevai, kodel pas juos negrizo isejus?
tai kaip suprantu isejus is vyro buvo viena karta, ar daug jau?

Paskutinis išėjimas įsirėžė. Pati vežiau. Ją pas jos tėvus. Baisu buvo žiūrėt. Isterijoj. Visa kalatuojasi. Purtau, klausiu kas yra? Kuo padėti? Nesako. Tik važiuok, važiuok!

Kokie pasikeitimai? Bučiuotis pradėjo. Per naktį lesbe netampama. Priimu kaip pagalbos šauksmą. Neatstumiu. Nemoralizuoju. Neziuriu akis išvertus. Vėl jokių paaiškinimų. Galvok ką nori.

Kas dėl forumo. Nerandu jokio intymaus skyrelio. Prasitarė, kad supermamoj sėdi. Ne aiskintis noriu. Suprast noriu. Padėt.
Atsakyti
QUOTE(Mu$ė @ 2016 12 16, 13:53)
Paskutinis išėjimas įsirėžė. Pati vežiau. Ją pas jos tėvus. Baisu buvo žiūrėt. Isterijoj. Visa kalatuojasi. Purtau, klausiu kas yra?  Kuo padėti? Nesako. Tik važiuok, važiuok! 

Kokie pasikeitimai? Bučiuotis pradėjo. Per naktį lesbe netampama. Priimu kaip pagalbos šauksmą. Neatstumiu. Nemoralizuoju. Neziuriu akis išvertus. Vėl jokių paaiškinimų. Galvok ką nori.

Kas dėl forumo. Nerandu jokio intymaus skyrelio. Prasitarė,  kad supermamoj sėdi. Ne aiskintis noriu. Suprast noriu. Padėt.

biggrin.gif
Kai surinksi 100 zinuciu, pasirodys tau haremo durys.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 12 16, 14:26)
biggrin.gif
Kai surinksi 100 zinuciu, pasirodys tau haremo durys.

O kaip jas surinkti? Parašyti? Bet ką? 100 kart? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mu$ė @ 2016 12 16, 15:35)
O kaip jas surinkti?  Parašyti? Bet ką? 100 kart?  smile.gif

Dar truksta patirties istoriju kurime, treniruokis. smile.gif
Atsakyti
Jau supratau. Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mu$ė: 16 gruodžio 2016 - 15:32
Draugė paskambino. Perspėjot. Tegu virtualios draugės žino: viską man pasipasakosi. Rytoj. Pažadėjai. Jei ne, surinksiu 100 ir sužinosiu. Pasirink pati.
Atsakyti
QUOTE(Mu$ė @ 2016 12 16, 18:17)
Draugė paskambino. Perspėjot. Tegu virtualios draugės žino: viską man pasipasakosi. Rytoj. Pažadėjai. Jei ne,  surinksiu 100 ir sužinosiu. Pasirink pati.

Gerai . netersk visu temu is eiles savo nesamonem.
Cia ne fantaziju tema.
Kalbek apie depresija jeigu kas kamuoja. 4u.gif
Atsakyti
Tai čia feikinė istorija, ar pusė feikinės? unsure.gif
Dabar nebendrauju, bet 1 draugas (ne bernas) prieš keletą metų man sakė ta tema taip: "draugai gali tik truputį padėti, padrąsinti, iš duobės vis tiek reiks lipti pačiai". Ir labai su juo sutinku. Ok. Reikėti niekam nieko nereikia, bet čia atskira tema.
Pradžioj diskusijos pagalvojau, o kokia čia gali bt pagalba - nei išsiskirsi, nei susitaikysi už kitą žmogų. Taip ir yra, kad gali šiek tiek palaikyti padrąsinimu, fizine pagalba, kaip, pvz., pavežėjimu kažkur, kas, jai pagelbėtų būtį tuo metu. Kažin, ar kokių kitokių stebuklingų būdų esama.

P.s. Ar šita tema priskaičiuoja nariui žinutes? Maniau, kad ne.

Kaip jūs gyvenat, ponai makaronai? Aš šiek tiek šūdinokai. Nors šian bent darbe lengvesnė diena buvo.

Atsakyti
QUOTE(Mu$ė @ 2016 12 16, 17:17)
Draugė paskambino. Perspėjot. Tegu virtualios draugės žino: viską man pasipasakosi. Rytoj. Pažadėjai. Jei ne,  surinksiu 100 ir sužinosiu. Pasirink pati.

Man labaj keistai skaitosi jūsų trumpi, vos kelių žodžių, sakiniai. Kaip tarybiniais laikais, kai reikėdavo perduoti telegramą, už kurią reikėdavo nemažai suploti, tad sakiniai būdavo itin trumpi ir itin konkretūs smile.gif .
Atsakyti
Man cia kaip netikra istorija skamba...

Papildyta:
QUOTE(Night13 @ 2016 12 16, 21:01)

P.s. Ar šita tema priskaičiuoja nariui žinutes? Maniau, kad ne.

Nepriskaiciuoja
Atsakyti