QUOTE(mylimuke! @ 2016 12 16, 12:05)
jos santuoka nera tavo reikalas. draugyste ir yra tame, kad priimi ir palaikai, o nemokai kaip gyventi.
as irgi esu isejus, irgi esu pas drauge glaudusis, irgi simta kartu "skyriausi". ir ka? drauge pasake tik tiek - kaip tu isgrazejai (kai is tiesu nusiraminau ir atsipalaidavau nuo bedu). jokiu pamokslu is jos nebuvo niekada, ta as labai vertinu.
kitas dalykas - jeigu matai, kad pries drauge naudojamas smurtas. tuomet reiketu veikti. bet ne forume.
as irgi esu isejus, irgi esu pas drauge glaudusis, irgi simta kartu "skyriausi". ir ka? drauge pasake tik tiek - kaip tu isgrazejai (kai is tiesu nusiraminau ir atsipalaidavau nuo bedu). jokiu pamokslu is jos nebuvo niekada, ta as labai vertinu.
kitas dalykas - jeigu matai, kad pries drauge naudojamas smurtas. tuomet reiketu veikti. bet ne forume.
Iki siol nesikišau. Nemokinau. Nelindau. Kiek norėjo, tiek pasakojosi. Visada priimdavau. Isklausydavau. Dabar yra tas kitas dalykas. Kai manau, kad reikia veikti. Kad veikti, tai reik žinoti. Matau, kad zmogus akyse keičiasi. Matau, kad nenormalu. Buvo jau išėjus. Galvojau susitvarkys. Grįžo pas vyrą. Mintimis velniai zino kur.