Aš neturiu jokios nuomonės, nes niekad ten nebuvau. Tiesiog, galvoju, jei jau siunčia būtent ten, o ne kitur iš kt. LT galo, matyt, racijos turi ta įstaiga.
Buvus med. darbuotoja sakė, kad rimčiausi LT specai iš ten išėjo į V.Grybo g. Bet ten privati ir nedidelė, berods, tai kiek jų ten sutalpino?
Nors mes čia diskutuojam db apie nieką.
Žmogui, va, skauda kojas iki ašarų, nuskausminami nepadeda, ir ką daryt dabar?
Ne į temą. Nuo Kalėdų senio noriu naujo darbo.
Nu *****, jeigu vienai draugei suradau darba, gal ir tau pavyktu
Night,apie operacija jis net neuzsimine,nors as jau bet ka sutikciau daryt,kad tik neskaudetu.jo nuomone tie vidpadziai turetu viska issprest.o jei bus blogai-sake gryzt.
Eidama pas abu traumatoligus apie juos pasigooglinau-atsiliepimai blizgantys,paskutinis is ju-profesorius.nu zodziu...nuo rugsejo men vaikstau pas gydytojus del tu koju ir nulis pagalbos.tikrai neusivaizduoju kaip atlaikysiu dviguba kruvi darbe.
Nieko tinkamo nerandi darbo skelbimuose?
Eidama pas abu traumatoligus apie juos pasigooglinau-atsiliepimai blizgantys,paskutinis is ju-profesorius.nu zodziu...nuo rugsejo men vaikstau pas gydytojus del tu koju ir nulis pagalbos.tikrai neusivaizduoju kaip atlaikysiu dviguba kruvi darbe.
QUOTE(meja82meja @ 2016 12 13, 10:18)
Night,apie operacija jis net neuzsimine,nors as jau bet ka sutikciau daryt,kad tik neskaudetu.jo nuomone tie vidpadziai turetu viska issprest.o jei bus blogai-sake gryzt.
Tai is darbo taves nemeta? Be reikalo visad jaudiniesi. Gerai dirbi ir lieki.
Mėja, pati domėkis ir klausk.
Jie gal ir neturi tau pasakot gydymo schemų, bet pačiai būtų ramiau, nei ta nežinia.
Kitas darbas KOL KAS negresia. Bet paieškų tikrai nemesiu.
Jie gal ir neturi tau pasakot gydymo schemų, bet pačiai būtų ramiau, nei ta nežinia.
Kitas darbas KOL KAS negresia. Bet paieškų tikrai nemesiu.
QUOTE(meja82meja @ 2016 12 13, 10:18)
Tai is darbo taves nemeta? Be reikalo visad jaudiniesi. Gerai dirbi ir lieki.
Kad 100% nemeta galesiu pasakyt kai turesiu nauja sutarti.bet ja zada pratest.tik planuija pakeitimus.
QUOTE(Mu$ė @ 2016 12 16, 12:49)
Pažįstamos 100 metų. Sunku matyt kaip kenčia. Nesipasakoja kodėl. Įtariu vyrą, santykius. Apsimeta, kad viskas gerai. Matau, kad ilgai netems.
čia ta pati drauge, kuria su vyru nori isskirti?
i zmoniu santykius nederetu kistis. issispres patys, kai jiem to reiks.
tokiai draugei as irgi nesipasakociau, nes ji jau vienasaliska - iskart sakys skirkis ir negyvenk su tuo asilu.
QUOTE(mylimuke! @ 2016 12 16, 11:54)
čia ta pati drauge, kuria su vyru nori isskirti?
tokiai draugei as irgi nesipasakociau, nes ji jau vienasaliska - iskart sakys skirkis ir negyvenk su tuo asilu.
Taip, esu šališka. Kiek galima kentėt? Tai skiriasi. Tai nesiskiria. Tai iš namų su vaiku išeina. Tai grįžta. Tai pas mane glaustis nori. Supratimo ieško. Kaip galiu suprasti? Nesako kur bėda. Kažką nešioja viduje.
QUOTE(Mu$ė @ 2016 12 16, 13:02)
Taip, esu šališka. Kiek galima kentėt? Tai skiriasi. Tai nesiskiria. Tai iš namų su vaiku išeina. Tai grįžta. Tai pas mane glaustis nori. Supratimo ieško. Kaip galiu suprasti? Nesako kur bėda. Kažką nešioja viduje.
jos santuoka nera tavo reikalas. draugyste ir yra tame, kad priimi ir palaikai, o nemokai kaip gyventi.
as irgi esu isejus, irgi esu pas drauge glaudusis, irgi simta kartu "skyriausi". ir ka? drauge pasake tik tiek - kaip tu isgrazejai (kai is tiesu nusiraminau ir atsipalaidavau nuo bedu). jokiu pamokslu is jos nebuvo niekada, ta as labai vertinu.
kitas dalykas - jeigu matai, kad pries drauge naudojamas smurtas. tuomet reiketu veikti. bet ne forume.