Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Buvau pas traumatologa,kuri rekomendavo seimos gyd.uz 15 min pokalbio sumokejau 35 eurus ir israse vidpadzius is spec pardes.dar pakomentavo kad nuotraukoj ne kaio atrodo.ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 12 11, 22:31)
Buvau pas traumatologa,kuri rekomendavo seimos gyd.uz 15 min pokalbio sumokejau 35 eurus ir israse vidpadzius is spec pardes.dar pakomentavo kad nuotraukoj ne kaio atrodo.ir viskas.

gal jis durnas fool.gif o tu jam sakei, pas kokius gydytojus ejai, kokias proceduras dareisi ir kad niekas nepadejo?
vistik, gal bandyk mesti svori, jeigu jau niekas nepadeda?
idomu, kad gydytojai tau to nesako, ne vienas?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 12 11, 23:46)
gal jis durnas  fool.gif  o tu jam sakei, pas kokius gydytojus ejai, kokias proceduras dareisi ir kad niekas nepadejo?
vistik, gal bandyk mesti svori, jeigu jau niekas nepadeda?
idomu, kad gydytojai tau to nesako, ne vienas?

Mano gydytoja viska surasius buvo,kur buvau,ka dare.juo labiau ir rentgeno nuotrauka turejau.
Del svorio seimos gyd pastoviai burba,as ir pati ta suprantu.bet...
Atsakyti
Mėja, prašyk siuntimo į Santariškes. Gi nk neprarasi. Ir būtinai tada paklausk ką daryt, kokie dar galimi gydymo būdai, kaip tau dirbt ir vaikščiot su tuo skausmu.
Kad bent neblogėtų ten..
Atsakyti
Meja, nesupyk, bet numesk svorio.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 12 12, 00:26)
Mano gydytoja viska surasius buvo,kur buvau,ka dare.juo labiau ir rentgeno nuotrauka turejau.
Del svorio seimos gyd pastoviai burba,as ir pati ta suprantu.bet...

Nu tai pati supranti ka reik daryt. Galiu lazints net kad padetu kojoms be kitu papildomu proceduru.
Atsakyti
Jau esančių ataugų svorio numetimas neištirpdys, turbūt, čia profilaktika ateičiai, o db ką daryt...
Atsakyti
Nu isigysiu as tuos padukus.bet man nei vaistai padeda nei kokios proceduros.jei nedirbciau butu dzin,bet db kai visa d ant koju,tai kartais iki asaru skausmas daveda verysad.gif o dar jei padarys taip,kad liksiu viena visuose objektuose ir dirbsiu tai ja mes dirbam dvuese,tai...o taip padaryt planuoja.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 12 12, 21:13)
Nu isigysiu as tuos padukus.bet man nei vaistai padeda nei kokios proceduros.jei nedirbciau butu dzin,bet db kai visa d ant koju,tai kartais iki asaru skausmas daveda verysad.gif o dar jei padarys taip,kad liksiu viena visuose objektuose ir dirbsiu tai ja mes dirbam dvuese,tai...o taip padaryt planuoja.

Prašykis į Santarus, aš tau sakau. Vis tiek rimčiau, nei eilinė gydymo įstaiga ir valstybinė be to.

O tai sakė tau, ar operacija galima (suprantu, kad jos nenori ir nepalanku tau, bet, jei kitos išeities nėra, kaip atsikratyt tos bėdos...)? Ar ir ji negalima?

Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 12 12, 23:14)
Prašykis į Santarus, aš tau sakau. Vis tiek rimčiau, nei eilinė gydymo įstaiga ir valstybinė be to.

O tai sakė tau, ar operacija galima (suprantu, kad jos nenori ir nepalanku tau, bet, jei kitos išeities nėra, kaip atsikratyt tos bėdos...)? Ar ir ji negalima?

nu ne panaceja tos santariskes. ziurint ant kokio gydytojo uztaikysi. kai kurie kaip konvejeriu pravaro net nepaziuri... nes turi milijonus pacientu, atbuke.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 12 12, 23:19)
nu ne panaceja tos santariskes. ziurint ant kokio gydytojo uztaikysi. kai kurie kaip konvejeriu pravaro net nepaziuri... nes turi milijonus pacientu, atbuke.

Kad ne stebuklų karalystė, manau, visi žinom. Bet ar ne ten Lietuvoj daugiausia visokios med. įrangos ir specų? Apie gydytojus galima paguglint prieš reginantis bent.
O kokia geresnė tada med. įstaiga?
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 12 13, 00:46)
Kad ne stebuklų karalystė, manau, visi žinom. Bet ar ne ten Lietuvoj daugiausia visokios med. įrangos ir specų? Apie gydytojus galima paguglint prieš reginantis bent.
O kokia geresnė tada med. įstaiga?

nebutinai geresnes blogesnes med istaigos, ziuret atskira gydytoja. nors ir cia buna nuomones nesutampa. o ir tie patys gydytojai per kelias vietas dirba.
kad irangos daugiau,tai nereiskia, kad tau ja panaudos. bent as asmeniskai apie santariskes neturiu labai geros nuomones, ypac kas liecia ne kazkokias ten super retas ligas.
bet cia mano asmenine nuomone.
Atsakyti