Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Kokios kapines? Ant slidziu, paciuzu, isdulkes durnos mintys is galvos ir apatija is kuno. As taip nusiknisau gryname ore per iseigines ant slidziu Liepkalnyje, po to dar paciuzos vakare, kad neliko vietos durnoms mintims. Grynas oras ir darbas gryname ore ar fizine veikla tikrai labai gerai veikia. Isproteciau, jei reiketu visas iseigines tunoti uzsidarius namie su savo mintyse ir virti savo sultyse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 06 gruodžio 2016 - 10:42
Nidulia, nu skirtingos mes. smile.gif

Man darbe virš kaklo socialumo, tai bent savaitgalį noris ramybės, kai galiu sau tą leist. Čia didžiulė prabanga.

Apie čiuožyklą tai galvojau, bet, Mylimukė, turbūt bus atsičiuožinėjus
Atsakyti
Mylimukei pencijinis periodas kazkoks, jau antras savaitgalis namuose, norisi miegot, gulet, skaityt. ax.gif nebent i miska tylomis , saulei svieciant, per sniega pagirgzdet wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 12 06, 12:51)
Nidulia, nu skirtingos mes. smile.gif

Man darbe virš kaklo socialumo, tai bent savaitgalį noris ramybės, kai galiu sau tą leist. Čia didžiulė prabanga.

Apie čiuožyklą tai galvojau, bet, Mylimukė, turbūt bus atsičiuožinėjus

Ne musu skirtingume esme. Ir as nenoriu niekur ciuozti, ypac ant slidziu, nes nebepamenu, kaip tai daroma. As lipu per save, prisiverciu, bet galiausiai lieku patenkinta. As ir i sporto sale nelekiu vedina dideliausio noro, bet einu, kad keisti aplinka, rutina ir atsigaunu.
Atsakyti
Nidulia, kiek tu manai mes tuose savo namuose darbo dienom būnam? Bent aš paskutiniu metu, galima sakyt, tik permiegu.
Nesakau, kad gerai ištisą savaitgalį pramiegot geriau nei čiuožinėt. Sakau, kad pramiegot irgi būdas pailsėt.
Nu, ir, bent man, kad ir užeina, nebesijaučiu neįgali.
Atsakyti
Pavydziu diena galintiems pamiegoti, nors pora valandeliu.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2016 12 06, 23:22)
Pavydziu diena galintiems pamiegoti, nors pora valandeliu.

Galėčiau ir 12.. Pastebėjau, visada pamiegu, jei būnu namie. Aš miegapelė juoda.
Kai buvo gilios depresijos, gulėdavau užsimerkus be jėgų. O dabar tikrai miegu.
Atsakyti
Pavydziu. Per iseigines, susitvarkius namus, taip norisi nors valandele pamiegoti. Vyras tik padeda galva ant pagalves ir jau autas, o as tik paguliu uzsimerkusi.
Atsakyti
Nieko ner maloniau kaip nusnaust vidurdieni saulutei pro langa sildant. Net seile nutysta biggrin.gif
Atsakyti
Mano mieguistumas tikrai per didelis. Tas irgi nervina.
Db ir darbo dienom sunkiai keliuos.

Nežinau, kiek galima skųstis. Neklauskit. Kartais atrodo, kad nuo darbinio užknistuvo mane ištiks traukuliai.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 12 07, 21:30)
Mano mieguistumas tikrai per didelis. Tas irgi nervina.
Db ir darbo dienom sunkiai keliuos.

Nežinau, kiek galima skųstis. Neklauskit. Kartais atrodo, kad nuo darbinio užknistuvo mane ištiks traukuliai.

Mane miegas labai ima kai nervingas periodas. Kazkokia organizmo savisauga meskiska isijungia. Pamiegot megstu ir taip bet kai nervai spaidzia isvis....
Atsakyti
Kaip laiku pabegau i nauja darba... Senajame ten tokie perversmai kad niekas nezino kuo ten baigsis. hmm.gif
Atsakyti