QUOTE(mylimuke! @ 2016 10 13, 21:44)
o tau vaistai yra padeje, kai gerei? psichoterapija kokia lankei? kodel nutraukei?
Vaistai tikrai padėjo. Būdavo tokių dienų, kai be antidepresantų ir kokio bromezapamo tabletės neįsivaizduodavau savo dienos. Dienos psichiatrijos centras, psichologo konsultacijos. Visko buvo. Dabar mane net purto nuo minties apie antideprsantus ir visus tuos pamus. Kai prabūnu mėn ir daugiau be alkoholio, jaučiuosi tvirta ir pasitkinti savimi.Be to, kai sirgau kankindavo panikos priepuoliai, o tai jau dar viena Dievo bausmė. Vis paminiu Dievą, nes galvoju, kad ryšys su juo(na, bent jau įsivaizduojamas man padės). Įveikiau šitą prakeiktą depresiją, atsikračiau priklausomybės nuo vaistų, tai nejaugi negaliu įveikti dar vieno baubo?
Šiandien pora valandų vaikščiojau miške, po grįžusi šį tą užsirašiau. pasidalinsiu savo "išprotėjusiomis" mintimis.
Visą valandą prastovėjau šaltyje ir žiūrėjau į dangų. Paskaudo nugarą, kaklą, pradėjo virpėti kojos, bet vistiek nenuleidau akių. Tokia nenusakomai švari ir, rodos, niekur nesibaigianti dangaus žydrynė niekaip nepaleido manęs nors tu ką. Baisu nuleisti akis žemyn.Ten šlapia, purvas ir, tegul ir sodriomis spalvomis rudens nuspalvinti lapai, vistiek lietaus ir vėjo padengti smėlo dangalu. Bijau į juos žiūrėti, nes juose matau savo sielą. Nepatinka ji man tokia. Nenoriu taip jaustis. Užtat danguje karaliauja tokia skaidruma, tokia tyra dangaus mėlynė... Už tokias savo minčių spalvas, rodos,nepagailėčiau pusės likusio savo gyvenimo.