Kalbos tikrai ne itin netaktiškos mano, bet jos tokios todėl, kad susimąstytų. Kadais mąstė mąstė, kol pagaliau ryžos pokyčiams, kurie jai išėjo į naudą.
Juk mačiau gyvai ne kartą. Ir kojų apimtis mačiau, o varge... Mėja, gal ir gali IR lieknai atsirasti tos ataugos (jei atsirastų man, rizikos faktorius būtų tas pat, nes esu tikrai per stora), bet gi lengvai prieinama info, kad pagr. rizikos faktoriai yra nutukimas arba amžius. Na, amžiaus nesi pensijinio, berods.
Ir aš puikiai suprantu, kad jei užsidėčiau, neduokdie, ant savęs kokių 20kg, jei ir nieko neskaudėtų, nebevaikščiočiau kaip dabar ir nepabėgiočiau taip.
Žodžiu. Linkiu greitai neatsisėst į neįgaliojo vežimėlį. Nes koks manot, mano tikslas čia postringaut? Kažko blogo noriu?
Ateikit geriau kas nors kita tema pakalbėt.
Papildyta:
P.s. jei ką, manau, Mėja puikiai žino, kad nesu piktybiška, kad ir kiek burbu. Kažkam girdint juk to nesakyčiau, o forumas ir gerai tuo, kad anonimiškas. Niekas čia nežino kas ta Mėja, kas Mylimukė ar pan.
QUOTE(Night13 @ 2016 11 22, 22:07)
Neturiu ka....
QUOTE(bučkis @ 2016 11 22, 21:13)
Neturiu ka....
Papasakok kaip laikais šiandien. Aš, sakykim, neblogai.
QUOTE(Night13 @ 2016 11 22, 22:07)
Papildyta:
P.s. jei ką, manau, Mėja puikiai žino, kad nesu piktybiška, kad ir kiek burbu. Kažkam girdint juk to nesakyčiau, o forumas ir gerai tuo, kad anonimiškas. Niekas čia nežino kas ta Mėja, kas Mylimukė ar pan.
Svoris,fizinis kruvis,dazniau atsiranda moterims nei vyrams...viskas perskaityta kas rasta internete,nuo atsiradimo priezasciu iki gydymo.
Zinau,Night.
QUOTE(Night13 @ 2016 11 22, 22:27)
Papasakok kaip laikais šiandien. Aš, sakykim, neblogai.
Aš netgi gerai. Galvoju kad nuo rugsejo ir be vaistu. Nieko. Emociju uzeina visokiu. Zinau kad uzbannguos nes "priezasciu" bus. Bet siai dienai pakankamai ramu
Nuo smegenu kaip koks debesis nuejes. Racionaliam protui vietos atsiranda, o tai padeda jaustis ramiau
QUOTE(bučkis @ 2016 11 22, 22:19)
Aš netgi gerai. Galvoju kad nuo rugsejo ir be vaistu. Nieko. Emociju uzeina visokiu. Zinau kad uzbannguos nes "priezasciu" bus. Bet siai dienai pakankamai ramu
Nuo smegenu kaip koks debesis nuejes. Racionaliam protui vietos atsiranda, o tai padeda jaustis ramiau
Gera girdėt. Emocijos visokios gi normalu.
Aš pati neatsistebiu, ar man atlėgo dėl, vadinkim, gydymosi, ar savaime. Irgi žinau, kad laikina labai gali būt, bet yra tas toks "ufffffff, pagaliau lengviau".
QUOTE(Night13 @ 2016 11 22, 23:33)
Gera girdėt. Emocijos visokios gi normalu.
As nebezinaunkas yra normalu. Man kai kas aiskina kad ir nerimauti labai normalu ir bijoti. Bet abejoju kad taip kaip as-normalu. Tai kaip ta riba apciuopti. Gal cia viskas normalu ir ner ko lakstyt pagalbu irskoti. Nes viskas normalu. Depresuot normalu. Zodz mes normalios, jei ka
QUOTE(bučkis @ 2016 11 22, 22:35)
As nebezinaunkas yra normalu. Man kai kas aiskina kad ir nerimauti labai normalu ir bijoti. Bet abejoju kad taip kaip as-normalu. Tai kaip ta riba apciuopti. Gal cia viskas normalu ir ner ko lakstyt pagalbu irskoti. Nes viskas normalu. Depresuot normalu. Zodz mes normalios, jei ka
Po ilgesnio laiko juodos skylės normalus klausimas kas/kiek normalu. Aš manau, kad ant savęs skiriu tą ribą. Kad manau, nereiškia, kad manau teisingai. Bet tebūnie man mano teisybė.
Žinok, man kartais kyla ir atvirkštinis klausimas dėl to, ko NEjaučiu. Pvz., šiandien žinojau, kad mama važiuos echoskopuotis. Mintyse šmėžavo mintis, kad ar tik neras kokio vėžio (o dar ir neaišku, kas ten tiksliai blogai). Ir man pačiai buvo labai keista, kad dieną jaučiaus pakankamai rami. Pagalvodavau, bet be panikos. Ir ėmė atrodyt, kad jaučiu per silpnai ir tai nenormalu, nes jaučiu jaudulį, bet ne nerimą. O tokiu atveju nerimauti ir panikuoti, man atrodytų ne tai, kad reikia, bet jei žmogus svarbus, tai natūrali reakcija. Tik skambinti bijojau vakare su tokia panika, ar tik nebus kaip perkūnas iš giedro dangaus, kaip kad tėčio diagnozė.
Night, kaip mama?
QUOTE(bučkis @ 2016 11 24, 09:40)
Night, kaip mama?
Ačiūdie dideli skausmai nekankina, valgyt gali. Bet ir gerai nėra. Echoskopavos vidaus organus. Iš aprašo nelabai aišku kas ten kol kas.
Sveikos, turiu tokį klausimą, gal kažkuri susidūrėte: vienas mano draugas sergantis depresija nori dirbti fūrų vairuotoju, bet, deja, nuėjus praeiti medicininę komisiją, jis jos nepraėjo (būtent dėl depresijos, jis lankosi pas gydytojus, geria vaistus). Man tai pasirodė žiauriai neteisinga
Tarytum yra išeitis eiti pas privatų gydytoją ir ten su dovanėle ar panašiai gauti tą pažymą.
Gal kažkuri susidūrėte su tokia situacija? Man čia tokia diskriminacija žmonių...
Tarytum yra išeitis eiti pas privatų gydytoją ir ten su dovanėle ar panašiai gauti tą pažymą.
Gal kažkuri susidūrėte su tokia situacija? Man čia tokia diskriminacija žmonių...
QUOTE(Kristi_na @ 2016 11 25, 17:02)
Sveikos, turiu tokį klausimą, gal kažkuri susidūrėte: vienas mano draugas sergantis depresija nori dirbti fūrų vairuotoju, bet, deja, nuėjus praeiti medicininę komisiją, jis jos nepraėjo (būtent dėl depresijos, jis lankosi pas gydytojus, geria vaistus). Man tai pasirodė žiauriai neteisinga
kodel neteisinga? ar noretum, kad skrydzio metu tavo lektuva pilotuotu neprimatantis lakunas? ar noretum kad is tavo degancio namo vaika nestu prasta fizini pasirengima turintis ugniagesys? as tai ne. o gal jam uzeis kas ir nuvairuos ta fura kur i griovi ar neduok die i kita automobili. o gal isgers vaistu apsines ir uzmigs prie vairo. ir t.t.
is vienos puses, norima kad tai butu liga - kompensuotu vaistus, duotu nedarbinguma ir t.t., o is kitos jau vadinat diskriminacija. gal tikrai ne viska gali daryti sergantis zmogus?