Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Saldumynai - prikalusomybe. Grieztai neperki. Kai ju namie near, tai ir nevalgai. Savaite bus labai sunku, bet veliau aistros rimsta. As dabar labai ramiai einu pro bulkuciu ir saldumynu skyrius ir man ju visiskai nesinori. labai retai, kartais, suvalgau tik ledu. Bet su mano svoriu, tai ne beda. As del sveikatos needu saldesiu.
Atsakyti
Aš jau matau, kaip visi mūsų bla bla bla eina subinėn, nes Mėjai jos masė, panašu, nei motais.

Dieve mano. Rytoj į darbą. Gerai, kad jis yra. Blogai, kad ten tokia atmosfera... Palinkėkit man greičiau iš ten susirast kur eit velniop.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2016 11 20, 22:48)
Saldumynai - prikalusomybe. Grieztai neperki. Kai ju namie near, tai ir nevalgai. Savaite bus labai sunku, bet veliau aistros rimsta. As dabar labai ramiai einu pro bulkuciu ir saldumynu skyrius ir man ju visiskai nesinori. labai retai, kartais, suvalgau tik ledu. Bet su mano svoriu, tai  ne beda. As del sveikatos needu saldesiu.

oi, kaip as anksciau namie lipdavau sienom, jeigu nenusipirkdavau savo dozes ir namie nieko neturedavau doh.gif bet aisku labai padedavo neturet nieko, lengviau susilaikyti kai narkotikas parduotuvej, o ne saldytuve.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 11 20, 23:29)
oi, kaip as anksciau namie lipdavau sienom, jeigu nenusipirkdavau savo dozes ir namie nieko neturedavau doh.gif  bet aisku labai padedavo neturet nieko, lengviau susilaikyti kai narkotikas parduotuvej, o ne saldytuve.

Man tai apvalių rūžavų ratukų svarbu turėt. Vis dar. Jau vien nuo žinios, kad neturiu virstu tiesiog drama qeen - mirštanti gulbė. Nei aš jų geriu, nei ką (išimčių pasitaiko, kai gyvenimas uodegą prispaudžia). Nu, per mėn kažkiek išgeriu. Mano galvoj dramų gi apstu. Ir tai ratukai man labiausia reikalingi dėl darbo. Jei triesčiau britvom visą dieną, negebėčiau dirbt, manęs ten nieks nelaikytų.
Ai. Kadais be mėsos negalėdavau. Ne be kotletų, žinoma. O be visokių ten rūkytų. Būdavo, jei nors kąsnio nesuvalgau, vakare silpna. Bet praėjo savaime. Ir ten buvo irgi grynai įprotis. Tuose gaminiuose pilna skonio stipriklių. Man rodos, tada ir ėmiau tukt, kaip kiaulė. Nors neėsdavau gal ten jau taip be proto, bet ėsdavau daugiausia vakare. Po mėsos būtinai vaisių. Dieną būdavo, kad išvis nieko. Tada labai nerimaudavau.
Dabar pietus ėdu, bet nutukimo nenumečiau. Kartais padejuoju, kartais gėda eit į gatvę, bet iš esmės man labiau vis tiek dzin. Bet mano šita bėda estetinė, ne tiek, kad ten ligos nuo to rastųs.
Atsakyti
Ne dzin,Night.viska skaitau.
Atsakyti
Ir kas iš to skaitymo? Tau gi juokinga, kad tortų nori ir apie masės metimą net neužsimeni, tai kame ne dzin? fear.gif

Niekas čia nekalba, aš pasikalbėsiu su savim.
Dabar galvoju, SM man juodais nerimų ir/ar depresijų periodais pridavė socialumo ir tą labai vertinu. Bent mintis dėliot rišliai neatbukau, kad ir negebėdavau su žmonėm gyvai bendraut. Tiksliau, ne tai, kad negebėdavau, - bendraudavau kažkiek, bet valios pastangų dėka net su mieliausiais sau žmonėm.
Velnias. Galvojau tai niekada niekada nepraeis: krentu krentu krentu į bedugnę be pabaigos.
Žinokit, neatsistebiu koks skirtumas jausmo, pvz., šiandien visą dieną ir kokio ilgo ilgo ilgo sunkaus laiko būta. Dabar toks lengvumas. Žinau, kad jis neamžinas. Bet ačiūdie už jį.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 11 22, 00:03)
Ir kas iš to skaitymo? Tau gi juokinga, kad tortų nori ir apie masės metimą net neužsimeni, tai kame ne dzin?  fear.gif

Nu nejuokinga.bet man jie kaip narkotikas..nors be tortu 3 dienas jau esu.tik su sokolado plytele per savaitgali.

Sunki d kazkaip buvo,isejau 9 is namu,gryzau 4.pas dantista pavargau sedet,viska lb letai ir su patikrinimais dare.poto kol issiploviau,gryzau tik noredama savo lovos.uzmigau anksti ir cia suniui uzejo kazkas,nesupratau ka dare,bet taip garsiai.rezultatas nebegaliu uzmigt ir su migdoma.nors prie valdonaxo ju negeriu nes jos ir taip mane veikia gerai.bet db...nuo 11 vartaus
Atsakyti
Nu duokdie, jei neBEjuokinga, nes tiek kartų mačiau, kad su tokiu kaip pasididžiavimu rašydavai, kad po silkės būtų gerai torto, ar pan.
O tai tau dirbt nereikėjo? Pavydžiu trumpų darbo valandų.

Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 11 22, 09:59)
Nu duokdie, jei neBEjuokinga, nes tiek kartų mačiau, kad su tokiu kaip pasididžiavimu rašydavai, kad po silkės būtų gerai torto, ar pan.
O tai tau dirbt nereikėjo? Pavydžiu trumpų darbo valandų.

Ne su pasididziavimu,o juokais!man per pms taip noris-silkes ir saldziai.

Dirbau po dantisto,ten salia objektas yra 3 laiptines,2 is ju be liftu,tai prakeikt noris tuos kas state nama.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 11 22, 09:59)
Ne su pasididziavimu,o juokais!man per pms taip noris-silkes ir saldziai.

Dirbau po dantisto,ten salia objektas yra 3 laiptines,2 is ju be liftu,tai prakeikt noris tuos kas state nama.

Tą ir rašiau tau, kad kai žmogus vos paeina, menki juokai ta tema iš šono atrodo. doh.gif Kaip su tavim sunku.
Atsiknisu.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 11 22, 12:01)
Tą ir rašiau tau, kad kai žmogus vos paeina, menki juokai ta tema iš šono atrodo.  doh.gif Kaip su tavim sunku.
Atsiknisu.

As nepaeinu nes man skauda.taip,sutinku tam itakos turi ir svoris.bet tos ataugos gali ir pas kuda pvz tave atsirast ir pas stora,tada visi,(cia apue savo gydytoja)beda vercia svoriui,nes nezino ka pasiulyt...
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 11 22, 18:42)
As nepaeinu nes man skauda.taip,sutinku tam itakos turi ir svoris.bet tos ataugos gali ir pas kuda pvz tave atsirast ir pas stora,tada visi,(cia apue savo gydytoja)beda vercia svoriui,nes nezino ka pasiulyt...

Labai atsiprašau, kad lendu į temą, kurią karts nuo karto paskaitau ir aš.
Meja, tu neturi prieš nieką teisintis. Tu gyveni savo gyvenimą. Ir kad ir nepavyksta gyventi taip, kaip gal ir pati žinai, kad reikėtų, nesiteisinki prieš kitas dalyves. Pas jas pačias irgi yra problemų, o kai kurių neitin taktiškos kalbos apie tavo potraukį saldumynams man pasirodė įžeidžiančios.
Sėkmės tau 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 22 lapkričio 2016 - 18:51