Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(mylimuke! @ 2016 11 18, 20:02)
Meja. Zinau kad labai uzknisam bet ar nesvarstei numesti kiek svorio. Neturi ko prarasti .kai taip skauda gal pasirysi ir uztektu valios? Mazu bent sumazetu tie skausmai.

Pati bumbu, o kad pati palta vos uzsisegu doh.gif biggrin.gif

As seniai tai norejau pasakyti ka tu dabar pasakei, bet vis nutyledavau, bijodama izeisti Meja.
Meja, tau butina numesti svori, nes butent jis itakoja tavo koju, sanariu ir stuburo bukle. Tu tokia jauna, bet esi ligu maisas. Nepyk, bet tau reikia ispirti i subine.
Kai as atsisakiau visko, kur yra cukraus, gliukozes, fruktozes ir krakmolo (bulves, ryziai), atsikraciau kruvos ligu. Esu tavo mamos amziaus (mazdaug), bet 3 metus nesu gerusi jokiu vaistu, apart AD, nors anksciau neislisdavau is persalimo ligu, bronxitu ir antibiotiku As juos lakdavau nuo rugsejo iki balandzio menesio.
Perziurek savo mityba ir grieztai mesk lauk saldumus ir mltinius, krakmolinius.
Tai ne moralas, bet as nuosirdziai del taves jaudinuosi, nes sioje temoje mes visos esame kaip viena seima.
Meja, mesk svori, kuris slegia tavo visus slankstelius ir sanarius. Toliau jau seks cukrinis diabetas, patikek...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 19 lapkričio 2016 - 22:29
Nidulia, kaip tu pati laikais dabar?

Į visą šitą pensijinių ligų temą - turėjau šiokių tokių įtarimų, kad gali kvepėt kokiom skydliaukės ar diabeto lengvom bėdelėm. Jaučiuos didžiavyre, kad išsityriau savo noru ir laisva valia kraujus (galvojau, gi duodu kraujų kaip donorė, o neikart nesidomėjau ką jie ten ištiria apart hemoglobino). Viskas ten ok. Tai gal artimiausiu metu dar nereiks lazdelės pasiramsčiavimui.

Bet kvailos savo galvos bėdų tikrai turiu. Ir dėl migrenos, ir dėl depresijų. Nors gal net ne depresija čia, labiau nerimastis. Bet ji, sakyčiau, dabar adekvati.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 11 19, 22:00)
nu tai nuo vonios nesukusi gi  biggrin.gif

Zinau,bet savo senus kaulus smagu butu palepint biggrin.gif bet jis tikrai pakankamai brangus,tai...
QUOTE(Night13 @ 2016 11 19, 22:02)
Čia savęs palepinimas, nuo to kg nenukris. O dėl judėjimo darbe, netikiu, kad daug judi, gi kai buvom išvarę šen ir ten, juk vos paeini, ar darbe daugiau vaikštai?  Tai ir tikrai sportkluby nieko naudingo sau ir nenuveiktum, tik voniose pagulėtum. Galima į kokius SPA varyt pasilepint, vandens parką ar pan., nebūtinai sportklubis (nežinau, ar nesigėdini formų, nes aš pati gėdijuos, tai manęs niekas ten neišrengtų).
Atvariau pas mamą. Ačiūdie ji šian lyg neblogai.

Tikrai daugiau.o db kazkaip man ir darbe visad sunku...

Nidulia,o kas blogo ryziuose?
Atsakyti
ryziai-=krakmolas=cukrus.
Mieloji, imkis savo svwikatos pati, daktarai tau nepades, tabletes - irgi.
Night, as laikausi gerai, kol esu sociali. tik uzsileiku namie - sakes. vakar ir siandien grebiau kieme lapus. Kaifas gryname ore, atsigavau totaliai. Jokiu baimiu, jokiu minciu. Belnias, zpuole lietus, tai visa kaifa sugadino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 20 lapkričio 2016 - 02:35
Nidulia, ryžiai, įtariu, vis tiek geriau, nei kad tortus, pyragus, ar kitokius saldumynus kemša smile.gif

Vis pagalvoju, kaip ten Daniella. Kaip gaila, kad neatsišaukia.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 11 20, 10:30)
Nidulia, ryžiai, įtariu, vis tiek geriau, nei kad tortus, pyragus, ar kitokius saldumynus kemša smile.gif

Vis pagalvoju, kaip ten Daniella. Kaip gaila, kad neatsišaukia.

Ryziai man skaniau nei mesa ir uz bulves skaniau.bet tortai vis tiek pirmoj vietoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 11 20, 11:56)
Ryziai man skaniau nei mesa ir uz bulves skaniau.bet tortai vis tiek pirmoj vietoj biggrin.gif

Man keista, kad tau tai juokinga. Man išties kraupu skaityt tavo atveju.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 11 20, 13:19)
Man keista, kad tau tai juokinga. Man išties kraupu skaityt tavo atveju.

As pavydziu tau,kad taves netraukia saldumynai,nes as negaliu ramiai pro juos praeit,man beveik kasdien buna noriu saldziai priepuolis.drauge sake ,pagerk chromo,nuslopins ta nora.nei velnio nieko nenuslopino.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 11 20, 13:46)
As pavydziu tau,kad taves netraukia saldumynai,nes as negaliu ramiai pro juos praeit,man beveik kasdien buna noriu saldziai priepuolis.drauge sake ,pagerk chromo,nuslopins ta nora.nei velnio nieko nenuslopino.

Aš pas mamą suvalgiau šokoladą. Ir man tą gėda sakyt, nes gabaritai ir taip tešliniai. Ta pati mama vis baisisi. Tavo atvejį vis pakomentuoju, - dedi žvengus, bet, patikėk, iš šono juokinga neatrodo matant, kad vos paeini nuo savo masės.
Kiek skaitinėjauu lietuviškai, rašo, kad trauka saldumynams tėra įprotis. Lygiai kaip žmonės įpranta prie rūkymo.
Jei tai tiesa, reiškia, kad tereikia tavo noro ir valios. Bet mes čia pakomentuojam, tu atkomentuoji ir nei kiek nepanašu, kad savo masės norėtum atsikratyt.
Tai ir atrodo, kad tada nereik stebėtis visokiom išlendančiom ligom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 20 lapkričio 2016 - 14:15
Su saldumynais reikia kovoti kompleksiskai.
Tai tikriausia priklausomybe.
Visu porma reikia kita maista valgyti maistinga.
Saldumynu tiesiog nepirkti kad ju netureti. Pardej pro juos neiti.
Kai kyla baisus noras imtis kazka veikti kol praeis, kad nukreipti demesi. Blogiausiu atveju grauzti morka biggrin.gif
Na ir tiesiog pralaukti
Turejau baisia priklausomybe. Dabar va ant stalo praplestaa sokoladas visa savaite voliojosi ir nepaemiau ne plyteles.
Atsakyti
O priklausomybę nuo noro gyventi geriausiai kompleksiškai gydo kūno ir dvasios ligos, skausmas ir kančia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bestygė: 20 lapkričio 2016 - 19:21
Meja-ta nora gali bent pabandyt pakeist. Gali valgyt saldumynus, koki viena ir pirmoje dienos puseje. Rinktis ne torta, sausainius o gera sokolada-kelis gabalelius. Puikus saldumynas datules, dziovinti vaisiai-bet ekologiski ne tie is pardziu kurie mirkyti cukruje ir balinti visokia chemija ir ribotas kiekis. Tada gal tikrai padetu chromo preparatu naudojimas. Sako cinamonas i kava mazina saldumynu poreiki. As isivaizduoju kad tai labai sunku, kaip ir bet kita priklausomybe-narkotikus pakeisti morkom sudetinga.
Sako bet kuriam iprociui reikia menesio. Pasilaikytum savaite, dvi gal matydama rezultata uzsikabintum.
Man sioje srityje irgi yra ka veikti. Saldumynam as abejinga, bet puikiai svori augina ir silkes dideli kiekiai smile.gif pati neperku, bet mama mane visad pasitinka su silke saldytuve-nenurimstu kol nepribaigiu smile.gif
Atsakyti