QUOTE(meja82meja @ 2016 11 17, 11:43)
Man nakciai skyre valdanax ar kaip jie ten vadinas,tai db geriu ir rytinius ir naktinius.
Su kojom sakes ir gydytoja pasake nezinau ka daryt.klausim kitos nuomones.o tai ka man daryt kol ji tos kitos nuomones lauks,kaip dirbt...nu zodziu...
Night
Su kojom sakes ir gydytoja pasake nezinau ka daryt.klausim kitos nuomones.o tai ka man daryt kol ji tos kitos nuomones lauks,kaip dirbt...nu zodziu...
Night
Wooow mokosi po N metu tam, kad pasakytu tokias isvadas.
Ar tau neiseitu pas privatu koki gydytoje nueit? Reiktu pagalvot pas koki. Tikrai tikiu kad tavo situacija nera be iseities, reik tik rast ta, kas zino ka daryt, o zinanciu tikrai yra. Kainuotu, bet o ka daryt jei tokioj jainystej tokios bedos.
Night, laikykit. Del visko laikyki, del darbu, del mamos. As phikiai zinau ka musu vaizduotes gali su mumis padaryti ir nupiesti ir zinau kad tai daznu atveju yra didele saviapgaule. Viskas yra daug paprasciau nei prisikuriam. Vakar taip save pagavau uz uodegos..taip akivaizdziai pamaciau kaip dalykus kurie yra pozityvus as isverciu i priesinga puse ir apsibliaunu is streso. "Normalu" tai paskatintu, uzvestu, suteiktuuu sparnuuuus, o as prisikuriu ant to siaubuuuu