QUOTE(Roma Ma @ 2016 11 08, 20:53)
Tai va čia, ko gero, universaliausias dalykas. Puslapis www.fragmentai.eu
Iš ten galima atsisiųsti nemokamai vieną dalį, tik bus vandens zenklai. Jeigu parašytumei savo el. paštą, aš atsiųsčiau savo "švarią" kopiją. Tikrai ten nėra "primityvo", kaip daugumoje knygyninių rinkinukų.
Mano e-mail: roma.malisaus@yandex.com
Iš ten galima atsisiųsti nemokamai vieną dalį, tik bus vandens zenklai. Jeigu parašytumei savo el. paštą, aš atsiųsčiau savo "švarią" kopiją. Tikrai ten nėra "primityvo", kaip daugumoje knygyninių rinkinukų.
Mano e-mail: roma.malisaus@yandex.com
Dėkui, atsiųsk, jei nesunku, parašysiu tau į el.paštą.
QUOTE(Night13 @ 2016 11 08, 23:18)
Labai gẽra, kad ir aš galiu skaityt. Man būdavo ilgi periodai kai ir ne iki skaitymo ir tai tuštybė atrodė. Tiesa, skaitau tik religinę literatūrą, man taip "reikia" dabar. Kitkas retai atrodo prasminga. Ai, dar iš profesinės literatūros mielai ką nors paskaitinėčiau. Nors lietuvių kalba kažko jie neparašo nieko labai naujo neregėto.
Dar gyvenime ką norėčiau perskaityt, tai Egziuperi "Citadelę". Tokia "mano" knyga. Buvau kažkiek jos suskaičius, kai nuomavaus kitą urvą, ten buvo ji kažkieno palikimas. Paskui eilinįkart mane šis tas morališkai taip pribloškė, kad nebe iki tokių pramogų buvo. Dabar neturiu. Reiktų kokiam nors Kalėdų seneliui laišką parašyt.
Mirė draugės tėtis. Netikėtai. Nesirgo. Broliukas dar nepilnametis. Vėl gavau smūgį į smegenis.
Dar gyvenime ką norėčiau perskaityt, tai Egziuperi "Citadelę". Tokia "mano" knyga. Buvau kažkiek jos suskaičius, kai nuomavaus kitą urvą, ten buvo ji kažkieno palikimas. Paskui eilinįkart mane šis tas morališkai taip pribloškė, kad nebe iki tokių pramogų buvo. Dabar neturiu. Reiktų kokiam nors Kalėdų seneliui laišką parašyt.
Mirė draugės tėtis. Netikėtai. Nesirgo. Broliukas dar nepilnametis. Vėl gavau smūgį į smegenis.
"Citadelę' vyras kadais 'sučiulpė', kaip jis įvardijo, taip jam patiko, ten tokia alia poezija proza, bandžiau dukart skaityt, alia man ji kažkoks nesusipratimas, retai man taip būna su literatūra, nieko nesuprantu joje.