Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Bestygė @ 2019 07 22, 14:41)
Grįžai jau?

Ne, tai kelių mėn. reikalas, nenoriu viešinti čia detaliau.
Atsakyti
Pasirinkau gan kardinalius pokyčius. Bet nerimas ir mieguistumas nusivilko kartu. Koks vis dėlto gyvenimas sunkus.
Atsakyti

Bet bent jau kazkokius pokycius sugebi padaryt, as net to negaliu.Murkdausi, lyg kokioj klampynej, nei islipt, nei nuskest.Diena geriau, diena blogiau....

Kazin kaip Bestyge? Pranaite?

Atsakyti
Aš blogai labai, negaliu atsikelti, negaliu pagamint valgyt, mintys tik apie mirtį, dažnai bliaunu, visiška šikna.
Atsakyti
http://www.bbc.com/f...ss-proof-relief
Atsakyti
Pavemsiu ir vėl čia. Nepadirbu... Taip visiškai... Ir išvis nieko nedarau. Nenoriu, neprisiverčiu. Kartais padeda alko. Miegu ir dieną, ir naktį. Miego niekada negana...
Atsakyti

Oi mergaites, net skaityt skauda.

Night, isejai is darbo, ar kaip?

Nezinau kas geriau - miegot, ar negalet miegot?As nemiegu...Tik tiek, kad mane kazkiek tempia darbas.Jei nebegaleciau dirbt, butu visai prastai.

Atsakyti
QUOTE(verksne @ 2019 08 27, 17:40)
<p>Oi mergaites, net skaityt skauda.</p><p>Night, isejai is darbo, ar kaip?</p><p>Nezinau kas geriau - miegot, ar negalet miegot?As nemiegu...Tik tiek, kad mane kazkiek tempia darbas.Jei nebegaleciau dirbt, butu visai prastai.</p><p></p><p></p>

Susitariau dirbti iš namų. Pastebėjo kad nepadirbu, gali baigtis, kad išmes. Ai...

Blogai ir nemiegot, ir miegot per daug. Aš kad ir išmiegojus 12 val + dieną numigus 5 val, noriu miego. Tai galit įsivaizduot...
Atsakyti
Lauke nebuvau jau 2 ar 3 sav. Dzin. Bet gal ir asocialu.
Atsakyti
Night13, kaip norėčiau, kad tau nors kiek būtų geriau - nu labai noriu... Tu tokia fainuolė... Kaip viskas neteisinga... Et...
Atsakyti
QUOTE(Vezzo @ 2019 08 27, 22:03)
Night13, kaip norėčiau, kad tau nors kiek būtų geriau - nu labai noriu... Tu tokia fainuolė... Kaip viskas neteisinga... Et...

O kaip tu laikaisi?
Neįsivaizduoju iš kur tokia įžvalga, - aš gyvenime visiškai tuščia vegetuojanti daržovė, bet komplimentas wow.
Vakar sutemus vis tik iškišau nosį lauk šiek tiek pasisupti ant sūpynių.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2019 08 28, 10:19)
O kaip tu laikaisi?
Neįsivaizduoju iš kur tokia įžvalga, - aš gyvenime visiškai tuščia vegetuojanti daržovė, bet komplimentas wow.
Vakar sutemus vis tik iškišau nosį lauk šiek tiek pasisupti ant sūpynių.

Nesiginčyk. Faina visada buvai ir taškas. Prašau visų įmanomų aukščiausių jėgų, kad padėtų tau kapstytis.
Ačiū tau - aš tai geriau, tai blogiau. Bet apskritai tai neblogai. Nepalygint, kas buvo. Daugiau nieko nedrįstu norėt, kad tik taip išliktų, tai jau ir užtektų.
Atsakyti