Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Night13 @ 2019 04 14, 00:59)
Sprendimas yra, nenoriu savęs luošinti morališkai, nei finansiškai. Nėra aiškaus plano ką daryti, nes nuolat nulūžtu namie. Nenoriu norėti šitiek miegoti.

O kaip tai tave luošins morališkai?
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2019 04 14, 13:33)
O kaip tai tave luošins morališkai?

Suprastėjus padėčiai, ne kokios pas mus nuotaikos. Savininką išvis nuotaikų kaitos kamuoja, niekad nežinai ko laukt. Aš taip nepajėgiu dirbt. Be to, kai liko 1 iš 2, labai greit palindo, kad mes per skirtingi ir, kadangi, caras ne aš, tai įtampą teks nuolat jausti man. Čia plati tema, yra ir kt. priežasčių
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2019 04 14, 15:48)
Suprastėjus padėčiai, ne kokios pas mus nuotaikos. Savininką išvis nuotaikų kaitos kamuoja, niekad nežinai ko laukt. Aš taip nepajėgiu dirbt. Be to, kai liko 1 iš 2, labai greit palindo, kad mes per skirtingi ir, kadangi, caras ne aš, tai įtampą teks nuolat jausti man. Čia plati tema, yra ir kt. priežasčių

Nenori likti nes taop luošinibsave morališkai, bet konkretaus plano nėr.
Man biški siaubas ima kiek iki pensijos dar daug liko blink.gif ir kaip su tokiom dvasinėm savijaitom ištempt. Bet labai nenoriubir dejuoti, skūstis. Pora įvykių stiprių per šiuos metus mano atrtimoje aplonkoje lyg ir atima teisę man skųstis, nes...nu tikrai būna or blogiau, arba kitiem dar blogiau
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2019 04 15, 16:03)
Nenori likti nes taop luošinibsave morališkai, bet konkretaus plano nėr.
Man biški siaubas ima kiek iki pensijos dar daug liko  blink.gif ir kaip su tokiom dvasinėm savijaitom ištempt. Bet labai nenoriubir dejuoti, skūstis. Pora įvykių stiprių per šiuos metus mano atrtimoje aplonkoje lyg ir atima teisę man skųstis, nes...nu tikrai būna or blogiau, arba kitiem dar blogiau

Na, planus turiu bent 3, bet jie nekonkretūs. Paryškintas žodis klaidingas, nes nieko aš neturiu, bet net nžn koks tiktų. Bandau kurti planus, sakykime.
Štai grįžau nenusidirbus, bet visai be jėgų. Šaldytuvas tuščias, ėsti noriu, galiu su mašina privažiuoti prie pat parduotuvės durų, bet nebeturiu jėgų parduotuvėms, noriu miego, nors nerimauju. Rankos apstojo drebėti. Kai grįžinėjau, drebėjo nuo įtampos.

Vakar skaičiau apie mirtį. Kaip moteris kartu su jos vyru, rengės jo mirčiai. Jam buvo vėžys, žinojo, kad ilgai netemps. Jų draugai bijojo skųstis, kadangi štai, bičiulis mirties patale. Moteris rašo, kad nieko panašaus - jūsų problemos nėra mažesnės, nėra ko gėdytis. Ten buvo rašoma būtent apie darbą, kad prarasti, ar ieškotis darbo labai sunku.
Todėl mano poziciją dar labiau sustiprino, kad kiekvienam savvas vargas vargiausiais, ir skųstis galima. Tik geriau spręsti, jei įmanoma, nei skųstis.

Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2019 04 15, 19:55)
. Moteris rašo, kad nieko panašaus - jūsų problemos nėra mažesnės, nėra ko gėdytis. Ten buvo rašoma būtent apie darbą, kad prarasti, ar ieškotis darbo labai sunku.
Todėl mano poziciją dar labiau sustiprino, kad kiekvienam savvas vargas vargiausiais, ir skųstis galima. Tik geriau spręsti, jei įmanoma, nei skųstis.

Mano irgi tokia, tos moters knygoje irgi , bet gyvenime būna kitaip.
Atsakyti
..... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Bestygė @ 2019 04 18, 07:41)

console.gif
Atsakyti
„Man labiau neramu dėl depresija sergančių žmonių grupių feisbuke. Tada žmogus būna nuolatinės negatyvios būsenos, nes gyvena informacija, kas susirgo, kam blogai. Depresijos gydymas galėtų prasidėti nuo pozityvių emocijų, pabuvimo gamtoje, pasivaikščiojimo, judėjimo“, – mano pašnekovė.

http://psichika.eu/b...u-tampa-poroms/
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 27, 19:03)
„Man labiau neramu dėl depresija sergančių žmonių grupių feisbuke. Tada žmogus būna nuolatinės negatyvios būsenos, nes gyvena informacija, kas susirgo, kam blogai. Depresijos gydymas galėtų prasidėti nuo pozityvių emocijų, pabuvimo gamtoje, pasivaikščiojimo, judėjimo“, – mano pašnekovė.

http://psichika.eu/b...u-tampa-poroms/

lengva patarinėti psichologams ,kurie ja neserga.Jiems neramu,jiems tas,anas ir t.t.......
realybėj viskas kitaip.Kas jiems GALĖTŲ,sergantiems jau gali būti neįveikiama.Užtat ir ieško panašių į save,nes su jais lengviau.Čia kaip toj patarlėj.Toks tokį supranta.Nes sveikus savo depresijom UŽKNISAM.
Na čia aš taip suvokiu)
Atsakyti
QUOTE(Morta G. @ 2019 04 28, 13:06)
lengva patarinėti psichologams ,kurie ja neserga.Jiems neramu,jiems tas,anas ir t.t.......
realybėj viskas kitaip.Kas jiems GALĖTŲ,sergantiems jau gali būti neįveikiama.Užtat ir ieško panašių į save,nes su jais lengviau.Čia kaip toj patarlėj.Toks tokį supranta.Nes sveikus savo depresijom UŽKNISAM.
Na čia aš taip suvokiu)

Hmm.... O tai kas turi teise patarineti tada? Tokie patys sergantys, kurie lygiai taip pat neranda iseities?
Kodel tuomet isvia einama pas psichologus, psichiatrus, jeigu jie nera sirge, nesupranta?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 28, 13:39)
Hmm.... O tai kas turi teise patarineti tada? Tokie patys sergantys, kurie lygiai taip pat neranda iseities?
Kodel tuomet isvia einama pas psichologus, psichiatrus, jeigu jie nera sirge, nesupranta?

Manau einama todėl,kad kažkada kažkas sugalvojo,kad taip reikia.Primena žirgų bandos jausmą.Vienas pasileidžia"galopu" ,kitų nebesulaikysi)
Einama,kad receptą gauti.

Čia ir su depresija.Jei susitvarkysi pats ATSIKELSI ir NUEISI,jeigu ne-ŽLUGSI.
Tikiu kad bendros grupės,kurias kuruoja psichologai padeda,nes ten visi tokie patys(toks tokį iš tos pačios patarlės).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morta G.: 28 balandžio 2019 - 14:50
QUOTE(Morta G. @ 2019 04 28, 15:49)
Manau einama todėl,kad kažkada kažkas sugalvojo,kad taip reikia.Primena žirgų bandos jausmą.Vienas pasileidžia"galopu" ,kitų nebesulaikysi)
Einama,kad receptą gauti.

Čia ir su depresija.Jei susitvarkysi pats ATSIKELSI ir NUEISI,jeigu ne-ŽLUGSI.
Tikiu kad bendros grupės,kurias kuruoja psichologai padeda,nes ten visi tokie patys(toks tokį iš tos pačios patarlės).

Manai, kad gruoine terapija veiksmingesne negu individuali?
O psichologas ar geresnis tas, kuris pats yra turejes depresija ar pan sutrikimu?
Vyrauja teorija, kad netgi studijuoja psich dazniausiai tie, kuriems reikia pagalbos, taip tikisi sau profesionalaiai padeti... hmm.gif
Atsakyti