Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(bučkis @ 2019 04 07, 09:39)
Mane labai glumona mano reakcija ir toks nuopolis. Buvo visokių nesąmonių bet nekreipdavai dėmesio. Iš šnai uraganu. Daug vietos pamąstymams kas nutiko. Tai viena iš to kad rėkia. Man pakerta rankas kojas ir tada klaidas baisu daryti nes nežinai kokios reakcijos sulauksi. Visi darom klaidas. Bet esmė kaip į jas reaguojama.  Tas jausmas kai niekad nežinai kada aprėks- nesaugumas santykyje. Kiti nusijuoktų ir sakytų tikrai? Aš galvoju kitaip ir pan. O mane suspazmuoja stabas, pasimetu. Aš tada išvis būnu nelaiminha nes man atrodo neturii teisės šypsotis, būti laimingas nes va kokia šūdina darbuotoja. Žinau kad nesąmonė. Bet..jei nuo darbo nepriklausytų išgyvenimas tai taip ir nereaguočiau. Aišku kad darbo gal nereikia taip sureikšminti, bet man neišeina. Iš jo gi gyvenu. Čia dar kai kimba ir jautiesi teisus tai dzin, o aš ir jaučiuisi kalta, durna, nemokanti, belekokia.

Bet visgi aš šoke nuo savo pačios reakcijos, kad taip stipriai, giliai, skaudžiai, sunkiai verysad.gif

Ar verta tau - sunkiai ir tu skambi.

Kaip viskas artima man... Ir nustebinu save, ir laikas panašus. Nors ant manęs niekas nerėkia. Siaubingai neramu ir man šįryt. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2019 04 07, 12:49)
Kaip viskas artima man... Ir nustebinu save, ir laikas panašus. Nors ant manęs niekas nerėkia. Siaubingai neramu ir man šįryt. verysad.gif

Ech.....
Džiaugiuosi šiluma, pavyksta fiziškai išvaikščioti šiek tiek streso.žiemą sunku išsivilkti į speigą ir šaltį. Vakar tiek visko padariau iš nenoro gavoti. Bet šeštadienį ir lengviau.sekmadienis yra diena prieš darbą.sunkiau atsijungti.

Bet tai kaip aš taip verysad.gif
Atsakyti
Gal kažkokios ne tokios mėnulio fazės dėl darbų. Nu siaubeli fear.gif fear.gif fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2019 04 07, 20:35)
Gal kažkokios ne tokios mėnulio fazės dėl darbų. Nu siaubeli  fear.gif  fear.gif  fear.gif

Nemanau kad mėnulis dėtas smile.gif
Kita vertus gi galiu pasidžiaugti pusę metų ramybės vidinės.
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2019 04 08, 06:50)
Nemanau kad mėnulis dėtas smile.gif
Kita vertus gi galiu pasidžiaugti pusę metų ramybės vidinės.

Juokauju dėl mėnulio. Reikia gi kažką apkaltint
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2019 04 08, 08:08)
Juokauju dėl mėnulio. Reikia gi kažką apkaltint

Aš ir pagalvojau. Kad jei ką- mėnuuulis kaltas. Užtat jis paskui atsidėkoja pilnatim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2019 04 08, 09:55)
Aš ir pagalvojau. Kad jei ką- mėnuuulis kaltas. Užtat jis paskui atsidėkoja pilnatim smile.gif

Kaip tu?

Kaip Bestygė?
Atsakyti
Aš labai blogai, ir labai ilgai jau tęsias. Mintys apie šaudyklas, eutanazijas, etc.
Atsakyti
Kaip buity? Ar dirbti šiuo metu reikia?

Aš negaliu atsimiegoti. Miegu mažiausiai 12 val., neatsimiegu. Nors ir šokinėju iš tų miegų. Su darbu neišsisprendžiau, bet nieko ten nebus. Keista, nesijaučiu kalta, kad situacija ten suprastėjo.

Skaitau apie mirtį. Reikia ruoštis.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2019 04 13, 19:49)
Kaip buity? Ar dirbti šiuo metu reikia?

Aš negaliu atsimiegoti. Miegu mažiausiai 12 val., neatsimiegu. Nors ir šokinėju iš tų miegų. Su darbu neišsisprendžiau, bet nieko ten nebus. Keista, nesijaučiu kalta, kad situacija ten suprastėjo.

Skaitau apie mirtį. Reikia ruoštis.

Sunku buity, sunku visur, dirbt reikia, ne kasdien.

Man miegas dabar kaip pabégimas.

Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2019 04 12, 19:35)
Kaip tu?

Kaip Bestygė?

Aš geriau, bet šita reakcija velkasi iš paskos. Ir nebesijaičku saugi nes žinau kad praraut bet kada gali.

Aš irgi mėgstu miegą, ir galvoju kad irgi taip pbėgu kur nereikia nieko galvoti. Nebeskaitau, neužsiimu rankdarbiais.nieko nebeveikiu malonaus. Jokios aistros kažkam. Na miegui tik .

Night apsispręst gal.kr nereik greit? Gali būti kol kas pasitaikys ar palengba rastum. Ar tu sakai kad tiesiog sprendimo nepriėjai keisti ar ne?

Bestyge friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bučkis: 13 balandžio 2019 - 22:30
QUOTE(bučkis @ 2019 04 13, 23:29)
Aš geriau, bet šita reakcija velkasi iš paskos. Ir nebesijaičku saugi nes žinau kad praraut bet kada gali.

Aš irgi mėgstu miegą, ir galvoju kad irgi taip pbėgu kur nereikia nieko galvoti. Nebeskaitau, neužsiimu rankdarbiais.nieko nebeveikiu malonaus. Jokios aistros kažkam. Na miegui tik .

Night apsispręst gal.kr nereik greit? Gali būti kol kas pasitaikys ar palengba rastum. Ar tu sakai kad tiesiog sprendimo nepriėjai keisti ar ne?

Bestyge  friends.gif

Sprendimas yra, nenoriu savęs luošinti morališkai, nei finansiškai. Nėra aiškaus plano ką daryti, nes nuolat nulūžtu namie. Nenoriu norėti šitiek miegoti.
Atsakyti