Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Bestygė @ 2019 03 14, 19:07)
Gal geriau dél nerimo. Tik skrandį ėda labai, o dabar ir stygos, nuo darbo, o ši savaité ir kita labai įtempta, negali stygos pavest. Skauda tiesiog šnekant, ryjant...
Kaip tu?

Hmm, persitempi, matyt, darbe. Mane grynai dėl darbo nerimas ėda, bet nieko naujo. Nėra, kad ištisai. Nors šian ramiaką gėriau. Kažkaip ir vėl geru mano darbe nekvepia. Net nežinau. Kas kiek laiko normalūs žmonės keičia darbą, pasakykit, jūs man...
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2019 03 14, 19:57)
Hmm, persitempi, matyt, darbe. Mane grynai dėl darbo nerimas ėda, bet nieko naujo. Nėra, kad ištisai. Nors šian ramiaką gėriau. Kažkaip ir vėl geru mano darbe nekvepia. Net nežinau. Kas kiek laiko normalūs žmonės keičia darbą, pasakykit, jūs man...

Sakoma, kad reikia keisti kas 7 metus darbą. Mane depakinas gerokai stabilizavo, net keista. Kodėl aš tiek kankinausi metų, kol pati pasiprašiau nuotaikos stabilizatorių? Kur gydytojų galvos?
Atsakyti
Nepaisant sumažėjusio nerimo, kažkokia apatija ar depresija, ar tai su darbu susiję, ar su kuo. Labai sunku išsijudinti, nebenoriu, nebegerai man viskas šiuo metu... Ir šiaip, viskas laikina..
Atsakyti
Ir sesutê dieniniam, ir bičiulis, klausia, kas man atsitiko, ko tokia liūdna, be nuotaikos... Man atrodo, kad numušę nerimą, vaistai numušė ir mano gyvastingumą, energiją, spirgéjimą, būdą. Neatpažįsta žmonés. Gal ir gerai. Gana man savęs tokios ir saujom raminamų.
Atsakyti
QUOTE(Bestygė @ 2019 03 15, 14:19)
Ir sesutê dieniniam, ir bičiulis, klausia, kas man atsitiko, ko tokia liūdna, be nuotaikos... Man atrodo, kad numušę nerimą, vaistai numušė ir mano gyvastingumą, energiją, spirgéjimą, būdą. Neatpažįsta žmonés. Gal ir gerai. Gana man savęs tokios ir saujom raminamų.

Gal normalu ne visada spirgėti, gal normalu ir be energijos pabūti. Kartais išvis norisi po kaldra būti. Tik nebūni nes nieko tas nepadeda, išlįsti vistiek teks. Aš galvoju kad daug apsimeyimo kasdienybėj, o kai leidi sau būti tai žmonės kimba ko nesišypsai ko tas ko anas. Nenoriu bl.... pas mane pvz daug pykčio. Gyvenimui.jaučiuos apgauta biggrin.gif
Atsakyti
As tai ir po kaldra pabunu, jeigu reikia, o kodel negalima? Kada nors reiks islysti, bet kada nors ir mirti reiks, tai negi jau i karsta gultis iskart smile.gif
Atsakyti
Nu aš tai baisiau už pensininką. blink.gif Nežinau iš kur gaut energijos. Visai nepajudu. Manau, darbe šuo pakastas... Ne tai, kad ten labai blogai man, bet, kaip buvau minėjus, neištoleruoju vadovo. Jam ten nuotaikų kaitos. Negali žinoti kada prikibs. Būna, prikimba net ne prie manęs (o, dažniausia, taip ir būna), bet matau kaip kimba prie kito, ir bloga man, paskui jau neišeina dirbti...
Bet čia jau many pačioj bėda, ne darbe... Nors gal turiu teisės painkšti - aną mėn. visi gavo mažiau atlyg., tame tarpe ir aš.
Laimė, skaityti galiu. Tą darau bent savaitgalį.

Šian buvau Ramintojoj. Na, aš vaikštau į mišias sekmadieniais. Gal kam aktualu iš vilniečių - organizuoja emocinės paramos grupę depresikams ir nerimautojams, kurią ves psichologė. Mokesčio nėra, bet, pagal save, kiek gali ar nori, prašo remti Ramintojos tvarkymą. Ten įsileidžia ir tam tikras kultūros/meno apraiškas. Tikintis būti neturi, nes ji apskritai, kiek supratau, kaip ir bet kokia grupinė terapija. Nors, įsivaizduoju, kad gal nelabai faina netikinčiam eit į tokią erdvę. Bet ką žinau.
Papildyta:
Girdėjot vakar apie tą vyrą, kur nusižudė tiesiogiai transliuodamas? Kur, kaip skelbia, buvo apie 300 žiūrovų ir kai kurie skatino tai padaryti. Pirma mintis buvo "nu ir piaras". Bet paskui susimąsčiau, kad į sveikatą toks sukrėtimas kai kuriems buvo pamatyti. Vyro tai gaila, bet jautrumo daugelis stokoja, tai labai geras būdas jo įpūst.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 17, 23:53)
As tai ir po kaldra pabunu, jeigu reikia, o kodel negalima? Kada nors reiks islysti, bet kada nors ir mirti reiks, tai negi jau i karsta gultis iskart smile.gif

Galima. Bet man nepadeda. Ir po pagulėjimo geriau nesijaučiu. Tai kiekvienam savo.
O su karstais......neturiu ką pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2019 03 17, 23:24)
Girdėjot vakar apie tą vyrą, kur nusižudė tiesiogiai transliuodamas? Kur, kaip skelbia, buvo apie 300 žiūrovų ir kai kurie skatino tai padaryti. Pirma mintis buvo "nu ir piaras". Bet paskui susimąsčiau, kad į sveikatą toks sukrėtimas kai kuriems buvo pamatyti. Vyro tai gaila, bet jautrumo daugelis stokoja, tai labai geras būdas jo įpūst.

Negirdejau, bet jėzau kaip baisu, niekas nebande stabdyti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 17, 23:09)
Negirdejau, bet jėzau kaip baisu, niekas nebande stabdyti?  unsure.gif

Kaip rašė, ten skatino, tyčiojos. Bet į tel. kažkas puolė skambinti. Tik kas iš to, kai tuo metu jau kabėjo, korės. Nuo vibracijos skambučių tel. nukrito, tai smalsuoliai matė ne iki pačio galo. Ten lietuvis emigrantas, neva, dėl meilės reikalų, vienoje lietuviškoje feisbuko grupėje.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2019 03 18, 01:35)
Kaip rašė, ten skatino, tyčiojos. Bet į tel. kažkas puolė skambinti. Tik kas iš to, kai tuo metu jau kabėjo, korės. Nuo vibracijos skambučių tel. nukrito, tai smalsuoliai matė ne iki pačio galo. Ten lietuvis emigrantas, neva, dėl meilės reikalų, vienoje lietuviškoje feisbuko grupėje.

Panašu į filmo scenarijų apie nejautrumą. Šiurpu, kad tai ne filmas, kad yra skatinančių, besimėgaujančių, patiriančių malonuą matyt iš stebėjimo.
Atsakyti

Pasigirsiu. Nusipirkau kambarinę gėlę, prižiūriu su noru. Man tai didelis pasiekimas. 

Atsakyti