QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 07, 13:54)
Kaip galima nerast 3men ismaniojo? 😁
Pasirodo galima, va kokie mano sugebėjimai mažam plote paslėpti.
QUOTE(bučkis @ 2019 03 07, 18:32)
Bet tai čia ne telefonų bėda.o tevų. Kaži ar labai padidėtų kūrybiškumas ir veikla jei kompų nebūtų.
Linkiu kad ilgainiui galėtum džiaugtis be bijojimo ;)
Ką aš žinau, kad jei būtu "mūsų laikais" tai sedėčiau taip pat prilipus prie tų ekranų. Dažnai auklėjam - va mes tai eidavom kurdavom. Žinoma, nes neturėjom. Būtume turėję butumėm tokie patys.
Linkiu kad ilgainiui galėtum džiaugtis be bijojimo ;)
Ką aš žinau, kad jei būtu "mūsų laikais" tai sedėčiau taip pat prilipus prie tų ekranų. Dažnai auklėjam - va mes tai eidavom kurdavom. Žinoma, nes neturėjom. Būtume turėję butumėm tokie patys.
Oi, ne tėvų. Tai masinė psichozė, priklausomybė, uzurpavusi vaikus ir ne tik. Vaikas dar negali atsirinkti, ar atsakingai tam internete būti. Renkasi, kas jam įdomu - žaidimai, ir įjunksta. Žinau šeimų, kurios atsisakė telefonų išmanių, kompų dėl vaikų ir viskas labai pasikeitė į gfra. Bendrauju juk su daugybe šeimų, mokytojų, problema visuotiné. Juk tėvai dirba ir pan, negali vaiko kontroliuot ar užimt visą dieną. Knygos nustumtos į šalį. Pavargau konteoliuot, atiminėt, įvedinét taisykles, aiškinti. Aš augdama nespoksojau į teliką, retai, nebuvo įpročio, buvo begalė kitų veiklų, bet jei būtų buvè išmanieji, kompai, žaidimai, manau, būtų ir mane suvalgę. Toks laikmetis.