QUOTE(bučkis @ 2019 03 06, 08:31)
-Tuo labai džiaugiuosi. Kad padariau, pavyko. Bet pagaunu savy tą lietuviškumą- nevertinti, ai nieko čia tokio, ai nelabai čia man gal gerai ai nu ką čia. Tai ir sakau- galva tai nesikeičia
o juk tokios tobulos idealios vietos nęra ir tikriausiai būti negali.
Aš ir prisimenu.....
--Kūrybiškumas mažėja aišku. Vien jau vaikų laisvalaikis.nirko nereikia susikurti, pasidaryti- viskas pasilinksminimam sukurta. Nors mano dukra daug piešia ir visokių dalykų pasakiškų prisimeistraują. Bet kiek primeistrautų jei nebūtų telefonu
vis blogai, vis nepakanka
-Žinau, apie tas
tobulas vietas ir mus, žinau, kad nesikeičia galva ir iš savo patirties.
Aš jau po 2 m iš anos darbovietės tepiau slides ir vėl po ~2m norisi. Skamba visai ne prastai, pati matau. Ir žinau, kad neatneš man laimės samdinystė. Ir kad NE samdinystei irgi reikia tam tikrų savybių, ko neturiu. Galop elementarios drąsos tam.
O ir bijau pavirsti tokia, kaip kiek vyresni kolegos vyrai, jei nepasidarysiu galo vis dar.
--Bet ir suaugusiems galioja, ir todėl mažiau to tokio dvasingumo (nesvarbu kas tai būtų - ar prasmės ieškojimai, ar religija, ar tikėjimas, ar domėjimasis artimaisiais ne vien, kad ar ne alkanas, ar menais ir t.t.). Pvz., man labai baisu, kaip elgiamasi daugumoj slaugos ligoninių, net privačių (paskutiniu metu nemažai apie jas girdėjau iš pažįstamų, kol nepasimirė jų artimieji) - pirminius poreikius, ten kad sauskelnes pakeistų ar pamaitintų, artimieji ar slaugės patenkina, bet kaip jaučias morališkai sąmoningas sunkiai sergantis žmogus nenoriu net pabandyt įsivaizduoti...
T.y., iš vienos pusės labai pasilengvinam fizinę būtį, iš kitos - gal todėl dvasinė ir griūna?