Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Night13 @ 2019 02 07, 01:09)
Užsidėjo blokas man šitam forumui po to, kai perskaičiau, kad mane čia skaitydavo kaip rašytoją. Galėčiau privačiai, jei svarbu, parašyti, kokie ten vaistai. Apie tuos dar nesu nei rašius, nei girdėjus, nors nemanau, kad kažkas ypatingo. Kai kurių dalykų, kur man atrodo per privatūs, nebenoriu čia viešinti.
O neišeitų jums išsinuomoti didesnį būstą mainais į turimą, užleidžiant kitiems nuomininkams? Juk erdvė, tikriausiai, padėtų. Suprantama, kad kreizėta idėja, bet o gal įmanoma?
Mano akimis tu be proto daug visko darai jau vien iš kiek rašai.
Pati neperklausiau, bet irgi dalinuosi į temą: pokalbis lietuviškai apie depresijas

Night,pati žinai visokių kvailių pilnas pasaulis.
Jeigu atvirai,tai iš tiesų tu rašai labai įdomiai ir profesionaliai.Turėtum tuo džiaugtis,o ne dėti blokus ir daryti išvadas,kad visi aplink esantys žmonės vienodi..Aišku,jei pačiai nesinori,nerašyk,bet ne todėl,kad idiotai pilni pagiežos,pavydo ir nepilnavertiškumo savo suš........nuomonę reiškia.
Daugelis iš mūsų turim tas pačias ar panašias sveikatos problemas,savas baimes,nerimus,panikos priepuolius.
Už nuorodą ačiū ; )
Papildyta:
QUOTE(Bestygė @ 2019 02 07, 08:41)
O vyras isvis nori ne buto kito, o kotedžo biggrin.gif But this is unreal.

Bestyge,žinai tokią gyvenimo taisyklę:jeigu apie kažką pradedi įkyriai galvoti,galvoti,planai išsipildo........Prisijunk prie vyro svajonės ir kotedžas bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morta G.: 09 vasario 2019 - 20:08
Bestyge, apie paskolą mąstot?

Morta, nemanau, kad visi kvaili ar vienodi. Anaiptol. Net ne tolerancijoje klausimas (koks baisus terminas dabartinė tolerancija!!). N priežasčių iš tikro, bet nemanau kad svarbu tai.

Šian užsnūdau vairuojant. Naktį buvau miegojus. Mieguistumas užėjo staiga, tik išvykus. Man taip būna. Laimei, niekam nieko nepridariau. Dėl manęs būtų tik į gerą, juk važiavau autostrada gal 120km/val tuo metu. Deja, taip lengva užmušti kitą, nes autostrada nėra tušti laukai. Košmaras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 09 vasario 2019 - 22:45
QUOTE(Morta G. @ 2019 02 09, 20:13)
Night,pati žinai visokių kvailių pilnas pasaulis.
Jeigu atvirai,tai iš tiesų tu rašai labai įdomiai ir profesionaliai.Turėtum tuo džiaugtis,o ne dėti blokus ir daryti išvadas,kad visi aplink esantys žmonės vienodi..Aišku,jei pačiai nesinori,nerašyk,bet ne todėl,kad idiotai pilni pagiežos,pavydo ir nepilnavertiškumo savo suš........nuomonę reiškia.
Daugelis iš mūsų turim tas pačias ar panašias sveikatos
Papildyta:
Bestyge,žinai tokią gyvenimo taisyklę:jeigu apie kažką pradedi įkyriai galvoti,galvoti,planai išsipildo........Prisijunk prie vyro svajonės ir kotedžas bus smile.gif

Bandysiu smile.gif

QUOTE(Night13 @ 2019 02 09, 22:31)
Bestyge, apie paskolą mąstot?
.

Mąstem, bet su musu veikla bankas neduoda...
Atsakyti
Aš tai imu baimintis ekonominės krizės požymių. Pirmieji iš gamybos pajunta pakuočių gamintojai. Sako, jų užsakymai drastiškai smunka šiuo metu (čia ryšium su Kinijos reikalais). Kas per praeitą krizę ir buvo pirmas požymis, kad JAU.
Žinoma, darbe dar nesijaučia ir dar praeit bent turėtų kuris laikas, kol kažkas pasijaus. Fui. Baisu.
Atsakyti
Sveikos;merginos 4u.gif Ilindau i jusu tema,nes pirma karta gyvenime susiduriau su deoresija...pogimdyvine..Ir iskilo klausimu...Israse man cipralex ir Mirzaten....Geriu antra savaite..Naivuole galvojau;kad isgersiu tablete ir vel sugris gyvenimo dziaugsmas...Nejauciu pagerejimo psichologiskai jokio..Tik pagerejo fiziskai..Pradejau vel miegoti..nebeskauda sirdies plote;maziau pykina rytais..Gal kazkiek sumazejo nerimas..Ar yra vilties,jog dar pageres veliau? Gal per greitai tikiuosi rezultato..Gal kas vartojot siuos vaistus? Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgycka @ 2019 02 13, 12:44)
Sveikos;merginos 4u.gif Ilindau i jusu tema,nes pirma karta gyvenime susiduriau su deoresija...pogimdyvine..Ir iskilo klausimu...Israse man cipralex ir Mirzaten....Geriu antra savaite..Naivuole galvojau;kad isgersiu tablete ir vel sugris gyvenimo dziaugsmas...Nejauciu pagerejimo psichologiskai jokio..Tik pagerejo fiziskai..Pradejau vel miegoti..nebeskauda sirdies plote;maziau pykina rytais..Gal kazkiek sumazejo nerimas..Ar yra vilties,jog dar pageres veliau? Gal per greitai tikiuosi rezultato..Gal kas vartojot siuos vaistus? Aciu is anksto  4u.gif

Teoriškai per mėnesį turi pasijausti. Praktiškai, man pasijaučia per keletą. Nebus, kad nuima kaip fizinį skausmą. Turėtų visom prasmėm tapt lengviau kvėpuot, lengviau atlikt kasdienius darbus, mąstyt, atsikelti iš lovos ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2019 02 13, 00:15)
Aš tai imu baimintis ekonominės krizės požymių. Pirmieji iš gamybos pajunta pakuočių gamintojai. Sako, jų užsakymai drastiškai smunka šiuo metu (čia ryšium su Kinijos reikalais). Kas per praeitą krizę ir buvo pirmas požymis, kad JAU.
Žinoma, darbe dar nesijaučia ir dar praeit bent turėtų kuris laikas, kol kažkas pasijaus. Fui. Baisu.

Tai tikrai,sutinku,nerimo yra daug.Užsakymų iš tiesų mažėja.......padeda tik tikėjimas,kad viskas laikina,tuoj tuoj visi atsigaus.Šiaip tik sausis visada būdavo tuščia,bet žiūriu,jau vasario vidurys,o pagyvėjimo "nulis" ((

Papildyta:
QUOTE(Spurgycka @ 2019 02 13, 13:44)
..Israse man cipralex ir Mirzaten....Geriu antra savaite..Naivuole galvojau;kad isgersiu tablete ir vel sugris gyvenimo dziaugsmas...Nejauciu pagerejimo psichologiskai jokio..Tik pagerejo fiziskai..Pradejau vel miegoti..nebeskauda sirdies plote;maziau pykina rytais..Gal kazkiek sumazejo nerimas..Ar yra vilties,jog dar pageres veliau? Gal per greitai tikiuosi rezultato..Gal kas vartojot siuos vaistus? Aciu is anksto  4u.gif

Cipralex duos rezultatą jei jis jums teisingai paskirtas kažkur po mėnesio.Dvi savaitės kai pradedi tokius medikamentus vartoti,vyksta tik įsisavinimas.
Atsakyti
QUOTE(Morta G. @ 2019 02 13, 21:25)
Tai tikrai,sutinku,nerimo yra daug.Užsakymų iš tiesų mažėja.......padeda tik tikėjimas,kad viskas laikina,tuoj tuoj visi atsigaus.Šiaip tik sausis visada būdavo tuščia,bet žiūriu,jau vasario vidurys,o pagyvėjimo "nulis" ((

Še tau unsure.gif
Atsakyti
Mjo. Darbe neatplėšiu akių... Ilgai taip netempsiu su darbu...
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2019 02 21, 14:21)
Mjo. Darbe neatplėšiu akių... Ilgai taip netempsiu su darbu...

Negerai((((taip norėtųsi kuo nors padėt,patarti.........bet neturiu nei žinių,nei psichoginių sugebėjimų.Pati vargstu su nemiga.Atvirkštinis variantas.Prigeriu vaistų,nulūžtu kaip zombis,bet po to visą dieną irzlumas,galvos skausmas,nu žodžiu.Standartiškai "gerai"jaučiuosi)
galiu tik palinkėt stiprybės.O rašei,kad geri vaistukus,turi juk kažkas padėti.?????
Aišku,čia tikriausiai man norisi tikėti(((
Atsakyti
QUOTE(Morta G. @ 2019 02 21, 19:02)
Negerai((((taip norėtųsi kuo nors padėt,patarti.........bet neturiu nei žinių,nei psichoginių sugebėjimų.Pati vargstu su nemiga.Atvirkštinis variantas.Prigeriu vaistų,nulūžtu kaip zombis,bet po to visą dieną irzlumas,galvos skausmas,nu žodžiu.Standartiškai "gerai"jaučiuosi)
galiu tik palinkėt stiprybės.O rašei,kad geri vaistukus,turi juk kažkas padėti.?????
Aišku,čia tikriausiai man norisi tikėti(((

Iš tikro be neuroleptikų buvo blogiau, tada išvis ištisai norėdavau miego. Dabar staiga kartais smogia `priepuolis`, kaip miegančiai baisuolei. Bet grįžus ir batus nusiaunu, ir paltą, viską ten ramiai, negriūnu tiesiai lovon miegoti.

Labai šiltas tavo postas. Ačiū.
Atsakyti
Mergaites. 100 metu. Kaip jus besilaikote? Meginsiu paskaityti jusu postus.
Atsakyti