QUOTE(Night13 @ 2019 02 07, 01:09)
Užsidėjo blokas man šitam forumui po to, kai perskaičiau, kad mane čia skaitydavo kaip rašytoją. Galėčiau privačiai, jei svarbu, parašyti, kokie ten vaistai. Apie tuos dar nesu nei rašius, nei girdėjus, nors nemanau, kad kažkas ypatingo. Kai kurių dalykų, kur man atrodo per privatūs, nebenoriu čia viešinti.
O neišeitų jums išsinuomoti didesnį būstą mainais į turimą, užleidžiant kitiems nuomininkams? Juk erdvė, tikriausiai, padėtų. Suprantama, kad kreizėta idėja, bet o gal įmanoma?
Mano akimis tu be proto daug visko darai jau vien iš kiek rašai.
Pati neperklausiau, bet irgi dalinuosi į temą: pokalbis lietuviškai apie depresijas
O neišeitų jums išsinuomoti didesnį būstą mainais į turimą, užleidžiant kitiems nuomininkams? Juk erdvė, tikriausiai, padėtų. Suprantama, kad kreizėta idėja, bet o gal įmanoma?
Mano akimis tu be proto daug visko darai jau vien iš kiek rašai.
Pati neperklausiau, bet irgi dalinuosi į temą: pokalbis lietuviškai apie depresijas
Night,pati žinai visokių kvailių pilnas pasaulis.
Jeigu atvirai,tai iš tiesų tu rašai labai įdomiai ir profesionaliai.Turėtum tuo džiaugtis,o ne dėti blokus ir daryti išvadas,kad visi aplink esantys žmonės vienodi..Aišku,jei pačiai nesinori,nerašyk,bet ne todėl,kad idiotai pilni pagiežos,pavydo ir nepilnavertiškumo savo suš........nuomonę reiškia.
Daugelis iš mūsų turim tas pačias ar panašias sveikatos problemas,savas baimes,nerimus,panikos priepuolius.
Už nuorodą ačiū ; )
Papildyta:
QUOTE(Bestygė @ 2019 02 07, 08:41)
O vyras isvis nori ne buto kito, o kotedžo But this is unreal.
Bestyge,žinai tokią gyvenimo taisyklę:jeigu apie kažką pradedi įkyriai galvoti,galvoti,planai išsipildo........Prisijunk prie vyro svajonės ir kotedžas bus