QUOTE(Night13 @ 2019 01 09, 12:02)
Nenoriu forume detalizuoti išvykos. Žinau, kad visos mes skirtingos, kad ir tave prablaško kelionės, ar išvykos. Man tokios stadijos geriau vengti žmonių, jau nekalbu apie vykimą kažkur.
Aš kažkaip išsibarstau, išsidalinu, nemoku paaiškint. Žodžiu, reikia tylos ir ramybės, kad pailsėčiau, o ir kitiems kad nereikėtų taikytis prie ponios.
Bestyge, ar būna, kad praeina nerimai? Kaip taip vaistai nesuvaldo.
Aš kažkaip išsibarstau, išsidalinu, nemoku paaiškint. Žodžiu, reikia tylos ir ramybės, kad pailsėčiau, o ir kitiems kad nereikėtų taikytis prie ponios.
Bestyge, ar būna, kad praeina nerimai? Kaip taip vaistai nesuvaldo.
Nebūna kad savaitę ramu būtų. O ypač kai namie, kai nuolatinis triukšmas, atsakomybės. . Sužiūrėt viską, tada ir galvą skauda kone kasdien ir visa ant ribos. Niekas nesuvaldo nerimo. Jei ilgai gyvenčiau ramiai be dirgilkių, gal rečiau kalatočiaus. Pavargsgu. Vakar neblogai laiikiaus. Išėjau iš baseino ir radau šeimininko praleistą skambutį. Neištesėjo žodžio. Dukra mat su draugėmis nori atvažiuot, daviau pusę sumos jam. Nė pusė laikk neatbuvau. Išgėtiau raminamą. Vyro paprotinta pasakiau, kad paliksiu tik simbolinę dalį pinigų, kad grąžintų už netesybas, tada skubiai kažko kito ieškosiu. Sutiko. Šiandien nemiegojau normaliai. Stresas, matyt, lauksiu šeimininko ir kraustysiuos. O buvo nebloga diena vakar. Kodėl man Dievas neleidžia ilgiau pasidžiaugt ramybe, nekart pastebėjau, kad atsiunčia vis situaciją, o su mano jautrumu ir nerimu sunku išlikt ramiai.