QUOTE(PRANAITE @ 2018 11 20, 17:56)
<p>Grįžau iš sanatorijos. Man patiko kaip atostogų alternatyva. Tai yra smagiau ir naudingiau negu drybsoti kokiam kurorte ar valkiotis miestų gatvėmis ir apsimesti, kad viską supranti apie architektūrą ir t.t. Net nepataisiau sanatorijos gydytojos kai vietoj nerimo sutrikimo parašė bipolinį. Iš 'raminančių' procedūrų pasirinkau vonias su jodu bromu, aromaterapiją ir binauralinę relaaksaciją. Dviejų paskutinių kitą kartą tikriausiai nesirinkčiau. Man jos buvo nuobodžios - ypač ta binauralinė ar kažkaip panašiai vadinama. Gerai tai, kad 'sanatorinio gydymo programa' apima 6 procedūras o tai reiškia, kad didesnė dalis dienos užimta ir nėra laiko nerimui.
</p><p> Jaučiuosi pailsėjusi. Atsiliepimuose apie sanatoriją visaip ją pagyriau, bet parašiau, kad man neužteko gydymo mano problemoms (psichoterapijos ir pan).</p><p></p><p>Bestyge, linkiu tau susiorganizuoti kažkokiu būdu panašų poilsį. Viskas įmanoma. Tik savaitgaliais ten daug žmonių ir ramiau šokiadieniais. Žaviosi tavo ištverme funkcionuoti su tavo būsemomis (net padovanočiau dieną toje įstaigoje, jei susiruoštum važiuoti)</p>
</p><p> Jaučiuosi pailsėjusi. Atsiliepimuose apie sanatoriją visaip ją pagyriau, bet parašiau, kad man neužteko gydymo mano problemoms (psichoterapijos ir pan).</p><p></p><p>Bestyge, linkiu tau susiorganizuoti kažkokiu būdu panašų poilsį. Viskas įmanoma. Tik savaitgaliais ten daug žmonių ir ramiau šokiadieniais. Žaviosi tavo ištverme funkcionuoti su tavo būsemomis (net padovanočiau dieną toje įstaigoje, jei susiruoštum važiuoti)</p>
Aš tau seniai parašiau jau į AŽ, gal nematei, nes supermama dabar kažkodėl nerodo, kai ateina nauja žinutė.
Ačiū už info! Apsirgau truputį, lakstau į wc kas minutę, gydytojas sakė, kad nelabai gerai būtų man vandens procedūros, nes gali dar pablogėti. Gersiu vaistus 10 dienų. Bet man tik vandens ir svarbios procedūros. Dabar pamąsčiau, kad jei nereikia man daug tų procedūrų, tik šiek tiek ramybės, miego, maisto ir gal pabūt vandeny kartais, tai reikėjo man ne sanatoriją rinktis ir permokėt kone dvigubai, o išsinuomot butuką su virtuvėle, pusryčiams ir vakarienei košės, keltis kada nori ir nebūt įpareigotai eiti pasryčiaut, pietaut, vakarieniaut nurodytu laiku,žinau, kur puikūs dienos pietūs Druskininkuos už 3,5 eur, liktų smulkioms išlaidoms ir būčiau daug sutaupiusi. Deja, per vėlai atsibudau ir susiprotėjau. Žodžiu...