Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(mylimuke! @ 2018 11 29, 09:06)
Zinokite, proes gera savaite buvau tetha healingo seanse. NeInau, kiek tuo viskuo patikejau, bet idomi patirtis. Jeigu ka, galiu pasidalinti kontaktais smile.gif

Parašykit ir man. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 11 29, 10:26)
Man rodos 20 mokejau.
Jeigu reikia, az.

parašyk man, na gal susigudnysiu
Nes knyga pradejau skaityti sunkiai ikertu kame esme
Atsakyti

smagu pasidalinti mintimis apie knygas. Remarkas mano labai mėgstamas rašytojas. Paskutinę skaičiau - Grįžimas namo. irgi sukrečianti realybė. Skaičiau beveik visas knygas apie kurias rašė Bestygė. Mano mėstamesnės yra truputį kitokios. 

Džiaugiuosi, kad į rankas pateko 

https://www.knygos.lt/lt/knygos/vakarykstis-pasaulis/  

Tai biografinė knyga. Labiau protui negu sielai. Autoriui 'nuskilo' gyventi Austrijoje Vokietijoje Prancūzijoje per abu pasaulinius karus. Jis daug rašo apie  savo draugus Europos kūrėjus - kompozitorius, rašytojus ir pan. Kaip jie buvo draugai turėjo tapti 'priešais' kaip tam priešinosi. Knygoje daug išminties ir sugebėjimo išgyventi tokiomis sudėtingomis sąlygomis. Tiesiog tai naudinga knyga, nes tas mūsų taikus pasaulis gali kiekvieną dieną pasikeisti. Tai atrodo neįtikima, kaip atrodė neįmanoma ir autoriui ir kitiems tuo metu gyvenantiems žmonėms.

Atsakyti
QUOTE(PRANAITE @ 2018 11 30, 20:18)
<p>smagu pasidalinti mintimis apie knygas. Remarkas mano labai mėgstamas rašytojas. Paskutinę skaičiau - Grįžimas namo. irgi sukrečianti realybė. Skaičiau beveik visas knygas apie kurias rašė Bestygė. Mano mėstamesnės yra truputį kitokios. </p><p>Džiaugiuosi, kad į rankas pateko 
</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.knygos.lt/lt/knygos/vakarykstis-pasaulis/%C2%A0%C2%A0'>https://www.knygos.lt/lt/knygos/vakarykstis-pasaulis/  </a></p><p>Tai biografinė knyga. Labiau protui negu sielai. Autoriui 'nuskilo' gyventi Austrijoje Vokietijoje Prancūzijoje per abu pasaulinius karus. Jis daug rašo apie  savo draugus Europos kūrėjus - kompozitorius, rašytojus ir pan. Kaip jie buvo draugai turėjo tapti 'priešais' kaip tam priešinosi. Knygoje daug išminties ir sugebėjimo išgyventi tokiomis sudėtingomis sąlygomis. Tiesiog tai naudinga knyga, nes tas mūsų taikus pasaulis gali kiekvieną dieną pasikeisti. Tai atrodo neįtikima, kaip atrodė neįmanoma ir autoriui ir kitiems tuo metu gyvenantiems žmonėms.</p>

Aha, žinau šitą, dar neskaičiau.
Atsakyti
Aha. Aš biografines irgi mėgstu. Puiki rekomendacija iš Pranaitės.
Labai už akies paskutiniu metu kliūva šioji: knyga. Galvoju ar negėda būt tokių neskaičius. biggrin.gif

Mieguistumas varo iš proto. Papasakočiau kaip vakar griuvau miegoti, ir kiek išmiegojau, bet nepasakosiu. Čia jau visai asocialu. Tik spėkit, ar išsimiegojau...
Atsakyti

mieguistumas toks pats sutrikimas kaip ir nemiga. Reikia daktarų, Night.

Atsakyti
QUOTE(PRANAITE @ 2018 12 02, 15:14)
<p>mieguistumas toks pats sutrikimas kaip ir nemiga. Reikia daktarų, Night.</p><p></p>

Turbūt reikia sutikti su psichiatrais, kad mano atveju tai reiškia paprasčiausią depresiją. Keista tas, kad kartais, rodos, visai nedepresuoju, o mieguistumas nesitraukia. Na, dabar pateisinčiau save, nes, kaip rašiau, tas toks dvasinis gripas.

O šiaip patarė pasitikrinti, kad atmesti fizines problemas, bet, sakau, ačiū, kadaise jau porąkart su šitais nusiskundimais ėjau, ir sakė depresijas `gydytis`, trečiąkart gėda ir eiti, kaip kokiai, atsiprašant, hipochondrikei. Pasijuokėm iš to abi su psichiatre.
Lankaus ir pas psichologę, tai po gydymo įstaigas dar daugiau vaikščiot, vien, kad ala kažką atmesti, reikia irgi jėgų.

O šiaip tikrai nebeišmanau ką daryt su jėgų neturėjimu ir mieguistumu.
Bet dabar rašau, ir prisiminiau, kad kartais padėdavo raminamieji (rodos, turėtų veikt atvirkščiai), tada atsikeldavau, apsitvarkydavau, jei savaitgalis.
Atsakyti
Jau pradeda imti panika. Liko trys dienos iki svarbių darbų, susijusių su balsu, o aš užkimau ir niekas nepadeda jau savaitę ohmy.gif
Atsakyti
Giriuosi, kad pramiegojau su trumpom pertraukom parą, ar daugiau, bet labai labai vis tiek noriu miego. sad.gif Na, buvo migrena užėjus ir irgi šiek tiek peršalimas, bet, manau, be karščiavimo.
Atsakyti
Oi, kaip laukiu, sausio laukiu laukiuuuuuuu!
Atsakyti
QUOTE(Bestygė @ 2018 12 10, 19:29)
Oi, kaip laukiu, sausio laukiu laukiuuuuuuu!

o kas sausi?
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2018 12 11, 08:53)
o kas sausi?

Beprotiško kalėdinio karštymečio pabaiga. Man ne šventés, o žiaurus darbas.
Atsakyti