Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(PRANAITE @ 2018 11 03, 20:59)
<p>nuo escitolapramo fermentai nepasikeitė, bet čia gali būti individualu.
</p><p>Gavau dovaną, važiuosiu į sanatoriją ir bandysiu gauti kokias 'atsipalaidavimo' procedūras. Tik bėda, kad sprendžiant iš aprašymo, aš jų nenoriu - nenoriu masažo - nenoriu, kad prie manęs kas lietųsi be didelio reikalo, nenoriu baseino nei mankštų vandenyje, plaukti nemoku, nesmagiai jaučiuosi - vanduo man per šaltas. Viskios aromaterapijos, vaistažolių arbatų  ir garsų terapijos atrodo bus  nuobodu ištverti. Taigi, nežinau, ką aš ten veiksiu. Gal grįšiu namo 'laiminga' ir atsipūtusi. Ar jūs norėtumėte tokių procedūrų?</p>

Noreciau visu is eiles biggrin.gif
Atsakyti
Gavau dovaną, važiuosiu į sanatoriją ir bandysiu gauti kokias 'atsipalaidavimo' procedūras. Tik bėda, kad sprendžiant iš aprašymo, aš jų nenoriu - nenoriu masažo - nenoriu, kad prie manęs kas lietųsi be didelio reikalo, nenoriu baseino nei mankštų vandenyje, plaukti nemoku, nesmagiai jaučiuosi - vanduo man per šaltas. Viskios aromaterapijos, vaistažolių arbatų  ir garsų terapijos atrodo bus  nuobodu ištverti. Taigi, nežinau, ką aš ten veiksiu. Gal grįšiu namo 'laiminga' ir atsipūtusi. Ar jūs norėtumėte tokių procedūrų?

Labai norėčiau. 4u.gif
Atsakyti
</p><p>Gavau dovaną, važiuosiu į sanatoriją ir bandysiu gauti kokias 'atsipalaidavimo' procedūras. Tik bėda, kad sprendžiant iš aprašymo, aš jų nenoriu - nenoriu masažo - nenoriu, kad prie manęs kas lietųsi be didelio reikalo, nenoriu baseino nei mankštų vandenyje, plaukti nemoku, nesmagiai jaučiuosi - vanduo man per šaltas. Viskios aromaterapijos, vaistažolių arbatų  ir garsų terapijos atrodo bus  nuobodu ištverti. Taigi, nežinau, ką aš ten veiksiu. Gal grįšiu namo 'laiminga' ir atsipūtusi. Ar jūs norėtumėte tokių procedūrų?</p>

ne(((((
Atsakyti

Gal tau pan., kaip man? Sunku visokiom pramogom verstis ir jas tverti, reikia šiokios tokios ramybės dūšioj, kad norėtųs tokių dalykų ir jie patiktų.
Aš irgi gavau vakar kvietimą operhauze į "Bohemą". Patiko labai, bet išgyvenu kažkokį išprotėjimo jausmą. Prisiverčiu, kai ala labai reikia pagal visuomenės normas kažką daryti, bet realiai lėkštę išsiplauti reikia didelių pastangų. Nežinau kas man ir vėl, skundžiuos čia. Pramiegu laisvą laiką. Gal su pertraukom, bet parą pramiegoti, matau, galiu laisvai. Ir toliau noriu miego.
Atsakyti

va va tai ir yra dilerma. Stegtis gyventi pagal normas (aš tikrai manau, kad jos reikalingos) ar gyventi kaip nori kūnas. Gal valios pastangomis dalima grįžti į normas ir džiaugtis tuo kuo džiaugiasi visi. Aišku, jei neturi vaikų ar kokių kitų nuo tavęs priklausančių žmonių, tai gali mažiau paisyti visokių normų. Iš kitos pusės be normų gali  kažkur noli nučiuožti ie sunku būtų 'grįžti namo'.

Miegojimas yra palaima kenčiantiems nemigą.

Atsakyti
QUOTE(PRANAITE @ 2018 11 04, 15:32)
<p>Miegojimas yra palaima kenčiantiems nemigą.</p>

Žmonės taip sako, o man gėda. Žinau, kad dėl nemigos žmogus būna išsiblaškęs, neproduktyvus, gal širdis kala, pykina ar pan., o man sako, kaip gerai. Anoks gėris, patikėk, man jau žliumbti noris. Negebu nieko veikti, nes nuolat noriu miego. Darbe, ar net einant gatve, atrodo, griūsiu čia pat, kur esu ir miegosiu, nes nebegaliu. Atrodo, nualpsiu, kaip noriu miego. Nualpus nebuvau, bet kai išmiegojus 12 val. darbe vidurdienį užeina tie priepuoliai, nebežinau ir ką daryt. Mieganti kapinių gražuolė vienužo.
Atsakyti
QUOTE(PRANAITE @ 2018 11 03, 19:59)
. Ar jūs norėtumėte tokių procedūrų?</p>

nenorėčiau,
bet skaitau knygą, kurioj rašom akad reikai daryti viską kitaip ne taip kaip visada, kad pasikeistu tapatybė, pakeisti savo gėnus, tada ir mąstyas pasikeičia. tai vien dėl to važiuočiau, kad pdaryti taip kaip nedaryčiau
Atsakyti
Atsikratyti kaltės jausmo.
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2018 11 05, 11:41)
...bet skaitau knygą, kurioj rašom kad reikai daryti viską kitaip ne taip kaip visada, kad pasikeistu  tapatybė, pakeisti savo gėnus, tada ir mąstymas pasikeičia...

Kokia knyga? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedy @ 2018 11 05, 11:48)
Kokia knyga? ax.gif

Knyga Jus esate palcebas
http://www.patogupir...vsaAiiNEALw_wcB
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2018 11 06, 08:29)

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti

Night, tikriausiai tas miego norėjimas labai vargina, kai neturi galimybės miegoti. Ką sako apie tai neurologai? Gal tavo galvoje atsirado koks 'brudas'?

Atsakyti