Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 02, 17:39)
Oi tik nereikia.jeigu laiko, tai tikrai apsimoka. Kas labai jau laiko tuos, kur i nuostoli varo?
Nors man baisiau yra tai, kad minimunas daznai neapsimoka lyginant su socialine pasalpa. Sistema ydinga, skatinanyi nedirbti...

Oi tik nereikia: labai greit išmeta, jeigu nieko nemoka/užgeria darbe/dirba per lėtai/neateina į darbą nepranešę prieš tai "dėl šeimyninių priežasčių". Turbūt, neįsivaizduoji, kokių būna.
Atsakyti
QUOTE(Hedy @ 2018 10 02, 17:50)
Vadinasi, man pasisekė. ax.gif
O su kitu psichoterapeutu nesikonsultavot? g.gif

Konsultavausi per n metų ligos ir ligoninių su daugeliu.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2018 10 02, 18:03)
Oi tik nereikia: labai greit išmeta, jeigu nieko nemoka/užgeria darbe/dirba per lėtai/neateina į darbą nepranešę prieš tai "dėl šeimyninių priežasčių". Turbūt, neįsivaizduoji, kokių būna.

katik patvirtinai savo pacios zodzius. sakai, tuos diedus tavo darbe laiko, nu tai reiskia, pakankamai jie sugeneruoja pajamu, jeigu laiko.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 02, 19:21)
katik patvirtinai savo pacios zodzius. sakai, tuos diedus tavo darbe laiko, nu tai reiskia, pakankamai jie sugeneruoja pajamu, jeigu laiko.

blink.gif Perskaityk dar kartą mano postą, kurį pacitavai. Kas tau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 02 spalio 2018 - 18:58
QUOTE(Bestygė @ 2018 10 02, 18:47)
Konsultavausi per n metų ligos ir ligoninių su daugeliu.

Ir niekas nepadėjo? Taip nebūna.
Atsakyti
QUOTE(Hedy @ 2018 10 02, 20:35)

Patikėk,būna.........
Atsakyti
kai perskaitysiu nuodugniai, gal prisijungsiu. kazko parasyta.

o, gal ryt neatsiminsiu, kad kazka cia rasiau.
Atsakyti
QUOTE(Hedy @ 2018 10 02, 20:35)

Ar aš sakiau, kad nepadėjo? Savo laiku pagal ligos rutuliojimąsi,progresavimą padėjo, sugrąžino į gyvenimą. Išgelbėjo gyvybę, leido funkcionuot. O dabar vaistai neleidžia sutrikti mąstymui, apsaugo nuo psichozés, kažkiek sumažina nerimą ir deoresiją. Bet tu kalbi apie pasveikimą, o aš apie susitaikymą su liga ir bandant prisitaikyti. Išmokti gyventi su tuo. Niekad nereikia kažko vertinti vien pagal savo patirtį, ligą, istoriją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bestygė: 03 spalio 2018 - 07:00
Ką mintijat?
Atsakyti
Ar kas vartojat antidepresantus, sakykit kaip jums su kepenų fermentais ar nepakyle?
Atsakyti

smagu, kad kažkas rašo į šią  vietą.                 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PRANAITE: 03 lapkričio 2018 - 20:00

nuo escitolapramo fermentai nepasikeitė, bet čia gali būti individualu.

Gavau dovaną, važiuosiu į sanatoriją ir bandysiu gauti kokias 'atsipalaidavimo' procedūras. Tik bėda, kad sprendžiant iš aprašymo, aš jų nenoriu - nenoriu masažo - nenoriu, kad prie manęs kas lietųsi be didelio reikalo, nenoriu baseino nei mankštų vandenyje, plaukti nemoku, nesmagiai jaučiuosi - vanduo man per šaltas. Viskios aromaterapijos, vaistažolių arbatų  ir garsų terapijos atrodo bus  nuobodu ištverti. Taigi, nežinau, ką aš ten veiksiu. Gal grįšiu namo 'laiminga' ir atsipūtusi. Ar jūs norėtumėte tokių procedūrų?

Atsakyti