Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Bestygė @ 2018 09 21, 20:57)
Ant dviejų su puse raminamų tablečių įkaliau alaus pintą. Nes užėjo neviltis. Dar su vyru telefu apsižodžiavom. Įtampa dingo. Nors tiek.

Namie išgėriau dar 100 gramų alaus, pažiūréjau filmą megzdama, nuéjau miegot ketindama veliau savo 400 mg doze kvetiapino išgert, ir ką. Pirmąkart taip. Išmiegojau be vaistų 7 valandas.
Atsakyti
nebijote su raminamaisiais alkoholio gerti?
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2018 09 24, 11:56)
nebijote su raminamaisiais alkoholio gerti?

Ne, nes blogo poveikio nėra buvę, aišku, tai buvo vienetiniai atvejai ir alkoholio gėriau nedaug.

O štai su neuroleptikais, kuriuos geriu, niekad alkoholio nemaišau, todėl netgi negėriau jų vakare, baimė didžiulė, nes vien nuo jų pačių jau būni apglušęs kaip reikiant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bestygė: 24 rugsėjo 2018 - 11:06
O ko būtent reikia bijoti? Čia klausiu dėl savęs. Retai geriu alko, o jei ir geriu, ne po daug, ir nestipriuosius gėrimus. Bet niekad neimu domėn jei tuo metu geriu kokius vaistus. Nesiūlau niekam taip daryti, bet, rimtai, jei stadija ne kokia, tai ko ten bijoti, jei nugaišti ir taip, būna, noris. Ar dėl kitų dalykų kiti bijo?
Atsakyti
na, su kitais medikamentais tai nežinau kaip, bet va su psichotropiniais, bijau kad kokio nebutu poveikio, drauge va antidepresantus gere ir išgere šampano, tai sakė pliomke truko, o prikalbėjo tokiu nesamoniu. Tai va ir įdmu, nes paty nevartoju nei kiek alkoholio
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2018 09 24, 13:14)
O ko būtent reikia bijoti? Čia klausiu dėl savęs. Retai geriu alko, o jei ir geriu, ne po daug, ir nestipriuosius gėrimus. Bet niekad neimu domėn jei tuo metu geriu kokius vaistus. Nesiūlau niekam taip daryti, bet, rimtai, jei stadija ne kokia, tai ko ten bijoti, jei nugaišti ir taip, būna, noris. Ar dėl kitų dalykų kiti bijo?

Nežinau, ar tai susiję, bet kažkada tokie panikos priepuoliai kelių valandų buvo prasidéję po kvetiapino išgêrimo praéjus 4-5val nuo alkoholio vartojimo, kad noréjau greitąją kviestis. Niekam nelinkiu to patirt.
Atsakyti
Kažką kažkada skaičiau, kad vaistai sustiprina alko poveikį. Pati nepatyriau ir nenorėčiau. Žudytis tokiai, kaip man, reiktų, tikriausiai, belekokių kiekių.

Galvoju, gal nebus per daug asmeniška. Kaip jums sekas, kai tenka keisti gydytoją?
Pati specialiai niekad nekaitaliojau, visos man geros. Bet va, kur lankiausi, kai nuspręsdavau lankytis, 4 paskutinius metus, išleista pensijon. Užrašė pas kitą, gan jauną merginą. Pirmas įspūdis puikus, tik užslėgė tas, kad vėlei iš naujo klausinėja, ką buvusioji žinojo mintinai, siūlė pridėti kvetiapino (ačiū, taip miegu nuolat..), po to fluanxolio (kur irgi kelis kartus bandyta, panašu, kad negaliu ilgai jo gert, nes irgi negalėdavau pabust ilgesnį laiką pavartojus, nors teoriškai lyg ir atvirkščiai turėtų būt). Nepatiko jai, kad iškart 40mg paroxetino man buvo išrašę. Na, anoji gydytoja žinojo, kad viskas čia ok. Ir išvis anas epileptikams, ar tada, jei nerimo nenumalšina "silpnesni" AD. Šitas vienintelis iš bandytų vaistas, kuris nerimą malšindavo gan akivaizdžiai ir švelniau, nei venlafaxinas. Bet pirmąkart išgirdau, neva čia paroxetinas toks jau rimtesnis ir turėtų būt vengtinas vaistas (o tai kvetiapinas ne?). Bet patikėjo ji manim ir vaistus paliko tuos pat ir pas psichologę vėlei pasiuntė. Pasiuntė tai pasiuntė. Eisiu. Bet toji irgi bus nauja, nes kur lankydavaus irgi nebėr, motinystės atostogose. Tai ir ten iš naujo. doh.gif
Atsakyti
Nezinau kaip ten jums su stazu, bet kartais nauja psichologe ner blogai, nauju izvalgu gali but.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 26, 16:10)
Nezinau kaip ten jums su stazu, bet kartais nauja psichologe ner blogai, nauju izvalgu gali but.

Kur seniai seniai buvau pas pirmą savo patirty psichologę, akivaizdu, kad nesutapo mūsų požiūriai į gyvenimą, o gal jos darbo metodikos man kėlė atmetimo reakciją. Bet šiuo atveju, kai atvaikščiojau porą metų pas tą pat, pasakoti viską vėl nuo 0, nedegu noru.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 26, 16:10)

Psichoterapeuto tikrai nekeisčiau. ax.gif Reikia žiauriai daug pinigų išleisti, kad surastum tinkamą. doh.gif
Atsakyti
Tikriausiai pinigus šitam reikalui leisčiau, nebent milijoniere būčiau. g.gif Aišku, iš kitos pusės, jūsų visų, t.y., mokesčių mokėtojų lėšom tuos 2m ir vaikščiojau pas psichologę. unsure.gif O kas žino. Gal kam prasmingiau būtų buvę tuos € poliklinikai išleist, kas vėliau naudą visuomenei neštų. Iš esmės aš juk depresinė asmenybė, melancholikė, ir kardinaliai nebus kitaip, kol gyvensiu.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2018 09 26, 20:17)
Tikriausiai pinigus šitam reikalui leisčiau, nebent milijoniere būčiau.  g.gif Aišku, iš kitos pusės, jūsų visų, t.y., mokesčių mokėtojų lėšom tuos 2m ir vaikščiojau pas psichologę.  unsure.gif O kas žino. Gal kam prasmingiau būtų buvę tuos € poliklinikai išleist, kas vėliau naudą visuomenei neštų. Iš esmės aš juk depresinė asmenybė, melancholikė, ir kardinaliai nebus kitaip, kol gyvensiu.

Savo lėšom, juk nuolat dirbi ir moki mokesčius. Ir kas čia per nuvertinimas savęs.
Atsakyti