Bestyge, įtariu, kad tu daug duodi žmonėms, gal net pati nejausdama.
Dėl mašinos automato man nepaėjo, tai vėl mechanine. Ir irgi ne kažką ten vien ta prasme, kad, tik įsigyjus supratau, kad ne to man reikėjo. Žodž., važiuoti galiu, bet irgi nesiseka. Gal paguosiu.
Manau, priprasi prie automatinés ir tada džiaugsies. O mes dabar nei pakarti, nei paleisti.
Laukia žvériškai sunki pirma rugsėjo savaité. Kaip spét vaikais dar pasirūpint, suvežiot ir t. t. Pulsas ramybės būsenij 95. Pakyla ir iki 110. Ku daryt.
Papildyta:
Netikėtos man tokios tavo mintys. Duok Dieve, kad bent iš dalies taip būtų.
Kaip laikotés visos pasibaigus vasarai,?
Laukia žvériškai sunki pirma rugsėjo savaité. Kaip spét vaikais dar pasirūpint, suvežiot ir t. t. Pulsas ramybės būsenij 95. Pakyla ir iki 110. Ku daryt.
Papildyta:
Netikėtos man tokios tavo mintys. Duok Dieve, kad bent iš dalies taip būtų.
Kaip laikotés visos pasibaigus vasarai,?
Bestyge,susikombinuok nebilet tablečių,niekam nepakenke,sumažins pulsą ir šiaip suteiks stiprumo.Ir pas gydytoja,nes širdis pavargs nuo tokio daro kruvio
Papildyta:
Parašysiu trumpai,jai jau užsukau.labai bijojau žaist su vaistais,bet pries metus padidinom geriamo setralino normą,vakarui dar paskyrė valdoksaną,ir dabar aš pakilusi iš lletargo miego,esu neatpažystama,kiek pasokeičiu.esu prietaringa truputį,atseit,girtis negalima,bet labai noris kam nors suteikti viltį.Kad būna ir taip.Mano depresija endogenine,gal pavaldi vaistams,bet jie visam gyvenimui.Sekmes gydytis,stiprybes ir vilties
Papildyta:
Parašysiu trumpai,jai jau užsukau.labai bijojau žaist su vaistais,bet pries metus padidinom geriamo setralino normą,vakarui dar paskyrė valdoksaną,ir dabar aš pakilusi iš lletargo miego,esu neatpažystama,kiek pasokeičiu.esu prietaringa truputį,atseit,girtis negalima,bet labai noris kam nors suteikti viltį.Kad būna ir taip.Mano depresija endogenine,gal pavaldi vaistams,bet jie visam gyvenimui.Sekmes gydytis,stiprybes ir vilties
Neseniai buvau pas kardiologą, nustatė širdies ekstrasistoles. Papildomo gydymo neskyré. Tik sakė gerti širdies lašus. Pulsas gal tada retesnis buvo. Mano spaudimas prie žemesnių, tai nuo pulso vaistai netinka. Nes muš spaudimą.
Neseniai publikavau straipsnį, kuriame pateikiau įrodymų, kad šafranas veikia lygiai taip pat gerai depresiją kaip antidepresantai. Jis suveikia per dvi valandas.
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...facebook?copied
cia svoriui mesti?
Taip, ta brangioji. Nepalyginsi su valstybinėmis ligoninėmis - atida, informacija, komfortas. Turėčiau daug pinigų - gydyčiausi tik privačiai. Pati operacija yra sudėtinga (sudėtingiausia iš daromų) - skrandis atskiriamas į dvi dalis, karpomas žarnynas, bet pooperacinis laikotarpis labai paprastas ir nekomplikuotas. Po operacijos svoris kol kas krenta po kilogramą per dieną. Bet mano svoris iki operacijos buvo gigantiškas, taip, kad iš viso numestų 12 kg kol kas nė nematyt.
Taip, dėjo tą aparatą vienai parai. Komentavo kažką savais terminais, ko aš nesupratau. Laukiau eilės pusę metų. Ekstrasistolės prasidėjo prieš daug metų po didelių stresų, baisaus nerimo ir nuolatinės įtampos. Manau, kad būtent tai susiję su nervine reguliacija. Bet, būna, atrodo, kad iš lempos permušinėja. Ar , tarkime, pabėgus greitai vėluojant į autą, kai jau įlipu ir nustoju bėgti. Pastebėjau, kad dabar, kai nuo rugsėjo daug daug streso, maudžia širdies pusėje kartais.
Labai sunki rugsėjo pradžia, teko atlaikyti daug stresinių situacijų darbo metu, netikėtų trikdžių ir didelius krūvius. Po vasaros labai sunku tai. Plius vaikai. Patsebėjau, kad nebepakeliu, nors ir nėra nerimo, bet baisi įtampa, pyktis, greit pavargstu emociškai ir fiziškai. ir vis dažniau valgau raminamus. Gal geriau jau taip, nei sodinti širdį. Sūnus visai be atsakomybės, mane tai labai veikia. Nepajėgiu prisiimti atsakomybės už jo gyvenimą, ne mano sveikatai visko tiek. Tikiuos, kad adaptuosiuos. Dukrą reikės 5 kartus per savaitę vežiot į užsiėmimus jos veiklų. Derinsim su vyru. Gerai, kad ne baisiai toli, aš nevairuoju, autu lengvai pasiekiama. Šiaip stogas vietoje, tik įtampa ir krūvis per dideli.
kai yra priežastis - normalu nerimauti. Deja nerimas manyje sėdi ir reiškiasi visai nepriklausomai nuo aplinkybių. Jaučiu, kaip jis suraukia mano kaktą, pvz kai aš atsigulu miegoti. Manau reikia pleistro užsiklijuoti ant kaktos, kad geičiau pajusčiau tą susiraukimą. Skaičiau knygoje apie introversiją, kad tiems kuriems prileidžia botulino į veidą ir jie negali raukytis, tai persiduoda į smegenų migdolinį kūną ir žmogus mažiau nervinasi.
Bestyge, manau esi labai jautri mama ir tuoj pat surastum kitą priežastį nerimauti, net jai sūnus būtų savarankiškas. Vaikai vystosi nevienodai - vienas atrodo kaip suaugęs 14 metų, o kitas ir 20 metų atrodo kaip vaikas. Visi kraštutinimai negerai, bet čia nieko nepakeisi. Man smalsu, ar tu savo sūnų laikai nesavarankišku dėl netvarkingumo?