Merginos,gal kuri turi kvetiapino viena lapeli perleist?mano gydytoja atostogauja ir neuztenku sito vaisto 😞😞😞
Night,gal grįši?
aš temutėj nesireiškiu,bet taip tavo patarimai padėdavo.Visos čia manau ne šiaip sau "tūsinamės"(((((
aš temutėj nesireiškiu,bet taip tavo patarimai padėdavo.Visos čia manau ne šiaip sau "tūsinamės"(((((
QUOTE(Morta G. @ 2018 08 18, 22:25)
Night,gal grįši?
Labas, kad kažkas mini. Užmetu akį čia, bet kad miręs šitas forumas. Tie asmenys, kur ateina ne į temą, kažkaip visai užmušė norą buvimui čia.
Kokių ten patarimų... Aš tik pasiskųsti galiu... Pati po kurio laiko ką tik vėl grįžau prie paroxetino. Noriu numirti, pavargau nuo nerimo...
QUOTE(Night13 @ 2018 08 18, 23:18)
Labas, kad kažkas mini. Užmetu akį čia, bet kad miręs šitas forumas. Tie asmenys, kur ateina ne į temą, kažkaip visai užmušė norą buvimui čia.
Kokių ten patarimų... Aš tik pasiskųsti galiu... Pati po kurio laiko ką tik vėl grįžau prie paroxetino. Noriu numirti, pavargau nuo nerimo...
kartais,taip tavo pavadinti skundai,labai į temą,bent jau man)aš tai paskutiniu laiku perėjau prie ciprolekso,padeda.
žinoma,forumas miręs,bet visada malonu,kai yra žmonių,kurie gyvena ir jaučia tą patį.O ne į temą,tai visada atsiranda"idiotų".....aš tai nekreipiu dėmesio.
Nerimas šlykštus dalykas(((( pažystamas .Bet ką dabar.laikomės)
aš tai neprarandu vilties,kad pasveiksiu,atsigulsiu vieną dieną ant žolės,pažiūrėsiu į dangų ir pasakysiu-blin,kokie grąžūs debesys ir kur aš anksčiau buvau)
QUOTE(verksne @ 2018 07 31, 11:42)
uzklystanciu, tai pastebejau, kad jie eina per visas temas ir visur turi kazka "protingo" pasakyt.</p><p>Kaip Bestyge laikosi?Tikiuosi, kad nors jai dusioj ramu.</p><p></p><p></p>
Dėkui, kad rūpiu. Laikausi. Nepaisant gana sudėtingų išorinių neisibaigiančių rūpesčių, pakankamai stabilliai. Nors biržel pabaigoj iki liepos vidurio buvo klaikus etapas, tooooks kasdienis nerimas lygioj vietoj, kad tik raminamų krūvos gelbėjo.
Kaip tu?
Papildyta:
QUOTE(Night13 @ 2018 08 18, 23:18)
Night, man tas pats buvo prieš pusantro mėn. Gydytoja atostogavo, tai nuėjau į vasaros g pas antro skyriaus vedėją (man ji superinė gydytoja ir žmogus) ieškoti pagalbos. Nes miriau nuo nerimo. Sakau, gal reikia sugrįžti prie paroxetino. Tai ji atkalbėjo, sako, taip sunkiai perėjot prie kito AD, nemanau, kad čia esmė, didinkit kvetiapino dozę vėl (buvau sumažinusi pati per pusę). Ir ką, kai vėl pradėjau gerti 400 mg kvetiapino, pamažu savijauta gerėjo.
Kaip tau išsiprendė su mašina? Mus žiauriai išdūrė. Vargstam iki šiol, sukišom visus pinigus, daaaaaug pinigų, o pagrindinės darbo priemonės neturim. Parduot negalim. Tik nupikrus nebeužsivedė. Per pusę metų jau 6 kartus buvo servise. Tik nusipirkę mėnesį tasiėm, kol pradėjo važiuot. Pavažinėjus 2 mėn vėl nebeužsivedė. Žodžiu, pasaka be galo.
QUOTE(Bestygė @ 2018 08 20, 12:20)
Dėkui, kad rūpiu. Laikausi. Nepaisant gana sudėtingų išorinių neisibaigiančių rūpesčių, pakankamai stabilliai. Nors biržel pabaigoj iki liepos vidurio buvo klaikus etapas, tooooks kasdienis nerimas lygioj vietoj, kad tik raminamų krūvos gelbėjo.
Kaip tu?
Papildyta:
Night, man tas pats buvo prieš pusantro mėn. Gydytoja atostogavo, tai nuėjau į vasaros g pas antro skyriaus vedėją (man ji superinė gydytoja ir žmogus) ieškoti pagalbos. Nes miriau nuo nerimo. Sakau, gal reikia sugrįžti prie paroxetino. Tai ji atkalbėjo, sako, taip sunkiai perėjot prie kito AD, nemanau, kad čia esmė, didinkit kvetiapino dozę vėl (buvau sumažinusi pati per pusę). Ir ką, kai vėl pradėjau gerti 400 mg kvetiapino, pamažu savijauta gerėjo.
Kaip tau išsiprendė su mašina? Mus žiauriai išdūrė. Vargstam iki šiol, sukišom visus pinigus, daaaaaug pinigų, o pagrindinės darbo priemonės neturim. Parduot negalim. Tik nupikrus nebeužsivedė. Per pusę metų jau 6 kartus buvo servise. Tik nusipirkę mėnesį tasiėm, kol pradėjo važiuot. Pavažinėjus 2 mėn vėl nebeužsivedė. Žodžiu, pasaka be galo.
Kaip tu?
Papildyta:
Man, turbūt, nei vienas AD taip netiko, kaip paroxetinas. Pradėjus gerti pykina, bet dzin, žinau, kad praeis. Nuo nerimo irgi pykina.
Su mašina lyg ir +- išsisprendė. Sakykim, kad...
QUOTE(Bestygė @ 2018 08 20, 12:20)
cia jau jums po laiko, bet tai yra pasleptis defektas ir reik tokia grazint pardavejui, arba turejot but ispeti apie tokius cirkus, nes nebuna, kad viskas ok, o ISKART neuzsiveda
QUOTE(mylimuke! @ 2018 08 21, 00:08)
cia jau jums po laiko, bet tai yra pasleptis defektas ir reik tokia grazint pardavejui, arba turejot but ispeti apie tokius cirkus, nes nebuna, kad viskas ok, o ISKART neuzsiveda
Matai, vyras zioplai pasielge, nepaziurejo, ka pasirasi, pasirase, kad pirkom uz 300 eur. O moketa beveik 4000
Perpardavinetojai gariunscikai pardave vienos imones vardu, 1000 atgavim, nes issigando, matyt, bet sukista jau 1500. Melavo, kad dirzai keisti. Mes reikalavom kita diena kai pirkom atiduot bapkes ir pasiimt masina, bet vienas is pirikupsciku nesutiko savo bapkiu dalies grazint, tai nepavyko. Tiek nervus sugadino.
QUOTE(Bestygė @ 2018 08 23, 12:40)
Matai, vyras zioplai pasielge, nepaziurejo, ka pasirasi, pasirase, kad pirkom uz 300 eur. O moketa beveik 4000
Perpardavinetojai gariunscikai pardave vienos imones vardu, 1000 atgavim, nes issigando, matyt, bet sukista jau 1500. Melavo, kad dirzai keisti. Mes reikalavom kita diena kai pirkom atiduot bapkes ir pasiimt masina, bet vienas is pirikupsciku nesutiko savo bapkiu dalies grazint, tai nepavyko. Tiek nervus sugadino.
taigi, reikia ziuret atidziai ka pasirasot... ir tas sumas aisku ner ko noret is nenaujos masinos, bet buna neretai apgauna. va kolega ne per seniausiai pirko, irgi po menesio kaip sugedo, tai beveik visa laika praleido servise, nevazinejo, iskart pardave, tai po to dar tie pirkejai ilgai skambinejo ir liepe atsiimt.
QUOTE(mylimuke! @ 2018 08 23, 14:15)
taigi, reikia ziuret atidziai ka pasirasot... ir tas sumas aisku ner ko noret is nenaujos masinos, bet buna neretai apgauna. va kolega ne per seniausiai pirko, irgi po menesio kaip sugedo, tai beveik visa laika praleido servise, nevazinejo, iskart pardave, tai po to dar tie pirkejai ilgai skambinejo ir liepe atsiimt.
Nežinau, kas jam buvo, šiaip visad labai atidžiai żiūti, ka pasiraso. Vyras to ir bijo, kad paskui mums skambines. Dabar vaziuija, bet ar ilgam. Bandem parduot neseniai, susitiko su dviem pirkejais, nepirki, tai paslepe skelbima. Kur rasi tokius durnius kaip mes. Nebent nupirks kas daugiau nei dvigubai pigiau nei mes pirkom ir sukisom. O apgaudinet kitus ne mums. Mums tas pats, is servisu neislipom tik nusipirke. Ir ne po menesio, o jau kita diena nusipirkus. Vargsu reikalai. O, kad galetume issimiketinai nauja masina darbui pasiimt. Deja, bankas mums neduotu paskolos. Alia kaip nekenciu tokiu vagiu perpardavinetoju gariunsciku. Naikint reikia tu vagiu lizdus. Dar uz lupenas tokius pinigus uzsidrda virsaus. I akis meluoja. Vaziabom su vaiku, prasiau neapgaut, sakiau, kad mums labai svarbu, nes masina pagrind darbo priemone. O kad suoke. Sako- dar buteli man atvaziuosit pastatyt. As jums tiesa sakau, kitas jums to nepasakytu. Zodziu, mintinai iskaltos frazes. Fu.
Šiandien neįtikėtinai sukrėtė gerąja prasme mažai pažįstamo žmogaus širdingas poelgis. Yra žiauriai gerų žmonių žemėje...Tai guodžia. Norėtųsi ir pačiai dažniau duoti, o ne tik gauti iš kitų...
QUOTE(Bestygė @ 2018 08 26, 20:36)
Šiandien neįtikėtinai sukrėtė gerąja prasme mažai pažįstamo žmogaus širdingas poelgis. Yra žiauriai gerų žmonių žemėje...Tai guodžia. Norėtųsi ir pačiai dažniau duoti, o ne tik gauti iš kitų...
Neįsivaizduoju, apie ką čia, bet dūšią ir man paglostė toks pasidalinimas. Čia apie žmones apskritai. Kažkaip kuris laikas, pastebėjau, dažnokai nusiviliu žmonėm. Bet taip negalima. Tikrai daug jų gerų.
Dėl mašinos automato man nepaėjo, tai vėl mechanine. Ir irgi ne kažką ten vien ta prasme, kad, tik įsigyjus supratau, kad ne to man reikėjo. Žodž., važiuoti galiu, bet irgi nesiseka. Gal paguosiu.