Suprantu tas sunkiai paaiškinamas baimes ryžtis kreiptis, kai atrodo kad diagnozė, ar antidepresantai kažkas TOKIO. Patikėkit, gydytojui irgi rūpės tik tiek, kad jums lengvėtų. Ir duokdie kad rūpėtų. Negaluojant nuo vėžio, gydytojai juk irgi nei prašo, nei grasina, kad žmogus gydytųsi - nenori, nesinaudoji med. paslaugom. Galbūt gali padėti, jei pacientas sutinka. Psichiatrai irgi med. įstaigos darbuotojai, tad niekuo ne kitaip, tik kad negalavimai nepačiupinėjami.
Antrąkart nueiti greičiausiai bus daug lengviau, jei nuspręsit lengvinti savo dalią.
Nebenoriu atviraut, kaip rašiau, dėl tų pilnatinių besilengvinančių asmenų, bet galiu pasigirt, kad nieko naujo, nerimas klaikus, būna, nepadirbu.
Tai tik sau pripazinsi, kas ir yra svarbiausia. O kiti toliau laikys tave tobula.
Nors visiema geriau kai visis netobuli. Nea dauguma turi toki pati durna nora but ir atrodyt tobulaia ir atsipalaiduoja tik tada, kai salia ju yra kiti netobuli ir save tokius priima.
Aš tokiu atveju geriu pusę tabletės "Xanax". Jei nepadeda - dar pusę, ir dar... Praeina.
Pan. ir aš.
Dabar atostogos. Nesėdžiu namie. Bet noriu numirti. Kuo greičiau...
Kreipkitės pas psichoterapeutą. Būtinai.
Sveikos,
senokai cia bevirkavau ir naiviai tikejau, kad daugiau neteks.Deja.
PRANAITE, Tu istempei ilgiau As po pusantru metu vel su AD.Labai teisingas zodis - kiautas.Taip ir as jauciuosi.
Night, gaila, kad neberasai.Labai idomu Tave skaityt.O del tu uzklystanciu, tai pastebejau, kad jie eina per visas temas ir visur turi kazka "protingo" pasakyt.
Kaip Bestyge laikosi?Tikiuosi, kad nors jai dusioj ramu.
Numeciau 25kg,siuo metu svoris vel sustojes.
buvau konsultacijoje dėl skrandžio mažinimo, gydytojas nerekomendavo skrandžio plikacijos, nes operacija nors ir sumažina skrandžio laisvą tūrį, bet nesumažina jo ploto, todėl alkio jausmas gan greitai grįžta. Numetama 45 proc. antsvorio, t.y. jei žmogus sveria 120, nors turėtų sverti 60, jis numes maksimum 27-30 kg svorio ir jei neįdės savo pastangų toliau mažindamas svorį savo pastangomis - svois vėl gali grįžti.
Todėl apsisrendžiau skrandžio apylankos operacijai, ten 65 proc. numtamo antsvorio ir sumažinamas srandžio plotas. Kainuos apie 5000 eur, bet ką darysi.
Antrą mėnesį valgau AD. Įgaunu truputų daugiau laisvės.
Manau, kad žmogus, kurio kūną ilgus metus slegia nerimas (tyčia rašau 'kūną', nes protas kaip ir supranta, kad nieko baisaus nevyksta) gali net nesuvokti savo kiauto. Taigi dėkui tiems protingiems išradusiems AD. Antrą mėnesį valgau po 10 miligramų. Norėčiau, kad užtektų tokios porcijos, bet pirštai kol kas dreba, miegasi nelabai gerai....
Aš irgi pasigendu Night. Pasirodo, kad be jos 'viešo išsistatymo', mes kitos nelabai norim rašinėtis. Ačiū Night, tu labai padėjai každada.
sėkmės atsikratant svorio, Keilada. Negi tik tokios brangios operacijos gali padėti?