Svoris svyruojantis,stovi ties 100.
Pirma k dirbu darba,kuris man teikia tiek malonumo.gryztu pavargus,bet laaabai laiminga.
Sveikos, depresuotojos Kur visos išsilakstėt?
Pastaruoju metu mane nerimas kankina, ypač darbe, gal jau pervargau, atostogų reikia, nedaug liko iki jų. Bet drauge atsirado stiprus noras gyventi, nes ilgai kamavo suicidinės mintys. O dabar noriu gyvent, dar ir dar, ir ne vieną gyvenimą
Night, kaip tau sekasi, kiek prisimenu, labai nemėgsti tokio oro? O mane, man regis, jis labai atgaivino.
Sveiki, manau ir aš turėčiau prisistatyti. Neturiu jokios diagnozės, nesu lankiusis pas gydytojus. Tačiau ir be to jaučiu, kad esu kitokia nei dauguma, kad ne viskas manyje gerai. Kas tai konkrečiau sunku įvardinti. Ši būsena mane kamuoja nuo ankstyvos paauglystės (jau apie 12 metų). Manau, kad gali būti daugiau nei viena problema, kad jos tarpusavyje persipinusios. Manau visos bėdos kyla iš to, kad esu perfekcionistė. Visur ir visada siekiau tobulumo, buvau šokėja, tad ir mano figura turėjo būti ideali.... Dabar esu suaugusi moteris, todėl tobulumas turi būti visur (tobula vadovė, visada pasiekianti ir pagerinanti tikslus, tobula žmona, tobula mama ir pan.). Kuris laikas buvau pamiršusi savo nuotaikų bangavimus ir mitybos įpročius. Tačiau paskutiniu metu vėl viskas grįžo. Pajaučiau spaudimą ir palūžau, vėl prasidėjo badavimai, juodos mintys, savęs žalojimas, būsena kai niekas nerūpi ir atrodo, kad tapai visiems našta. Tai užeina bangom, tačiau su kiekvienu kartu darosi vis blogiau... Dabar gyvenu nuolatinėje baimėje, bijau, kad nepasikartotų “juodasis” etapas... paskutinį kartą (+- prieš dvi savaites) kamavo pačios blogiausios mintys. Bijau to, kad tuo momentu man nerūpi niekas... atrodo, kad kaip tik visiems bus geriau... o kas jei kitą kartą neatsitokėsiu... Tačiau kreiptis pagalbos irgi bijau ir kažkaip gėda... Juk valgymo sutrikimais dažniausiai serga paauglės, o ne suaugusios moterys... O jei dar prirašytų depresiją ir medikamentinį gydimą, tuomet bijau ir darbo netekti... Esu pasimetus ir nežinau ką daryt...