Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Galima placiau apie psichohigiena?
Atsakyti

Uzsisake tvarkyma vyras ir kaaa,bijau.bijau eit,nes vyras.zinau,kad nieko nedarys,bet tokiais atvejais mano smegenu lasteles issijungia.

Nes visai kitaip skamba kai zmona uzsako ir pasako ileis vyras,o db vyras.jau pusvalandi guliu ir galvoju kad reikejo atsisakyt.

Jauciuos tokia kvaila del to.kaip ivykis nutikes pries n metu gali taip paveikt gyvenima...

Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2018 03 20, 12:43)
<p>Uzsisake tvarkyma vyras ir kaaa,bijau.bijau eit,nes vyras.zinau,kad nieko nedarys,bet tokiais atvejais mano smegenu lasteles issijungia.
</p><p>Nes visai kitaip skamba kai zmona uzsako ir pasako ileis vyras,o db vyras.jau pusvalandi guliu ir galvoju kad reikejo atsisakyt.</p><p>Jauciuos tokia kvaila del to.kaip ivykis nutikes pries n metu gali taip paveikt gyvenima...</p>

Greičiausiai nk grėsmingo ten nėra, bet, kai fizinis asmuo - moteris, eina teikti paslaugas kitam fiziniam asmeniui - vyrui, į jo namus, rizika ir yra didesnė, nei tą darytum įmonės vardu.
Tai ta baimė šiuo atveju nėra nei neadekvati, nei nelogiška.

Atsakyti
Kaip tik logiska nes gyvendami vieni jie nifiga nesitvarko patys ,todel reik tvarkytojos biggrin.gif
O kodel ne imone? Turbut brangiau? Mokesciai ir tt ... Ar tu meja turbut nelegaliai dirbi liaudiskai sakant?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 03 20, 19:40)
Kaip tik logiska nes gyvendami vieni jie nifiga nesitvarko patys ,todel reik tvarkytojos  biggrin.gif

Logiška ir tai (nors kaip su kuo gyvena nepažįstamas žmogus negali žinot), bet ir rizika didesnė. Aš lygiai taip pat bijočiau eit į svetimo, nepažįstamo vyro namus ir man atrodo, daugumai moterų tai natūralus savisaugos instinktas, tam nereikia būt patyrus prievartą.
Man pačiai net nuo įmonės vykstant į kliento namus/biurą yra pasitaikęs vienas kitas LENGVO priekabiavimo atvejis. Netylėjau, tai nelabai maloniai jiems baigės, bet ir pačiai šlykštu prisiminti. Aišku, tada buvau jaunesnė, tikėtina, gal dabar nekelčiau garbanotų minčių.

Fui. Tikiuos daugiau nekils noras atviraut depresijos temom.
Atsakyti

Mylimuke,dirbu be patento,nes jei dirbciau su,tai mano paslaugos butu zymiai brangesnes.kas reiskia,kad uzsakymu turbut netureciau.nes ir db nelabai daug ju turiu...

Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2018 03 20, 19:53)
<p>Mylimuke,dirbu be patento,nes jei dirbciau su,tai mano paslaugos butu zymiai brangesnes.kas reiskia,kad uzsakymu turbut netureciau.nes ir db nelabai daug ju turiu...</p><p></p><p></p>

gal reiktu kaip nors pasireklamuot daugiau?
sm, fb...
Atsakyti

Esu skelbimus daug kur susidejus,fb,skelbiu.lt,sm,parduotuvese iskabinus.

Atsakyti

:4u: Labas visoms ypač senbuvėms jei dar mane kas nors pamena :rolleyes: atėjau pažiuret kaip jūs besilaikote :4u:​ 

Atsakyti

Mylimukė klausė apie psichogieną.

Ne gydytojos, bet šiaip trumpas pasakymas- myšt, poteriaut, gult

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PRANAITE: 10 balandžio 2018 - 15:59

Labas,

Ateinu pasidziaugt,kad pirma savaite kai dirbu naujam darbe,gyvunu prieglaudoj,mano darbas su sunim,vedziot,maitint,tvarkyt narvus.suo buna kartu,myliu savo darba 😍 :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2018 04 20, 11:35)
<p>Labas,</p><p></p><p>Ateinu pasidziaugt,kad pirma savaite kai dirbu naujam darbe,gyvunu prieglaudoj,mano darbas su sunim,vedziot,maitint,tvarkyt narvus.suo buna kartu,myliu savo darba 😍 wub.gif​ </p>

Kaip faina kai darbas sutampa su "meile" smile.gif
Ale kazkaio galvojau kad ten tik savanoriai dirba.
Kaip tavo svoris?
Atsakyti