Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

*****,tikriausiai cia nebera mergaiciu, kurios manes pazysta.visad galvojau kad as stipri.taciau reikia patarimo cia ir dabar.taip depresija, vaistai,ir viska kita jau desimtys metu.manau tas nera isgydoma.bet siandien ivyko kazkas, ko gal but nereikejo padaryti. Bet nezinau tyleti ar visgi aiskintis ziuret kas ir kaip vyksta.esu apgaudinejama eilini karta, nors si menesi jau 30 metu santuokoj.nekenciu saves. Nekenciu gyvenimo.nekenciu zmoniu, kurie mane isleido i gyvenima
Gal kas zinote nemokamu internetiniu psichologu
Atsakyti
QUOTE(_delete_ @ 2018 03 04, 00:43)
*****,tikriausiai cia nebera mergaiciu, kurios manes pazysta.visad galvojau kad as stipri.taciau reikia patarimo cia ir dabar.taip depresija, vaistai,ir viska kita jau desimtys metu.manau tas nera isgydoma.bet siandien ivyko kazkas, ko gal but nereikejo padaryti. Bet nezinau tyleti ar visgi aiskintis ziuret kas ir kaip vyksta.esu apgaudinejama eilini karta, nors si menesi jau 30 metu santuokoj.nekenciu saves. Nekenciu gyvenimo.nekenciu zmoniu, kurie mane isleido i gyvenima
Gal kas zinote nemokamu internetiniu psichologu

Atsimenam 4u.gif Labai labai gaila, kad tai patiri ir tavo jausmai, nenoras būti yra visiškai normalūs šioje situacijoje.Jei tu iš Vilniaus, gal nori susitikti, miteriškai pakalbėti prie arbatos?
Atsakyti
QUOTE(Bestygė @ 2018 03 04, 12:40)
Atsimenam 4u.gif Labai labai gaila, kad tai patiri ir tavo jausmai, nenoras būti yra visiškai normalūs šioje situacijoje.Jei tu iš Vilniaus, gal nori susitikti, miteriškai pakalbėti prie arbatos?

labu.is.Siauliu as.siaip toks laikas kai labai reikia pasikal beti .reika gal but net patarimo.o svarbiausia savim stebiuosi ,kad sitaip ramiai reaguoju.psiche mirtazepina dapaise.gal tas ramuma suteikia,tik prie to nerimo edimo dar jauciu kad dasideda,o ir taip svorio kompleksas begalinis.nu zodziukazka reikia mastyt, nors galva ir skleidziasi kaip tulpe
Atsakyti
QUOTE(_delete_ @ 2018 03 04, 12:33)
labu.is.Siauliu as.siaip toks laikas kai labai reikia pasikal beti  .reika gal but net patarimo.o svarbiausia savim stebiuosi ,kad sitaip ramiai reaguoju.psiche mirtazepina dapaise.gal tas ramuma suteikia,tik prie to nerimo edimo dar jauciu kad dasideda,o ir taip svorio kompleksas begalinis.nu zodziukazka reikia mastyt, nors galva ir skleidziasi kaip tulpe

Gaila, toli nuo manęs...nes tikrai dabar svarbu išsikalbėti, o tas tariamas ramumas apgaulingas...

Ašdb iš streso irgi ėdu, o maj gi rėmuo ėda, erozijos buvo, nuo saldumynų, kavų dar blogiau,ilgą laiką nevalgiau jų, o dabar, atrodo, specialiai tai darau....svoris šoktelėjo, pilvas užaugo, prieš ligoninę svoris buvo mažesnis.
Atsakyti
[quote=Bestygė,2018 03 04, 15:36]
jo,tolokai,tik paciai keista busena mano.per daug rami esu.nesuprantu ar skura sustorejo,ar jau is tikro visiskai viskas dzilin.kaip suprantu esi pasikeitus nika,nes kazkaip nepamenu taves,
Atsakyti
perdetai rami reakcija gali buti kaip tik is per didelio soko, kaip organizmo apsauga savotiska... gali dar visas "smagumas" islysti veliau unsure.gif laikykis. ar turi kokia drauge artimesne, kad galetum susitikt?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 03 04, 20:16)
laikykis. ar turi kokia drauge artimesne, kad galetum susitikt?

Nzn ar kiti zmones gali ka padet...
As siulyciau pasiieskot jegu savyje... kiek imanoma pasistengti
Atsakyti
[quote=_delete_,2018 03 04, 20:38]
[quote=Bestygė,2018 03 04, 15:36]
jo,tolokai,tik paciai keista busena mano.per daug rami esu.nesuprantu ar skura sustorejo,ar jau is tikro visiskai viskas dzilin.kaip suprantu esi pasikeitus nika,nes kazkaip nepamenu taves,
[/quote]

Jo, buvau Nerimo fėja.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 03 04, 22:16)
perdetai rami reakcija gali buti kaip tik is per didelio soko, kaip organizmo apsauga savotiska... gali dar visas "smagumas" islysti veliau unsure.gif  laikykis. ar turi kokia drauge artimesne, kad galetum susitikt?

Padetis tragiska .aisku ne ligos ,mirtis. Bet siai dienai to nesitikejau.turiu drauge. Turiu kam issipasakoti. .bet pakalbejau su dukra. Ji mane supranta. Bent patyli. Nekusa savo nuomoniu ar pasiulymu.o tas sioj padety geriausia.noretuos issikalbeti su visiskai svetimu. Iskalbet ir tada gal iseitu nurasyti i slamsta ta istorija
Papildyta:
QUOTE(Bestygė @ 2018 03 05, 14:00)
Jo, buvau Nerimo fėja.

Kjei gali parasyk az.as nebemoku 4u.gif
Atsakyti

sulaukiau eilės pas savo psichiatrę. Jos nuomone man nereikia nei ramiakų, nei migdančių, ir jokių AD. Turiu laikyti psichohigienos, Manau, kad ji teisi.

Atsakyti

sulaukiau eilės pas savo psichiatrę. Jos nuomone man nereikia nei ramiakų, nei migdančių, ir jokių AD. Turiu laikyti psichohigienos, Manau, kad ji teisi.

Atsakyti

Pavydžiu aš tau :)

Atsakyti