Sveikinimai , Mmeja!
Ziuriu jus cia visos gerai jauciates. As tai noriu tik miegoti ir neatsikelti. Nieko nesinori.
Manau, kad cia Lietuva dar kalta su savo klimatu. Bet vasaros irgi nelaukiu. Atrodo, kad viskas aplinkui netikra. Kad gyvenimas netikras. kaip koks nuobodus kompiuterinis zaidimas, kuris zaidziamas, kad uzmusti laika, o po to gal kazkas atsitiks. O gal ne... Greiciausia ne, nes viskas kas idomiausia jau nutiko. Na beveik viskas.
Jus pasodino kur kambaryje dave kompa pazaisti ir pasake, zaisk jei idomu, po kazkiek metu numirsi vis tiek. Gali kazkur iseiti, bet ten irgi nuobodu. Taigi lauk mirties, tai visa gyvenimo prasme, na o belaukiant, kad neprailgtu, prasiblaskyk su kompu, pasiklausyk muzikos paziurek filmu isgerk pavalgyk. Bet kad viskas jau atsibodo. Vasara kur nuvaziuoji, jei i naujas vietas tai kazkaip uzsimirsta ta beprasmybe. Bet po to dar giliau...
Na mazdaug taip. Nerandu iseities. MB taip pat...
Jus tai turit kazkokiu tikslu matau...
Pas mane toks pats jausmas, begalinis nuobodulys. Nieko nedarau, niekur neinu, tik pasportuot. Iš aktyvios tapau visiška namisėda. Didziausias mano dziaugsmas miegas.
Vis noriu parašyti, bet nežinau, nuo ko pradėti. Norėčiau, kad atsilieptų kas nors, kas kovoja su savimi ir savo mintimis dėl tėvų padarytų skriaudų, neteisybės praeityje. Bandau stotis ant kojų, viską pamiršti, bet nesigauna, dėl to ir kyla labai daug neigiamų emocijų, kurios trugdo normaliai gyventi. Nežinau, ar suprasite mane, ką noriu pasakyti. Bandžiau ieškoti pagalbos pas profesionalus, skaičiau daug literatūros ta tema, netgi daugmaž suvokiu priežastis, bet emocijos ima viršų. Suvokiu, kad vis tiek kažkas negerai, jei iki šiol nepavyksta suvaldyti savo mintis. Rašau čia, nes galbūt yra kas galėtų patarti ar su kuo tiesiog galėčiau pasikalbėti apie tokią situaciją. Nenoriu skųstis ar verkšlenti, noriu surasti sprendimą, būdą kaip su tuo kovoti.
Aš labai labai ilgai pykau ant tėvų dėl vaikystės traumų, ir nebendravau, ir rėkdavau, ir staugdavau. Dabar praėjo viskas. Aš jiems irgi ne dovana, manau, verti vieni kitų esam.