Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(mylimuke! @ 2018 02 19, 16:21)
Dalyves dingsta kai isisuka koks zmogysta ir pradeda aiskint kaip reikia sirgti ir kaip gydytis. ;)

Visose tokiose grupese paprastai atsiranda mainstream nuomones grupe ir viska uzurpuoja. Tada kitokie arba daugiau patyli arba aplamai pasisalina. Tas vyksta ir cia. Tai ne Depresija grupe o tam tikro plauko profesionaliu depresininku burelis. Pasitvirtinantis savo tiesas puolant kitokias nuomones.

Jei kazka nedomina profesionalaus depresininko "karjera" tai jau geriau pasiieskoti sveikesnes aplinkos. Nes busit labai apriboti vienpusiskumu, tai gali brangiai kainuot sveikatai.

Tas pats ir kitur.

As atsakiau i vienos nares posta, kad kaltinti simuliacijomis nera teisinga. Pabandziau padeti rasti bendra kalba tarp sakysim priesisku paziuru. Bet deja... jus turit savo linija ir visi priesai. Aplamai zinokites.

Mano nuomone apie tokius zmones dabar labiau priesiska. Nors tikrai ne visos sureagavo agresyviai. Taciau pakankamai agresyviu ir tai viska lemia.
Atsakyti
Panos čia labai gražiai ir nuoširdžiai bendravo. panašu, kad jos nenori jokių pamokslavimų, patarimų ir turi tam teisę. Jos nori tik pasikalbėt. Tad būtų labai gražu taip ir palikti, kad panos bendrautų, o ne pamokslauti joms ir bandyti kažką įrodyti ax.gif .
Yra daugybė kitų temų, kur galima "pasidrabstyt", kaltis dėl savo nuomonės 4u.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 02 22, 07:53)
Panos čia labai gražiai ir nuoširdžiai bendravo. panašu, kad jos nenori jokių pamokslavimų, patarimų ir turi tam teisę. Jos nori tik pasikalbėt

Palaukit. Cia yra viesas forumas, o ne uzdaras klubas. Plius tema pasirinko kuri liecia nemaza zmoniu dali, ar ju seimos narius. Tai manau, kad tai atvira visiems susijusiems su ta problema, o ne kazkokia grupe sugalvojo, kad jos va tikros, o kiti kaip ir...

Tai iseitis yra arba tos nares tampa imlesnes kitokioms susijusioms su tema nuomonems ir asmenims, arba tegu sukuria kazkoki uzdara kluba bendraminciams. Nes su tokiomis problemomis susidurs pastoviai ir jos ir naujos nares patikejusios, kad cia pokalbiai apie Depresijos problemas o ne tam tikro mastymo zmoniu vieta. (kurie turi itikti mainstream senbuvems)
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 02 22, 09:20)
Palaukit. Cia yra viesas forumas, o ne uzdaras klubas. Plius tema pasirinko kuri liecia nemaza zmoniu dali, ar ju seimos narius. Tai manau, kad tai atvira visiems susijusiems su ta problema, o ne kazkokia grupe sugalvojo, kad jos va tikros, o kiti kaip ir...

Tai iseitis yra arba tos nares tampa imlesnes kitokioms susijusioms su tema nuomonems ir asmenims, arba tegu sukuria kazkoki uzdara kluba bendraminciams. Nes su tokiomis problemomis susidurs pastoviai ir jos ir naujos nares patikejusios, kad cia pokalbiai apie Depresijos problemas o ne tam tikro mastymo zmoniu vieta. (kurie turi itikti mainstream senbuvems)

Taip, forumas viešas, bet šalia visko dar yra ir vidinė žmogaus kultūra. Ar nėra?
Jūs labai daug kur pamokslaujat, tad būtų labai malonu, kad bent kažkuriose temose pristabdytunėt savo išsiliejimus ir paliktumėt pamokslavimus sau. Tiesiog, čia tema ne ta. Pamokslo panos neprašo. Jos nori išsikalbėti.
Daugiau neatsakinėsiu, nes jau viską pasakiau 4u.gif . Nenoriu veltis į gilesnes diskusijas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 22 vasario 2018 - 09:36
QUOTE(Agrefa @ 2018 02 22, 09:33)
Jos nori išsikalbėti.

Tai sukurkit nauja tema "Noriu issikalbet" o dabar tiesiog klaidinate.
Atsakyti
Kazin ar i depresijos tema ateis zmogus ieskot pagalbos, kuris pats depresija laiko issigalvojimu ir mano, kad reikia gydytojus apgaudineti. Juolab jeigu paciam tema neaktuali, tqi koks tikslas cia is viso eiti
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 02 22, 20:04)
Kazin ar i depresijos tema ateis zmogus ieskot pagalbos, kuris pats depresija laiko issigalvojimu ir mano, kad reikia gydytojus apgaudineti. Juolab jeigu paciam tema neaktuali, tqi koks tikslas cia is viso eiti

1. As asmeniskai surinkau 49 taskus teste, nuo 51 prasideda lyg sunki forma. Kazkaip vis tiek netikiu, kad mane liecia. nors problemos akivaidzios.
2. Ne tik kad nerasiau apie issigalvojimus, bet sukritikavau kita nare kuri panasu kaltinima mete.
Na zmones taip galvoja apie viska ko nesupranta ar nepatyre, reikia ir juos suprasti, kad jiems sunku suvokti.
3. Manau, kad cia ieskoti pagalbos tikrai ne vieta, nes poziuris vienpusiskas. Gal kai kam tiks, bet kitiems gali apribot galimybes.

As manau, kad tai kazkiek priklauso nuo paciento. Gal klistu. Bet ir sumokeesiu uz klaida jei man nepasiseks. O tie gydytojai, narkotikai tai ne ne ne.

Atsakyti

Ar jums  reikia ilgai laukti vizito  pas savo psichologus-psichiatrus? Mano poliklinikoje vos ne mėnesį. Gerai, kad man nėra labai bloga, ir šiap apsispręsti gydytis  sunku (ypač pirmą kartą) - o čia dar tokios eilės

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 02 22, 20:04)
Juolab jeigu paciam tema neaktuali, tqi koks tikslas cia is viso eiti

kodel ne...as nesergu depresija, bet uzejau cia paskaitinet.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2018 02 23, 10:43)

Kokiu tikslu? Smalsu.
Atsakyti

Laukiu dazniausiai savaite,ilgiausiai 2

Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2018 02 23, 10:43)

aš irgi nesergu depresija,bet dažnai užsuku paskaitinėt.

QUOTE(mylimuke! @ 2018 02 23, 11:27)
Kokiu tikslu? Smalsu.

Taip, smalsu. Įdomu paskaityt.
Išskirtinai įdomūs yra Night13 pasisakymai. Man patinka skaityti jos pasisakymus jau vien todėl, kad labai raštingas žmogus, įdomiai rašo, gerai dėsto mintis. Kaip rašytoja kokia biggrin.gif .
Atsakyti