Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Elija, dažnai būna, kad vaistus kol atitaiko, reikia nemažai rūšių jų išragaut. Nėr tyrimų, kad ištirtų ko ten kur trūksta ar per daug, tai tiesiog bandymų būdu. Aš iš tokių, kur nemažai vaistų rūšių suvalgiau. Mano viena pagrindinių bėdų kankinantis nerimas. Ko jůs čia baratės. Ramybės.

Atsakyti
Kažkaip durnai atsakiau. Apie barimąsi nebuvo skirta vien Elijai. Turėjo būt atskira pastraipa. Ot. Nemoku nauja versija naudotis.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 10 30, 10:13)
<p>Elija, dažnai būna, kad vaistus kol atitaiko, reikia nemažai rūšių jų išragaut. Nėr tyrimų, kad ištirtų ko ten kur trūksta ar per daug, tai tiesiog bandymų būdu. Aš iš tokių, kur nemažai vaistų rūšių suvalgiau. Mano viena pagrindinių bėdų kankinantis nerimas. Ko jůs čia baratės. Ramybės.</p>

4u.gif aciu.Dabar jau gydomes be ju ir jai gereja.Dabar va VaidaSa imete ideja apie Kognityvine terapija.Guliu skaitau.
As nesipykstu.Sita diskusija jau baigiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
O kieno tai buvo sprendimas, kad negerti jokiu antidepresantu ir kapstytis is depresijos bei nerimo sutrikimo be vaistu? Nenustebkite, jei bus stiprus atkrytis.
Atsakyti
Labas, mergaites. Prisijungiu ir as. Man paciai nustatyta 1ojo tipo maniakine depresija. Kuo toliau tuo sunkiau man su viskuo tvarkytis. Israsyti vaistai, bet jie nepadaro manes stabilios. Siuo metu man misrus epizodas vel ir vel mano busena sokineja aukstyn zemyn gan staigiai. Vistiek jauciuosi lyg tarp kujo ir priekalo. Ten, kur esu, yra labai vienisa ir tamsi vieta buti. As negaliu kovoti su savimi. Negaliu suvaldyti saves. Neturiu jegu. As galiu buti 'on top of the world' ir man jura bus iki keliu, o paskui vel viskas bus juoda ir tamsu. Man skauda. Ir baisu. Ir skauda. As nebezinau ka man daryti. Tik noriu kad viskas kada nors prieitu pabaiga. Jauciuosi visiskai bejege.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 01 lapkričio 2016 - 14:29
Gal vaistuku dar neatitaike, gal per trumpai dar geri, o salia AD ar geri nuroleptikus? Tokias misrias busenas labai gerai tvarko olanzapinas.
Atsakyti

Papasakok daugiau apie savo būsenas?

Atsakyti
Pas mane yra pazistama, kuri turi bipolini sutrikima. Siaubas, kaip baisu ziureti, kuomet ji skraido ant sparnu, dirba per 3 darbus, laksto, spygauja is laimes ir po to krenta i duobe ir iesko sau galo ant tlto:(
Atsakyti
Pavasario saulė, ar lankaisi pas pasixiatra? Jei taip, lai iesko tau kitu vaistu variantu. Tikrai islipsi is tokios dvejopos padeties.
Atsakyti
Ka jus darot kai jum uzeina nerimai,panikos visokios?kai atrodo is vidaus kazkas drasko,nemoku net paaiskint.man retai taip buna,bet kai uzeina tai nezinau kur detis
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 11 02, 02:28)
Ka jus darot kai jum uzeina nerimai,panikos visokios?kai atrodo is vidaus kazkas drasko,nemoku net paaiskint.man retai taip buna,bet kai uzeina tai nezinau kur detis

As eidavau miskais laukais laukais ilgai, arba miegot.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 11 02, 01:28)

Geriu ramiakus. Jei išeina, meldžiuosi. Miegu, jei ne darbe. Arba tiesiog kenčiu...

Šiaip baisus jausmas. Sako, dauguma žmonių, kai labai neramu, nenusėdi vietoje. Aš susigūžiu, bet kokia veikla reikalauja per daug pastangų ir netenka prasmės...

Reali, nors labai laikina pagalba, turbūt, vis dėlto ratukai. Jei suveikia.
Atsakyti