Meja
Jum skauda nes bijot ir is baimes isitempiat. Todel skauda.
O kaip kitaip keistai tyrima pas jus daro, paaiskink?
QUOTE(mylimuke! @ 2016 10 25, 01:37)
Meja
daro seimos daktare,uk is vis sesele darydavo...
atpratau nuo normalaus rezimo per biuleteni,taip sunku keltis buvo ryte
QUOTE(meja82meja @ 2016 10 25, 08:03)
daro seimos daktare,uk is vis sesele darydavo...
Anksciau tik ginekologe darydavo. Dabar ir seimos gyd gali daryti, cia nesenas pakeitimas.
QUOTE(Night13 @ 2016 10 24, 21:56)
Čia buvo lyrinis nukrypimas, jei ką.
Bestyge, užjaučiu. Kitų žodžių neturiu.
Prisimenu, kaip dukra elgės, kai matėmės (o tada juk neklykė). Buvo total košmar. Jei namie dar baisiau, tai nežinau... Man buvo baisu (ne dėl savęs, žinoma), kad tu jai leidi taip elgtis, dėl visko nusileidi... Neturiu vaikų, bet iš šalies atrodo taip, kad ar nebus pasekmė to, kad sieki ramybės sau, nes jos neturi, o dar ir vaiką nuramint tiesiog per sunku, tai nusileidi, kad tik paliktų ramybėj bent minutei, o po to užburtas ratas - lipa ant galvos ir vėl nusileidi, ir vėl.
6 metai juk jau ir mokyklinis amžius, o dar klykimai tebesitęsia...
Čia visai ne į temą, nes nesuprantu tų dalykų, bet, sako, dabar daug hiperaktyvių vaikų. Bet, kaip suprantu, jei taip būtų, turbūt jau būtų nustatyta?
Ginkdie neįsižeisk, aš tik domiuosi.
Tuomet visai kita situacija buvo. Nes tai buvo pirmas iš kartų, kai aš ją pradėjau į miestą vežiotis. Ir aš jai pažadėjau kažką nupirkti. pačios nuėjom į coffe inn, ten aš gėriau kavą, jūs valgėt, o ji nieko negavo, neprašė, tik pagaliuką nuo kavos laižė, tai, kai ėjom pro aibę, paprašė, kad nuopirkčiau bandelę ar šųokoladuką, tai man visai normalu atrodė ir sutikau ne dėl to, kad nusileisti, o dėl to, kad pati supratau, kad reikia ir vaikas turi irgi norų. Tč pusvalandį, kol buvom, ji nei spiegė, nei ten ypatingai trukdė man. O ir ramybės akimiekų ir pusdienių būna, jei viskas normaliai. Tai jei jau tai tau baisu pasirodė, kas būtų, jei pamatytum, kas dedasi namie, numirtum tiesiog vietoj, sakau be ironijos, čia bet kuriam žmogui sveikam būtų žiauru ir po savaitės stogas kapitaliai nuvažiuotų. Nemanau, kad ji hiperaktyvi, tik labai aktyvi. Daug manipuliacijos, po savaitgalio kolkas vakar diena praėjo ramiai, elgiuosi gražiai, bet griežtai, susakiau pasekmes, yra šiek tiek problokšta pasikeitimo mano (nes tą dieną šeštadienį gavo diržu per koją), sakiau, jei neklausys ir negerbs manęs, tėvo, auklėsiu griežtai, savaitaglį niekur ssu ja nevažiuosiu į miestą ir pan. Ir kad jei neklausys pasakius du kartus, trečio karto nebus, nes anksčiau galėdavau sakyti ir prašyti šimtą kartų. Užsileista ant galvos kapitaliai. Nenebūsiu draugelė. Ir eisim pas vaikų psichiatrą, viską papasakosiu, žiūrėsiu, kaip seksis.
Neįsižeidžiu, žinau, kad tu iš geros valios, nori suprasti, padėti. Dabar su ja mieste masn vis lengviau, žymiai supratingesnė nei namie, dažniausiai pavyksta susitarti, parduotuvėjė nubrėžtos ribos, jei nesutinku ko pirkti, nepriešatarauja, bet nėra taip, kad nieko nenupirkčiau, tam ir yra sekmadieniai.
QUOTE(meja82meja @ 2016 10 24, 23:59)
Siaip turetu but,bet as niekad nesidomejau.bet jau inteenetiniam ju pusl parasyta kad yra.
Kad skauda.mano sese nieko tokio nepatyrus ,bet kai dares ir sake kad skauda..
Nu reikia...bet....
Is km mamos pazystamui,gerkles vezys,pusmetis liko pagal daktarus...baisu...
Kad skauda.mano sese nieko tokio nepatyrus ,bet kai dares ir sake kad skauda..
Nu reikia...bet....
Is km mamos pazystamui,gerkles vezys,pusmetis liko pagal daktarus...baisu...
Mano tėčio brolis visai neseniai mirė nuo gerklės vėžio. Dvejus metus buvo visai gerai po gydymo, dirbo, viską, ir štai po tiek laiko vėl atsinaujino, prasidėjo mestastazės, perėjo į kepenis ir kapūt...62 metų buvo.
QUOTE(mylimuke! @ 2016 10 25, 07:22)
Anksciau tik ginekologe darydavo. Dabar ir seimos gyd gali daryti, cia nesenas pakeitimas.
Ginekologinį tyrimą šeimos gyd? Na aš jau nesutikčiau, mano šeim gydytojas - vyras....Ir kur ten jį daryt, juk nėra sąlygų? Ar čia apie kitą tyrimą kalbat?
QUOTE(Bestygė @ 2016 10 25, 13:21)
Mano tėčio brolis visai neseniai mirė nuo gerklės vėžio. Dvejus metus buvo visai gerai po gydymo, dirbo, viską, ir štai po tiek laiko vėl atsinaujino, prasidėjo mestastazės, perėjo į kepenis ir kapūt...62 metų buvo.
Ginekologinį tyrimą šeimos gyd? Na aš jau nesutikčiau, mano šeim gydytojas - vyras....Ir kur ten jį daryt, juk nėra sąlygų? Ar čia apie kitą tyrimą kalbat?
Nu tai apie ta kur nuo gimdos kaklelio vezio. Seimos gydytojai apmokyti papildomai yra ir gali sita dalyka daryti. Gali aisku nesutikti, niekas nevercia. Instrumentus manau turi jeigu daro, o poliklinikose nesunku salygas rasti. O ir nebutina lipt ant kedes, galima tik pasilenkt.
QUOTE(mylimuke! @ 2016 10 25, 14:09)
Nu tai apie ta kur nuo gimdos kaklelio vezio. Seimos gydytojai apmokyti papildomai yra ir gali sita dalyka daryti. Gali aisku nesutikti, niekas nevercia. Instrumentus manau turi jeigu daro, o poliklinikose nesunku salygas rasti. O ir nebutina lipt ant kedes, galima tik pasilenkt.
Jo, pasilenkusi, nieko sau Nėra nė širmos mano seimos gydytojo kabinete. Įsivauzduoju, kaip jo akys iš po akinukų dar labiau išsiplėstų, jei paprašyčiau tą tyrimą atlikt ir taip vengia į akis žiūrėt.
Kur tu tą info radai, mylimuke?
Viskas, padėliojo dukra 2 dienas delione, siandien jau nebe, guli nebaigta ant grindu. Neturiu jegu siand padet jai. Paskaitem is knygeles.jau pradeda skaityt pamazu didelem raidem....
Mano skrandziui pipec. 9men geriu stiprius vaistus, taip net negalima, bet kad nepraeina remuo.zaizdos uzgijusios buvo turbut skrandy, bet dabar vel isgrauze, skaud. Nebezinau, ko imtis.
QUOTE(Bestygė @ 2016 10 25, 13:21)
Apie gimdos kaklelio.tam tyrimui pas ja atskirai reik registruotis
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2016 10 25, 15:09)
Tai va manoji jauna,gal ir apmokyta.nu jei liepia daryt tai apmokyta tada.
Siunte echo kazkada,sako prie to paties krutis ir net negirdi ,kad nereikia,kad nesiskundziu.
QUOTE(meja82meja @ 2016 10 25, 21:15)
Tai va manoji jauna,gal ir apmokyta.nu jei liepia daryt tai apmokyta tada.
Siunte echo kazkada,sako prie to paties krutis ir net negirdi ,kad nereikia,kad nesiskundziu.
profilaktika niekam nepakenke. Be to ji butina. Sueina tam tikras amzius skundies nesiskundi ziuri. Nu nebent nenori ir atsisakai. O be to kad gydytoja rupesti parode tai sveikintina. Buna gi vos issiprasai, be to atsakingai ziuri i savo pareigas, be to kur kas geriau stebeti negu kada jau skundies tirti.
. As savo iniciatyva kas metus tikrinuos kai kuriuos tyrimus nors valstybe kas 3 metus tefinansuoja.
Ne visi seimos gyd tikrina. Tikriausiai ir nuo poliklinikos politikos, galimybiu priklauso. Nors man keista ta praktika terapeutams daug ka sukraut. Kadanors man atrodo jie ir dantis biski paremontuot gales jei nieko baisiai.
Bestyge, nenumirčiau, bet norėčiau priklijuot prie sienos ir burną užklijuot.
Tai kalbėjom apie tai seniau, sakei, kad viskas ten normalu. Man atrodė klaikus jos elgesys ir nekalbu apie kažko pirkimą. Nors ir į `aibę` ėjot du kartus ir su labai įkyriais reikalavimais, jau nekalbu apie kitką... Juk ne nebetvėrėm ir nebelaukėm, kai antrąkart ėjot, pamenu, vos išbuvom tame kofeine. Nėr, kad aš nesusidūrus su vaikais. Juk ir sūnėnus, dukterėčias pamenu, dabar dukterėčia turi dukrą. Gal tiesiog buvo tokia diena... Bet aš tikiu, kad tau su ja sunku dėl ramybės, tai akivaizdu iš tiek, kiek trumpai mačiau. Na, tada dar ir nebuvo 6 tikriausia, jai.
Nors ir seniau esu jus mačius visus, tai neatrodė kažkas baisaus ten.
Kaip suprantu, ant tavo pečių dukros užėmimas daug labiau gula, nei ant vyro... O neišeitų, kad tai vyras išsivestų ją savaitgalį pasiganyt, o tu su sūnum liktum? Arba jei su vyru bent kažkur išeitum, kad ir porai val., ar jie nepabūtų vieni? Juk tokio amžiaus vaikai pabūna ir vieni, o čia dviese?
Gal čia iš kosmoso srities, bet ar taip neišeina?
Mėja, gi žinai dėl ko esi rizikos zonoj ir nesulaukus senyvo amžiaus, - tikrai reik džiaugtis, kad pasiūlo ir apskritai dėmesį rodo, nes po to moterys ir priekaištauja, kad gydytojai tokie ir anokie, atsainiai atlieka pareigas.
Iš aukos pozicijos, kaip supratau, noro išeit neturi ir psichologinių bėdų nesiruoši spręst, bet tai bent ten, kur siunčia motyvuotai nenueit, tai ką žinau... Ko ten išvis tada lankytis pas tuos gyd. Gi viskas susiję, o organizmas tai vienas.
Mane tai išsiuntė magnetiniam rezonansui galvelei. Irgi galvojau, turbūt, visiems skiria, tai ir siuntinėja čia. Bet sako, ne taip jau visus, tai tikrai pasidarysiu. Blogiau nebus (prieš metus nebuvo ten viskas gerai, nors ten kitoks kažkoks komp. tomogr. tyr. buvo).
Papildyta:
Mano tėtis iškeliavo ten, iš kur negrįžtama, irgi dėl gerklės vėžio... Bet ten akivaizdu, kad ne nuo ko kito, o nuo rūkymo. Kaip pats sakė, kad rūkė nuo 12m. Ir rūkė daug. Tarybiniais laikais žinom, kokios cigaretės buvo...
Bet tai ką. Aš nemanau, kad nuolatinis stresas ar nutukimas kenkia mažiau, nei rūkymas.
Tai kalbėjom apie tai seniau, sakei, kad viskas ten normalu. Man atrodė klaikus jos elgesys ir nekalbu apie kažko pirkimą. Nors ir į `aibę` ėjot du kartus ir su labai įkyriais reikalavimais, jau nekalbu apie kitką... Juk ne nebetvėrėm ir nebelaukėm, kai antrąkart ėjot, pamenu, vos išbuvom tame kofeine. Nėr, kad aš nesusidūrus su vaikais. Juk ir sūnėnus, dukterėčias pamenu, dabar dukterėčia turi dukrą. Gal tiesiog buvo tokia diena... Bet aš tikiu, kad tau su ja sunku dėl ramybės, tai akivaizdu iš tiek, kiek trumpai mačiau. Na, tada dar ir nebuvo 6 tikriausia, jai.
Nors ir seniau esu jus mačius visus, tai neatrodė kažkas baisaus ten.
Kaip suprantu, ant tavo pečių dukros užėmimas daug labiau gula, nei ant vyro... O neišeitų, kad tai vyras išsivestų ją savaitgalį pasiganyt, o tu su sūnum liktum? Arba jei su vyru bent kažkur išeitum, kad ir porai val., ar jie nepabūtų vieni? Juk tokio amžiaus vaikai pabūna ir vieni, o čia dviese?
Gal čia iš kosmoso srities, bet ar taip neišeina?
Mėja, gi žinai dėl ko esi rizikos zonoj ir nesulaukus senyvo amžiaus, - tikrai reik džiaugtis, kad pasiūlo ir apskritai dėmesį rodo, nes po to moterys ir priekaištauja, kad gydytojai tokie ir anokie, atsainiai atlieka pareigas.
Iš aukos pozicijos, kaip supratau, noro išeit neturi ir psichologinių bėdų nesiruoši spręst, bet tai bent ten, kur siunčia motyvuotai nenueit, tai ką žinau... Ko ten išvis tada lankytis pas tuos gyd. Gi viskas susiję, o organizmas tai vienas.
Mane tai išsiuntė magnetiniam rezonansui galvelei. Irgi galvojau, turbūt, visiems skiria, tai ir siuntinėja čia. Bet sako, ne taip jau visus, tai tikrai pasidarysiu. Blogiau nebus (prieš metus nebuvo ten viskas gerai, nors ten kitoks kažkoks komp. tomogr. tyr. buvo).
Papildyta:
Mano tėtis iškeliavo ten, iš kur negrįžtama, irgi dėl gerklės vėžio... Bet ten akivaizdu, kad ne nuo ko kito, o nuo rūkymo. Kaip pats sakė, kad rūkė nuo 12m. Ir rūkė daug. Tarybiniais laikais žinom, kokios cigaretės buvo...
Bet tai ką. Aš nemanau, kad nuolatinis stresas ar nutukimas kenkia mažiau, nei rūkymas.
Bestyge, o kaip tavo sunus? Jam nepikta kad dukra eina i miesta o jis ne, nesinoretu jam irgi tik mamos demesio savaitgali.
QUOTE(Bestygė @ 2016 10 25, 19:48)
Jo, pasilenkusi, nieko sau Nėra nė širmos mano seimos gydytojo kabinete. Įsivauzduoju, kaip jo akys iš po akinukų dar labiau išsiplėstų, jei paprašyčiau tą tyrimą atlikt ir taip vengia į akis žiūrėt.
man pasiule seimos gydytoja, nes priklauso kas 3 m nemokamas tyrimas. tai paskui viska ir papasakojo. ir gerai, nes pas gine registruokis, lauk, o cia atsigulei... ir paeme.
meja,
as tai negaliu skaityt, kaip tu skersa padejus ant savo sveikatos dabar su kojom kenti, paskui kentesi su kitom vietom jeigu nesirupinsi savim.