Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(rastafarinas @ 2018 02 06, 11:26)
Negali būti!
Ir apskritai - vsisos mes čia gražios bei figūringos, - kas čia dabar per šnekos!  laugh.gif  flirt.gif  karsta.gif  vacation1.gif

Pritariu, jcrew rubai tik padeda atskleisti kiekvienos naturalu grozi biggrin.gif
Svarbu kad dydis ir modelis tiktu. O jau su jcrew rubais nebuna blogu figuru, tik modelis gali buti netinkamas tongue.gif
Atsakyti
mergaites patarkit prasau, kuri spalva grazesne vivid flamingo ar bright plum is cocoonu smile.gif
Atsakyti
Ilka*, taip- visi mano biggrin.gif Geltonas jau buvo pasivaiksciot..
Nerealus kokonai.. o ir kaaip grazu prie senu kolekciju vilnos saliu.. Nu taip spalviskai viskas wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(rastafarinas @ 2018 02 05, 09:02)
Erinija, o dydį ėmėt savo įprastą, t.y jei tarkim kelnes / sijonus nešiojat 10 dydį, tai ir ėmėte 10? [ta prasme nedidinot- nemažinot; nes čia galybė diskusijų, opi tema  biggrin.gif  ]?

Man atrodo, kad jie ciut i didesne puse. dydziu mazesnio uztenka. As 12 nesioju- kokonai 10

QUOTE(Juorita @ 2018 02 05, 09:41)
Erinija-paltelis labai dailus, o su kokiu ūgiu jums toks jo ilgis? <...>
Kurį laiką nieko nepirkau internetu, matau, kad daug pramečiau. Kada čia tų coconų tokia puikia kaina buvo? Ir jei lady day 10 dyd puikiai tinka,majesty 8, tai cocono ir turbut 8 reiktų, ar ne? Ačiū atsakiusioms 4u.gif

170 cm emiau regular- ir pats tas.
Manau 8 uztektu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 07 vasario 2018 - 16:36
QUOTE(-_erinija_- @ 2018 02 07, 18:15)
Ilka*, taip- visi mano biggrin.gif Geltonas jau buvo pasivaiksciot..
Nerealus kokonai.. o ir kaaip grazu prie senu kolekciju vilnos saliu.. Nu taip spalviskai viskas wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Man atrodo, kad jie ciut i didesne puse. dydziu mazesnio uztenka. As 12 nesioju- kokonai 10
170 cm emiau regular- ir pats tas.
Manau 8 uztektu..

Gal galit dar isduoti krutines apimti? As niekaip neapsisprendziu mamai reikia 8 ar 10 wink.gif
Atsakyti
kaip grazi salis tinka tobulai :))) dar prodekite foto tuoj ir as uzsimanysiu to palto :)))
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2018 02 09, 10:31)
Gal galit dar isduoti krutines apimti? As niekaip neapsisprendziu mamai reikia 8 ar 10  wink.gif

Apie 100 ..
Atsakyti
QUOTE(audronyyyte @ 2018 02 07, 17:45)
mergaites patarkit prasau, kuri spalva grazesne vivid flamingo ar bright plum is cocoonu smile.gif

Man asmeniskai tai bright plum atrodo prabangesne spalva bigsmile.gif biggrin.gif
https://carriecolber...ew-cocoon-coat/ wub.gif

QUOTE(-_erinija_- @ 2018 02 07, 18:15)

Labai labai wub.gif Kaip gaila kad neber tokio grazumo salikeliu pirkti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte3 @ 2018 02 09, 12:38)
Man asmeniskai tai bright plum atrodo prabangesne spalva  bigsmile.gif  biggrin.gif
https://carriecolber...ew-cocoon-coat/  wub.gif
Labai labai  wub.gif Kaip gaila kad neber tokio grazumo salikeliu pirkti  unsure.gif

Taip, salikiukai nuostabus.. wub.gif Ir saunu, kad metai is metu spalviskai drabuziai dera tarpusavy.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte3 @ 2018 02 09, 11:38)
Man asmeniskai tai bright plum atrodo prabangesne spalva  bigsmile.gif  biggrin.gif
https://carriecolber...ew-cocoon-coat/  wub.gif

aciu labai, situ foto nemacius buvau smile.gif
gal dar vivid flamingo turite paziureti?
Papildyta:
QUOTE(-_erinija_- @ 2018 02 09, 11:28)
Apie 100 ..

mano 105, paprastai 10 nesioju, turiu viena 8 , bet tinka.... bet tai gal man 12 graziau atrodytu?
Atsakyti
QUOTE(audronyyyte @ 2018 02 09, 15:57)
aciu labai, situ foto nemacius buvau smile.gif
gal dar vivid flamingo turite paziureti?
Papildyta:
mano 105, paprastai 10 nesioju, turiu viena 8 , bet tinka.... bet tai gal man 12 graziau atrodytu?

Uzteks manau 10 smile.gif
Atsakyti
<p>Kiek ebejuj perzvelgiau, tai plum tamsoka atrodo, pasiziurekite ebejuj, daug realiu foto, plius Eirinija ikelus yra-jei norit sulygint, tai mazdaug toks vaizdas but sudejus viena prie kito</p>vartotojo įkelta nuotrauka

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 09 vasario 2018 - 16:46
Per telefona nematau kokio dydzio foto ikeliau, gal nebus per diddele
Atsakyti