Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(LaimingaMergina @ 2018 02 03, 19:09)
Silkine Jcrew palaidine.

Nuoroda issaugota, imsiu tikrai biggrin.gif 4u.gif
Be galo daili moteris esat, ant Jusu ir maisas butu tobulai bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(-_erinija_- @ 2018 02 04, 22:08)
Neissirenku kokono spalvos  lotuliukas.gif

Nu nieko sau bigsmile.gif Visos tokios mmmmmmmm, skanios spalvytes wub.gif Sunku butu issirinkt, pasilikit visus bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Erinija, o dydį ėmėt savo įprastą, t.y jei tarkim kelnes / sijonus nešiojat 10 dydį, tai ir ėmėte 10? [ta prasme nedidinot- nemažinot; nes čia galybė diskusijų, opi tema biggrin.gif ]?
Atsakyti
Skanios kokios spalvos wub.gif

Erinija, as irgi buciau uz geltona, jeigu jau reiketu issirinkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 05 vasario 2018 - 09:19
Erinija-paltelis labai dailus, o su kokiu ūgiu jums toks jo ilgis? Dėl paltukų spalvų-prieš pora metų pavyko pagauti lady day costal green spalvos. Ilgai svarsčiau ar man jį pasilikti. Po šiai dienai juo apsivilkus gaunu komplimentus kokia daili spalva ir paltas. Labai tuo paltu esu patenkinta.
Kurį laiką nieko nepirkau internetu, matau, kad daug pramečiau. Kada čia tų coconų tokia puikia kaina buvo? Ir jei lady day 10 dyd puikiai tinka,majesty 8, tai cocono ir turbut 8 reiktų, ar ne? Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juorita: 05 vasario 2018 - 09:52
QUOTE(LaimingaMergina @ 2018 02 03, 17:09)
Silkine Jcrew palaidine]

Megztukas, dydis S.

Labai gražiai atrodote, puikiai Jums tinka vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(-_erinija_- @ 2018 02 04, 20:08)

Man labai gražiai žiūrisi geltonas, o po jo žalias vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
[quote=LaimingaMergina,2018 02 03, 18:09]

LaimingaMergina
Labai dailu viskas, labai Jums tinka wub.gif Su tokia figūra ir nickas atitinka 100% biggrin.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2018 02 04, 20:08)
sveikutes..
Ogo kiek groziuuuu.. wub.gif 
Jau taip atitrukus nuo Jcrew buvau - ir vel sedau  biggrin.gif
Papildyta:

Jie visi jūsų? karsta.gif Koookio gerumo geltona spalva, ramiau lauksiu saviškio smile.gif

QUOTE(varlyte3 @ 2018 02 05, 08:37)

Be galo daili moteris esat, ant Jusu ir maisas butu tobulai  bigsmile.gif  wub.gif

Pritariu, LM figūra fantastiška drinks_cheers.gif
Atsakyti

Man Erinija gražiausiai atrodo su rožiniu paltu :4u: Geltonas nustelbia veido bruožus. Gaila, kad žalio su veidu nematyti.

Laiminga mergina kokia graži :wub: tokiam žmogui viskas tinka  :4u: turiu tas kelnes, nu bet taip gražiai ant manęs jos neatrodo  :D visaip bandžiau, bet ne. Niekaip nepriderinu.. 

Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2018 02 06, 09:08)
<p>Man Erinija gražiausiai atrodo su rožiniu paltu 4u.gif Geltonas nustelbia veido bruožus. Gaila, kad žalio su veidu nematyti.
</p><p></p><p>Laiminga mergina kokia graži wub.gif tokiam žmogui viskas tinka  4u.gif turiu tas kelnes, nu bet taip gražiai ant manęs jos neatrodo  biggrin.gif visaip bandžiau, bet ne. Niekaip nepriderinu.
</p>

Negali būti!
Ir apskritai - vsisos mes čia gražios bei figūringos, - kas čia dabar per šnekos! laugh.gif flirt.gif karsta.gif vacation1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 06 vasario 2018 - 09:27

Negali būti!
Ir apskritai - nėra negražių moterų, juo labiau figūrų, - kas čia dabar ! laugh.gifflirt.gifkarsta.gifvacation1.gif

Nu jos labai viską, ko nereikia, išryškina. Ypač iš užpakalio  :blink:  nes šviesios ir turi būti gana aptemtos. Tai derinu kokį ilgesnį viršų, bet tada batai netinka  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2018 02 06, 09:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rastafarinas" data-cid="71990465" data-time="1517901999"><div><p>Negali būti!
Ir apskritai - nėra negražių moterų, juo labiau figūrų, - kas čia dabar ! vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nu jos labai viską, ko nereikia, išryškina. Ypač iš užpakalio  blink.gif  nes šviesios ir turi būti gana aptemtos. Tai derinu kokį ilgesnį viršų, bet tada batai netinka  biggrin.gif​ </p>

Ai, tai čia batų [naujų batų? nail.gif biggrin.gif ] klausimas, ne figūros brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2018 02 06, 10:08)
<p>Man Erinija gražiausiai atrodo su rožiniu paltu 4u.gif Geltonas nustelbia veido bruožus. Gaila, kad žalio su veidu nematyti.

</p>

Lygiai tą patį pagalvojau. Su rožine spalva veidas visai kitaip atrodo. Įdomu kaip su žalia.
Atsakyti