Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(Trolėmolė @ 2018 02 01, 19:57)

Varlyte3, labai faini tie Jcrew tašiukai. Turiu rudą.

Pasiėmiau šiandien šitą suknelę, tai noriu įspėti jei dar kas gaudot, kad imtumėt didesnį dydį. Ypač jei esat platesnių pečių. Per klubus viskas gerai, bet tempia per pažastis. Gerai, kad užsisakiau dar ir didesnį dydį  biggrin.gif

thumbup.gif

Imu mazesne bigsmile.gif biggrin.gif Koks dydis tau tiko?
Atsakyti
Dabar matavausi 2 dydį. Laukiu 4. Jei tiks man 4, galėsiu perleisti tau 2 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad atgijo tema wub.gif Neatsispyriau ir aš šitam sale'ui, nežinau kur dėsiu visus kašmyrus, o kokono irgi tikrai nereikėjo, bet toks gražus geltonas pasirodė biggrin.gif

Labai gražūs visų pirkiniai, ypač LM derinukas ir tamsiai žalias kokonas smile.gif

Dar labai noriu pagirti šituos marškinius - kai pirkau, gerokai brangiau kainavo, bet ir tai verti wub.gif O dabar apskritai kaip už dyką, stebiuosi, kaip neišperka. Tas siuvinėjimas priekyje labai dailus ir kokybiškas, kaip senais gerais laikais smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Auksuole @ 2018 02 01, 10:44)
Aš tai dabar nusprendžiau susidėliot ir pirkti nenukrypstant į lankas vartotojo įkelta nuotrauka

Belieka tikėtis, kad dydžiai tiks vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka  vartotojo įkelta nuotrauka

Kokį dydį kelnių pirkai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2018 02 02, 00:28)
Dar labai noriu pagirti šituos marškinius - kai pirkau, gerokai brangiau kainavo, bet ir tai verti  wub.gif  O dabar apskritai kaip už dyką, stebiuosi, kaip neišperka. Tas siuvinėjimas priekyje labai dailus ir kokybiškas, kaip senais gerais laikais smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Galit pakomentuoti ju dydi?
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2018 02 02, 01:22)
Dabar matavausi 2 dydį. Laukiu 4. Jei tiks man 4, galėsiu perleisti tau 2  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Ilka* @ 2018 02 02, 02:28)

Dar labai noriu pagirti šituos marškinius -

Labai dailus isties wub.gif
Butinai pasirodykit su geltonu paltuku bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2018 02 02, 00:28)
Neatsispyriau ir aš šitam sale'ui, nežinau kur dėsiu visus kašmyrus, o kokono irgi tikrai nereikėjo, bet toks  gražus geltonas pasirodė  biggrin.gif

Kokį dydį kelnių pirkai?  ax.gif

O kokį dydį cocono dabar ėmei? biggrin.gif man tai jis nelabai tinka, bet irgi ėmiau 12TALL biggrin.gif

Labai gražūs marškiniai, kažkaip nesužavėjo jie manęs, bet dabar tai imčiau ax.gif

Kelnes pasiėmiau 12, bet paskui pagalvojau gal reikėjo dar dideses imti, nes runs small.
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2018 02 02, 02:28)

Dar labai noriu pagirti šituos marškinius - kai pirkau, gerokai brangiau kainavo, bet ir tai verti  wub.gif  O dabar apskritai kaip už dyką, stebiuosi, kaip neišperka. Tas siuvinėjimas priekyje labai dailus ir kokybiškas, kaip senais gerais laikais smile.gif

as pirkau juos...db laukiu, graziai ant Taves ziurisi wub.gif
Atsakyti
Pasirodau su Daphne coat in italian tweed, dydis 12 Tall, mano ugis 172cm, iprastai perku M arba 10US. Ismatavimai - po pazastim 62x2cm, rankove nuo peties 66cm, peciai 41cm, visas ilgis 96cm. Medziaga minksta, paslanki, 48% akrilas, 34% vilna, 10% poliesteris, 7% nailonas, 3% kitas pluostas. Kirpimas tiesus, gal net kiek platejantis, jokio liemenavimo.
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Linamog, nu fainas bet mano akimis - didelis tau
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 02 02, 18:12)

Fainas fainas. Man kaip tik patinka ta laisvumas. Graži spalva.
Atsakyti
QUOTE(asta1477 @ 2018 02 02, 08:28)
Galit pakomentuoti ju dydi?

Dideli biggrin.gif Jų toks modelis - ir rankovės plačios, parauktos, ir patys marškiniai platūs. Bet per šituos išpardavimus dar pasiėmiau S, gal bus geriau, nes šituos būčiau siaurinusi. Kas ima didesnį dydį ne dėl pečių, o dėl krūtinės, tikrai gali imti dydžiu mažesnius.

QUOTE(Auksuole @ 2018 02 02, 08:56)
O kokį dydį cocono dabar ėmei? biggrin.gif man tai jis nelabai tinka, bet irgi ėmiau 12TALL biggrin.gif

Labai gražūs marškiniai, kažkaip nesužavėjo jie manęs, bet dabar tai imčiau  ax.gif

Kelnes pasiėmiau 12, bet paskui pagalvojau gal reikėjo dar dideses imti, nes runs small.

Jei kelnės netiks, visai norėčiau priglausti ax.gif

QUOTE(Lyn @ 2018 02 02, 18:20)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2018 02 02, 18:20)

Taip, peciai vietoj, bet visa kita platu.
Atsakyti