Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

Rastafarinas, suknele graziai guli mirksiukas.gif

As irgi ziurejau i sia suknele, man patinka jos modelis, ilgis. Tokia romantiska suknia. Bet as nesuprantu to rasto ir jos spalvos, nezinau ar man grazu. Ir dar bijojau, kad liemens linija bus kaip visuomet kiek per aukstai. Tau lyg linija gerai.
O spalvos realiai tokios saltos melsvai rozines, ar ne? Cia tavo dydis, ar didesne/mazesne?
Atsakyti
QUOTE(varlyte3 @ 2018 01 31, 18:36)
Normalus sakyciau, su 164 cm.  rolleyes.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Grazus megztukas. Su 173cm ugiu jauciu nerizikuoti pirkti, pilvas bus plikas? Gal kas is aukstaugiu pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2018 02 01, 09:28)
Rastafarinas, suknele graziai guli mirksiukas.gif 

As irgi ziurejau i sia suknele, man patinka jos modelis, ilgis. Tokia romantiska suknia. Bet as nesuprantu to rasto ir jos spalvos, nezinau ar man grazu. Ir dar bijojau, kad liemens linija bus kaip visuomet kiek per aukstai. Tau lyg linija gerai.
O spalvos realiai tokios saltos melsvai rozines, ar ne? Cia tavo dydis, ar didesne/mazesne?

Jei atvirai tai per didelė, tik nesimato (10R). Per krūtinę. Nežinau, koks jos likimas bus. Bet kuo ji man faina, kad tas kokybiškas Crew poliesteris [nesielektrina, ir pan.] lb gerai kur kelionėse, kai lyginti rūbų nėra kada. Ir spalvos tokios gan neutralios.
Liemuo normaliai. Aš gal ilgesnės norėčiau, bet Tall pabijojau imti.

Pati niekuo nesusigundei? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2018 02 01, 11:55)
Jei atvirai tai per didelė, tik nesimato (10R). Per krūtinę. Nežinau, koks jos likimas bus. Bet kuo ji man faina, kad tas kokybiškas Crew poliesteris [nesielektrina, ir pan.] lb gerai kur kelionėse, kai lyginti rūbų nėra kada. Ir spalvos tokios gan neutralios.
Liemuo normaliai. Aš gal ilgesnės norėčiau, bet Tall pabijojau imti.

Pati niekuo nesusigundei?  4u.gif

Ne, nesimato. As sau gal irgi didesne pirkciau, kad liemuo butu vietoje ir ilgesne butu. Bet kelius tau dengia, tai normaliai. As loft ar AT tiek aptinku tokiu panasu romantisku sukneliu, bet visos iki keliu, apmaudu.

Ilgai nieko nepirkau is jcrew. Dabar atsirado ne tokiu minimalistiniu modeliu, tai neatsilaikiau biggrin.gif Bet, deja, man nepavyksta kaip LM apsipirkti taip, kad viskas deretu tarpusavyje ax.gif Bet dar nieko negavau, tai nera ka komentuoti.

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Aš tai dabar nusprendžiau susidėliot ir pirkti nenukrypstant į lankas vartotojo įkelta nuotrauka

Belieka tikėtis, kad dydžiai tiks vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2018 02 01, 10:44)
Aš tai dabar nusprendžiau susidėliot ir pirkti nenukrypstant į lankas vartotojo įkelta nuotrauka

Belieka tikėtis, kad dydžiai tiks vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka  vartotojo įkelta nuotrauka

Man sis salikas labai patiko.
Megztukas labai neblogas: https://www.jcrew.co...amp;cartIndex=1
ir
https://www.jcrew.co...isFromSale=true
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2018 02 01, 10:54)

Aš kai L dydžio tai tos kvarbatkos man nelabai gerai atrodytų ax.gif Bet kaina labai gera abiejų
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2018 02 01, 10:32)

Gęriai gėriai...
QUOTE(Auksuole @ 2018 02 01, 10:44)

Uhuj, kokios gėrybės. Ta henna pencilą ir aš žiūrėjau, bet man 6 reikėjo, nespėjau, paskui jau ir nepastebėjau...

Aš pirkau tą "with tie" sijoną, kur rašė viso kad lb mažintas. Tai jau irgi žėsiu, ar nutaikiau dydį. Gal net pasirodysiu, su tom isbliurusiom foto biggrin.gif
Va:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 01 vasario 2018 - 11:17
QUOTE(rastafarinas @ 2018 02 01, 10:59)
Gęriai gėriai...

Uhuj, kokios gėrybės. Ta henna pencilą ir aš žiūrėjau, bet man 6 reikėjo, nespėjau, paskui jau ir nepastebėjau...

Aš pirkau tą "with tie" sijoną, kur rašė viso kad lb mažintas. Tai jau irgi žėsiu, ar nutaikiau dydį. Gal net pasirodysiu, su tom isbliurusiom foto  biggrin.gif

Vat henna tai nelabai ir pildė. Paskui jau nuolaidą jiems nuėmė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2018 02 01, 11:00)
Vat henna tai nelabai ir pildė. Paskui jau nuolaidą jiems nuėmė biggrin.gif

ar acorn nespėjau biggrin.gif
Jo, dbr yr fainų, net jade spalvos, bet brangiau nei kokonas po nuolaidos smile.gif
Atsakyti
Neblogas papildymas, kas vakar ne final sale buvo - įmetė į jį kai ką. Man atrodo vartotojo įkelta nuotrauka

petite8 $24.99 vartotojo įkelta nuotrauka
Petite Campbell blazer in linen

Šito lyg nebuvo

$31.49
Faux-shearling poncho
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksuole: 01 vasario 2018 - 11:25
QUOTE(rastafarinas @ 2018 01 31, 23:31)

::Tai ką, medžioklė tęsiasi  gun_smilie.gif  nail.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2018 02 01, 00:36)

Sukienka:

Labai daili bigsmile.gif

QUOTE(raimuska @ 2018 02 01, 11:47)
Grazus megztukas. Su 173cm ugiu jauciu nerizikuoti pirkti, pilvas bus  plikas? Gal kas is aukstaugiu pirkote?

Sunku pasakyt, man jis toks pradzioj potrumpis pasirode, bet prie sijonuku labai super. As pratusi prie visokiu "maisu" biggrin.gif Pilvas gal nebus plikas, na bet sakyciau trumpas smile.gif

QUOTE(Aireda @ 2018 02 01, 12:32)
Ilgai nieko nepirkau is jcrew. Dabar atsirado ne tokiu minimalistiniu modeliu, tai neatsilaikiau biggrin.gif Bet, deja, man nepavyksta kaip LM apsipirkti taip, kad viskas deretu tarpusavyje ax.gif Bet dar nieko negavau, tai nera ka komentuoti.

As irgi laaabai ilgai nepirkau is ten, dabar kai pavariau, tai net negera blink.gif biggrin.gif
Man irgi derinti tarpusavyje nesigauna kazkaip, nebent netycia, reiktu kaip Auksuolei koliazus darytis ir bandyt kazkaip, nes paskui tikrai nekazka, kai tarpusavyje nederanciu prisiperki unsure.gif biggrin.gif

Aciu siandien uz az mergaitems apie Cocoon papildyma, bet kazkas ten negerai buvo, ir mazas nuo keliu nenulipo, tai nepasiseke. Gal ir gerai, nes perziurejau kiek visko prisisakius, vien terbu 3 vnt huh.gif laugh.gif
Atsakyti