Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(Aireda @ 2018 01 31, 17:43)
Smagu, kad tema vel atgijo  biggrin.gif Kokie grazus pirkiniai.
(...)

Rastafarinas, smagus megztukas mirksiukas.gif Tik nesugalvok deveti su tuo sijonu  tongue.gif  Su kelnemis pats tas  mirksiukas.gif (...)

O kuo su sijonu negerai? bigsmile.gif biggrin.gif
Bet tai ot kaip skirias "akys" mūsų smile.gif Man su kelnem tai jau per daug, o va su sijonu santūriau, ramesnis vaizdas. Ir spalvos su sijonu dera. Kelnes tai labiau prie navy megztuko derinau.
vartotojo įkelta nuotrauka

O pati niekuo nesusigundei, Aireda? mirksiukas.gif

QUOTE(Auksuole @ 2018 01 31, 19:42)
O jau spalvos gražumas vartotojo įkelta nuotrauka aš jos irgi norėjau, bet gausiu ryškiai žalią

Man lb graži ta spalva kur pasirinkot.
O as vis dar neapsispręndžiu, ar tinka man modelis, ras kokonas... frusty.gif
Papildyta:
QUOTE(veiva @ 2018 01 31, 15:25)
Ui kaip krūtinę nusimažinau, su 94 cm per krūtinę  biggrin.gif

Dėl tų marškinių tai jie lb jau fitted, kiek esu supratus. Mačiau išparduotvėj siūlo juos.
Žodžiu, tiek ir "patariau" biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 31 sausio 2018 - 20:34
QUOTE(rastafarinas @ 2018 01 31, 20:33)
Man lb graži ta spalva kur pasirinkot.
O as vis dar neapsispręndžiu, ar tinka man modelis, ras kokonas...  frusty.gif

Man tai nelabai tinka vartotojo įkelta nuotrauka bet sakiau pabandysiu biggrin.gif

O paskui gal reiktų gaudyti Lady day, jis kaip suprantu pašiltintas turi būti rolleyes.gif Turiu iš seniai metro tai jis jau šiltam pavasariui tinkamas
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2018 01 31, 19:43)

Ir megztukas labai dailus mirksiukas.gif Cia juoda spalva? Ar zalsva?

4u.gif Tamsiai zalias wub.gif

QUOTE(Auksuole @ 2018 01 31, 21:42)
O jau spalvos gražumas vartotojo įkelta nuotrauka aš jos irgi norėjau, bet gausiu ryškiai žalią

Grazi tikrai sita, aciu. Realiai tai medziojau ta rysku zalia, bet is nevilties sita pastveriau biggrin.gif Dabar dar noriu ir geltono bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte3 @ 2018 01 31, 21:10)
Grazi tikrai sita, aciu. Realiai tai medziojau ta rysku zalia, bet is nevilties sita pastveriau  biggrin.gif Dabar dar noriu ir geltono  bigsmile.gif  doh.gif

Kai tokia kaina dabar jie tai normalu norėti kelių biggrin.gif 0 tai tikrai mačiau geltoną, 2 dydžio neužfiksavau. Dažniausiai pildo plum ir rudą kiek pastebėjau
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2018 01 31, 21:04)
Man tai nelabai tinka vartotojo įkelta nuotrauka bet sakiau pabandysiu biggrin.gif

O paskui gal reiktų gaudyti Lady day, jis kaip suprantu pašiltintas turi būti  rolleyes.gif Turiu iš seniai metro tai jis jau šiltam pavasariui tinkamas

Tas metro fainas. Čia jau matau esat fanė su stažu brunette.gif

QUOTE(varlyte3 @ 2018 01 31, 21:10)
4u.gif Tamsiai zalias  wub.gif
Grazi tikrai sita, aciu. Realiai tai medziojau ta rysku zalia, bet is nevilties sita pastveriau  biggrin.gif Dabar dar noriu ir geltono  bigsmile.gif  doh.gif

::Tai ką, medžioklė tęsiasi gun_smilie.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2018 01 31, 21:31)
Tas metro fainas. Čia jau matau esat fanė su stažu brunette.gif

Oj, seniai jau čia toj sektoj vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Buvo gal pora metų kai nieko nepirkau, niekas man nebuvo gražu biggrin.gif krizė kažkokia biggrin.gif bet dabar per tuos seilus tai prisirankiojau visko. Bus juoko, kai netiks dydžiai vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2018 01 31, 11:56)
Sveikos, gal turite kas šiuos marškinukus?

https://www.jcrew.co...lvet-bows/H6107

Su S dydžiu ir 64 cm krūtine kokį imti dydį ?  4u.gif

Gavau 00 dydi, tipius xxs nesioju. Tai jie man ankstoki. Kitas dydis 10 (eme drauge) ismatavimai peciu plotis 39, krutines 49, rankove nuo peties 62,5. Ilgis nuo peyies iki apacios 66, liemuo 46.5
Atsakyti
Rastafarinas, nekreipk demesio i ta mano komentara biggrin.gif Jeigu paciai gerai, tai ir varyk smile.gif

As pagal save sprendziu. Turiu gi toki pat juoda sijona, tai pasimatavau su laisvu ilgesniu megztuku ir man per platu kazkaip. prie tokio sijono man noretusi prigludusio megztuko arba jeigu laisvesnio tai trumpesnio. Bet as tampu kazkokia labai pretenzinga, matyt, su amziumi rolleyes.gif biggrin.gif

O stai tokio trumpo kaip tas tavo melynas su kelnemis neuzsivilkciau. Man nesiziuri, t.y. ant manes nesiziuri kazkaip. Matai, nereikia manes klausytis tongue.gif

As turiu gi sena ryskiai zalia cocoon'a ir greitai pabodo man tas jo ryskumas ax.gif Antra karta tokio ryskaus nepirkciau. Neatkreipiau demesio koks naujas zalias.

Rastafarinas, o ko Tau cocoonas netiktu, jis gi toks nepretenzingas. Stai panasu i Lady day turiu juoda, tai labai retai deviu, kazkaip jis man gal per elegantiskas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 31 sausio 2018 - 22:07
QUOTE(Aireda @ 2018 01 31, 22:04)
Stai panasu i Lady day turiu juoda, tai labai retai deviu, kazkaip jis man gal per elegantiskas ax.gif

Tai va, jis man toks labai jau ofisinis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2018 02 01, 00:07)
Tai va, jis man toks labai jau ofisinis   bigsmile.gif

Taip, tiksliai pasakyta, man jis ofisinis atrodo mirksiukas.gif Kas dirba ofise, rengiasi visokiais kostiumeliais, sijoneliais, tai labai tiktu. O laisvesniam kasdieniam stiliui as jau jo nepriderinu, mane jis verzia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 31 sausio 2018 - 22:11
QUOTE(Aireda @ 2018 01 31, 22:10)
Taip, tiksliai pasakyta, man jis ofisinis atrodo  mirksiukas.gif Kas dirba ofise, rengiasi visokiais kostiumeliais, sijoneliais, tai labai tiktu. O laisvesniam kasdieniam stiliui as jau jo nepriderinu, mane jis verzia  biggrin.gif

Tai man tas metro smagus, bet toks įpareigojantis. Jau su pencil sijonu ir šilkine nepalakstysi paskui vaiką žaidimų aikštelėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2018 01 31, 22:04)

Kreipiu kreipiu/ gerai gerai! Man patinka tamstos kultūringa nuomonė biggrin.gif 4u.gif
Aš tada dar kitu kampu permąstau - "o gal"?
smile.gif
---
Tas ten navy tai polaisvis, kone boxy truputį. Ne trumpas. Bet ir ne iki klubų.... Gal net švarkas labiau tiktų, dbr pagalvojau hmm.gif
---
Tai nuraminai dėl žalios! biggrin.gif
Ocean moss vadinasi. Poryškė tokia.
---
Žinok tokią fotkę internetuose radau su tuo paltu, ir susidūmojau.... ninja.gif wacko.gif
Papildyta:
QUOTE(Auksuole @ 2018 01 31, 21:34)
Oj, seniai jau čia toj sektoj vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Buvo gal pora metų kai nieko nepirkau, niekas man nebuvo gražu biggrin.gif krizė kažkokia biggrin.gif bet dabar per tuos seilus tai prisirankiojau visko. Bus juoko, kai netiks dydžiai vartotojo įkelta nuotrauka

Ai sektantė čia vadinasi biggrin.gif !!! Oi geras čia lotuliukas.gif bis.gif
Aš irgi ramiai dreifavau, kol neįsuko šis cunamis ! biggrin.gif ura.gif zoo_taz.gif leb.gif
Papildyta:
Sukienka:
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti