Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(enura @ 2017 10 07, 14:33)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kripu" data-cid="71830869" data-time="<a href="> Merginos, gal kuri turite sia suknele ir galite patarti koki dydi pirkti su 99-100cm klubais?krutine 90cm, tad didziausia beda-klubai vartotojo įkelta nuotraukais anksto aciu! https://www.jcrew.co...lliant-sapphire</blockquote> Tokios neturiu, bet kaip suprantu Jums problema, kad virsaus ir apacios dydziai skiriasi? Pas mane tas pats. Virsaus reikia minimum dydziu, o kartais ir daugiau mazesnio. Tai reikia pirkti pagal klubus. Virsu per pazastis pasiaurinsit, dazniausiai taip ir darau arba isvis atsisakau minties pirkti tokio modelio suknele. Kaip pastebejau tai su ilgom rankovem tokiu problemu maziau nei su tom kurios be rankoviu ar trumpom rankovem  4u.gif

QUOTE(krista08 @ 2017 10 07, 15:50)
Pas mane praktiškai taip pat. Imčiau 4 dydį  ax.gif

Labai Jums aciu!!! 4u.gif
Atsakyti
Patarkite, prašau - Su 105-106 PENCIL'ų kokį dydį imt- 12 ar 10?
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2017 10 10, 13:36)
Patarkite, prašau - Su 105-106 PENCIL'ų kokį dydį imt- 12 ar 10?

As su 85-100 imu 6US
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 10 10, 19:04)
As su 85-100 imu 6US

Ačiū.
Hm. Tai teoriškai 10 pakaktų. 12 link laisvumo. Nes dydžiai las 2-3 cm, taip įsovaozduoju.
Atsakyti

Ačiū.
Hm. Tai teoriškai 10 pakaktų. 12 link laisvumo. Nes dydžiai las 2-3 cm, taip įsovaozduoju.

Rastafarinai, man atrodo mes viena dydi nesiojom - 6. kas cia dabar nutiko ?   :hm: 

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 10 11, 17:07)
...kquote><p></p><p>Rastafarinai, man atrodo mes viena dydi nesiojom - 6. kas cia dabar nutiko ?   g.gif </p>

Tai va, geri laikai buvo.
"Pasitaisiau" 🎃😆😱...
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2017 10 11, 22:51)
Tai va, geri laikai buvo.
"Pasitaisiau" 🎃😆😱...

Bet, matyt, buvo verta mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
[...]
Taip biggrin.gif 4u.gif .
- Visada tokia pozityvi jūs, Aireda smile.gif .
Su vakarykšte Merginų diena visus mus visas nail.gif 000552.gif brunette.gif lady.gif!

Ir kad į Crew temą - tai M-ukai dar ir polaisviai . Gerai, kai tokius didesnius perki žmogus biggrin.gif
---
Aireda, ar ką dar paperki iš Crew?
Enura tai vis pasirodo, o tamistos pasigendu smile.gif
Papildyta:
Medituoju į sijoną , tik dydžių nėr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 12 spalio 2017 - 12:01
Ar nešiojot kas factory City Coat? Žinau tik, kad jis plonesnis nei kriu, o visa kita — kokybė, apsibumbulavimai kaip? Dairausi dabar. Tai būt įdomu atsiliepimai.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2017 10 12, 14:10)
Ar nešiojot kas factory City Coat? Žinau tik, kad jis plonesnis nei kriu, o visa kita — kokybė, apsibumbulavimai kaip? Dairausi dabar. Tai būt įdomu atsiliepimai.

Turiu pilka, nestoras, dabartiniu oru su masina gerai. Medziaga neispudinga, burbuluojasi greitai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2017 10 12, 13:15)
Turiu pilka, nestoras, dabartiniu oru su masina gerai. Medziaga neispudinga, burbuluojasi greitai verysad.gif

Bet tai gal dėl to, kad vilnos yra sudėty? Crew paltukas manirgi truputį burbulavosi g.gif
Atsakyti
Kazkaip man nelabai patinka tie besiveliantys burbuliukai prie pazastu, kur rankinukas lieciasi, ant rankoviu apaciu. Turiu puspalti kita su vilna jis tikrai nesiburbuliuoja.
Atsakyti