Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(rastafarinas @ 2017 09 19, 08:00)
Sveikos, mielosios  smile.gif ,

Nu ką  - sudomino mane paltų reikalas.
Kuris iš Crew šilčiausias? Kuris geriausiai nešiojasi? [ne plonas, nesiglamžo]?
Prireikė, arba jau tuoj prireiks  biggrin.gif

O ir dydis dydis dydis... Su 105 cm apačia ir 101 cm viršum - jau bus turbūt koks 8 dydis? [iš naujo kažkaip reikia "įsikirst"  wacko.gif ]

Dėkui jei ką parekomenduosit.
- Na, bent jau dėl dydžio, o tai sukaus sukau galvą kelias dienas. - Nerizikuosi su paltu "šaut"!  biggrin.gif

Dydis 10 tikrai.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 09 19, 14:15)
Dydis 10 tikrai.

Dėkui !
Atsakyti
QUOTE(deimantukee @ 2017 09 19, 10:14)
Sveikos, turbut jau 1000 kartu aptarta, bet tik dabar sumasciau pirkti  biggrin.gif  Ar cocoon paltuko 2 dydis tiktu, jei deviu xs-s dydi? Ar reiktu 0 dydzio zvalgytis?  unsure.gif  4u.gif

Manau tau reikia 2 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deimantukee @ 2017 09 19, 10:14)
Sveikos, turbut jau 1000 kartu aptarta, bet tik dabar sumasciau pirkti  biggrin.gif  Ar cocoon paltuko 2 dydis tiktu, jei deviu xs-s dydi? Ar reiktu 0 dydzio zvalgytis?  unsure.gif  4u.gif

Jei platūs pečiai, tai 2 dydis varžys ir nieko storesnio nepasivilkt. Pati nešioju iš criu xs—s ir bent jau cocoon tikrai norisi dydžiu didesnio, tai yra 4 būtent dėl pečių. Nebent šiųmetiniai iš tikrųjų didinti. Jei esi vilnietė, gali užsukti pasimatuoti 2 dydį ;)
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2017 09 19, 20:11)
Jei platūs pečiai, tai 2 dydis varžys ir nieko storesnio nepasivilkt. Pati nešioju iš criu xs—s ir bent jau cocoon tikrai norisi dydžiu didesnio, tai yra 4 būtent dėl pečių. Nebent šiųmetiniai iš tikrųjų didinti. Jei esi vilnietė, gali užsukti pasimatuoti 2 dydį ;)

oho net 4 blink.gif
Man irgi aktualu palto dydis, crew perku XS, galvojau palta 0 dydi imti biggrin.gif Mm, pasimeciau unsure.gif
Atsakyti

O ir dydis dydis dydis... Su 105 cm apačia ir 101 cm viršum - jau bus turbūt koks 8 dydis? [iš naujo kažkaip reikia "įsikirst"  wacko.gif ]

- Na, bent jau dėl dydžio, o tai sukaus sukau galvą kelias dienas. - Nerizikuosi su paltu "šaut"!  biggrin.gif

Is visu mano turimu 4, ne su vienu zemiau -5 nevaikstau, nes saaalta man. Turiu cocoon, lady day, majesty peacout ir chateau parka. As su keliais cm maziau visu turiu 8 dydi, o lady day 10 dydi. Cocoon ir parka turetu 10 d. tikti. Parodykit is kuriu renkates.

Ne vienas man nesiglamzo. Nesirink juodo cocoon - vargelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2017 09 19, 21:09)
Is visu mano turimu 4, ne su vienu zemiau -5 nevaikstau, nes saaalta man. Turiu cocoon, lady day, majesty peacout ir chateau parka. As su keliais cm maziau visu turiu 8 dydi, o lady day 10 dydi.  Cocoon ir parka turetu 10 d. tikti. Parodykit is kuriu renkates.

Ne vienas man nesiglamzo.  Nesirink juodo cocoon - vargelis  biggrin.gif

Ačiū, Madmuazele! Kaip išsamiai!
Dabar jau žinosiu. 👍
Atsakyti

Šilčiausi visi iš Stadium cloth audinio - kokonas, chateau, majesty ir kiti. Chateau su kašmyrais nešiojau visą žiemą, kaip paltas tai tikrai šiltas, o prie rimtesnių šalčių vis tiek tik pūkinė gelbsti smile.gif

Galiu pareklamuoti, turiu 10T kokoną parduoti, man jis tuo pačiu ir per didelis, ir per mažas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2017 09 19, 23:24)
Šilčiausi visi iš Stadium cloth audinio - kokonas, chateau, majesty ir kiti. Chateau su kašmyrais nešiojau visą žiemą, kaip paltas tai tikrai šiltas, o prie rimtesnių šalčių vis tiek tik pūkinė gelbsti smile.gif

Galiu pareklamuoti, turiu 10T kokoną parduoti, man jis tuo pačiu ir per didelis, ir per mažas biggrin.gif

Ačiū!
O tai kaip čia įdomiai dėl to dvejopumo?(per dudelis/mažas)? bigsmile.gif
Pati tai nežinau... Jaučiu dar lauksiu kol tas kūnas normalizuosis... O tai žėk po netrukus vėl gali kito dydžio prireikt. Tik tas noras tų uprade'ų!..
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2017 09 19, 21:11)

Aciu uz issamu atsakyma 4u.gif Butu idealu pasimatuoti, gaila, is Kauno esu smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
gal kuri turit tokį? kaip jis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2017 09 19, 23:24)

Bet tikrai, o kodėl toks dvejopumas? Aš savo cocoon pardaviau, negalėjau susitaikyti, kad pečius varžė, dabar kito dairausi, bet jau taip abejoju ar 4 tiks, o gal geriau 2 tall ieškoti.... iš kitos pusės, pusę akropolio parduotuvių perėjau, paltus matavausi, nu su jcrew nėr ką lygint nei kokybės, nei fasono... matau, kad išparduotuvėj irgi yra ieškančių 4 dydžio, nes 2 netiko.
Atsakyti