Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

Dabar tik per kompa prisijungiau doh.gif kai dejau foto rimtai tokiu nebuvo doh.gif sumazintas dejau... man toks vaizdas kad cia kai atsirado nauja versija kazkas pasidare, dedant normalias rodo, o paskui...

ir ziuriu niekas nesuregavo i mano prasyma sumazint... unsure.gif zodziu, ziurekit tik per telefona hihihi.gif

dekui Vilmabu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 29 rugpjūčio 2017 - 16:14
QUOTE(enura @ 2017 08 29, 17:12)
Dabar tik per kompa prisijungiau doh.gif kai dejau foto rimtai tokiu nebuvo doh.gif sumazintas dejau... man toks vaizdas kad cia kai atsirado nauja versija kazkas pasidare, dedant normalias rodo, o paskui...

ir ziuriu niekas nesuregavo i mano prasyma sumazint...  unsure.gif zodziu, ziurekit tik per telefona hihihi.gif

dekui Vilmabu  4u.gif

As irgi maciau normalaus dydzio nuotraukas , veliau tik padidejo biggrin.gif
Atsakyti

Labai norėjau to sijono draugės vestuvėms gegužę, bet tada susilaikiau nuo pilnos kainos. Grožis! :)

Atsakyti

https://www.jcrew.com/lt/p/G3808bene labiausiai vykęs vasaros pirkinys, labai gražus ir puošnus sijonas, turi tokį cinkelį, pats yra akcentas, patinka, kad su kišenėm, pirkau 8 dydį, esu tarp 8-10, juodą, man su 172 cm norėtųsi kiek trumpesnio, bet tuo metu nebuvo petite.

Šį sijoną aš irgi pelnytai tituluoju geriausiu vasaros pirkiniu! Pirkau ir mamai, ir sau, abi vaikštom, abi patenkintos, sijonas nuostabus! Man jis ėjo visom progom ir prie visko - ir į bažnyčią, ir į restoraną, ir šunį išvesti :D

Atsakyti
Gražus sijonas, gal ir be reikalo nepirkau smile.gif Mano einamiausias šįmet buvo iš praeitos ar užpraeitos vasaros, irgi tiko prie visko ir visur smile.gif Beiieškodama foto pamačiau, kad turiu ir tokią pačią maikutę, ir megztuką, bet tokio derinio neišbandžiau bigsmile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Ir dar prisimenant vasarą labai einama buvo šita suknelė, nors pirkau pernai pavasarį ir visą aną vasarą niekaip nepriderinau. Jau buvau pagalvojusi dėti į pardavimus, bet pasimatavau ir kažkaip iš naujo visai kitaip pasirodė biggrin.gif Ir į darbus, ir į šventes tiko smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilka*: 08 rugsėjo 2017 - 22:25
QUOTE(Ilka* @ 2017 09 08, 23:23)
Gražus sijonas, gal ir be reikalo nepirkau smile.gif Mano einamiausias šįmet buvo iš praeitos ar užpraeitos vasaros, irgi tiko prie visko ir visur smile.gif Beiieškodama foto pamačiau, kad turiu ir tokią pačią maikutę, ir megztuką, bet tokio derinio neišbandžiau  bigsmile.gif

O aš tokį riožinį turiu Naują išaugtą 6d, taip ir nespėjau užsidėti... vis neprisiruošiu įdėt skelbimo, nebesitikiu sumažėt ax.gif blink.gif
Atsakyti
Sveiki, gal pakomentuotumėte šį paltuką? 0 regular dydis ar tiktų standartiniam XS ? Kokia jo dydžių skalė buvo? Ačiū

J.Crew Zippered Coat In Stadium-Cloth
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 08 26, 21:01)
Pasimatavau sijona. Tai jeigu lyginti su ankstesniais JCrew rubais, tai taip - mazintas.

Oi kokia princesė!!!
o bateliai kokie čia? Lb spalva gera.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2017 09 11, 18:20)
Oi kokia princesė!!!
o bateliai kokie čia? Lb spalva gera.

Aciu, aciu tik kur "princese" taip eis tai dar neaisku hihihi.gif
Bateliai AT sitie
https://www.anntaylo...p;prodId=379956

Tik spalvos tos neberodo - pink sunset, buvo paleide "popigiai" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 09 11, 20:03)
Aciu, aciu tik kur "princese" taip eis tai dar neaisku  hihihi.gif
Bateliai AT sitie
https://www.anntaylo...p;prodId=379956

Tik spalvos tos neberodo - pink sunset, buvo paleide "popigiai"  4u.gif

Tai paaiškės, paaiškės smile.gif
Gražuoliai bačiukai. Tiek kad pat tik gėrėtis ir tegaliu - 'trudno' man su aukštakulniais.
Atsakyti
Mielosios, parekomenduokit kokią suknelę iš Crew ar iš factory, ilgom rankovėm ir kad tiktų į darbą smile.gif ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2017 09 12, 10:23)
Mielosios, parekomenduokit kokią suknelę iš Crew ar iš factory, ilgom rankovėm ir kad tiktų į darbą smile.gif ačiū smile.gif

Tą kur enura parduoda, paskutinis Crew išparduotuvės psl. 4u.gif
Atsakyti