Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

Pasimatavau sijona. Tai jeigu lyginti su ankstesniais JCrew rubais, tai taip - mazintas. Kokio puse dydzio - dydziu, bet,sakyciau, ne daugiau. Sprendziu pagal tai, kad turiu kita (silkini) panasaus modelio sijona 4 dydzio, tinka. Sito emiau 6 dydi ir mazesnio nenoreciau. Siek tiek dar laisvumo yra, bet praktiskai pats tas. Pasirodau

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 08 26, 22:01)
Pasimatavau sijona.

Vaaai koks grozis☺ Fėja!
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2017 08 26, 21:22)
Vaaai koks grozis☺ Fėja!

Aciu. "Geroji" feja hihihi.gif Tik nezinau kur dar su juo eiciau..., bet iki kitos vasaros gal sugalvosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 08 27, 12:30)
Aciu. "Geroji" feja  hihihi.gif Tik nezinau kur dar su juo eiciau..., bet iki kitos vasaros gal sugalvosiu  biggrin.gif

Baletai, koncertai, restoranai 😊Tada, ziurek ir pritruksi ka apsirengti... ir apsiauti😆
Atsakyti
Enura labai grazus sijonas wub.gif
Gaila foto labai dideles man rodo.

As norejau rozini pirktis I vestuves, bet maniskis mane isdurnino biggrin.gif

Kazin koks ilgis butu 178 ugiui jis..?
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2017 08 27, 20:59)
Enura labai grazus sijonas  wub.gif
Gaila foto labai dideles man rodo.

As norejau rozini pirktis I vestuves, bet maniskis mane isdurnino  biggrin.gif

Kazin koks ilgis butu 178 ugiui jis..?

Dideles? Tikrinau per kompa tai man normalias rode hmm.gif per telefona tai tikrai normalaus dydzio ax.gif
Cia ilgis su 168cm ugiu 4u.gif
Atsakyti
Enura - praktiskai princese mirksiukas.gif Kiek matosi is tu didziuliu foto, labai romantiskas sijonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2017 08 28, 11:52)
Enura - praktiskai princese mirksiukas.gif Kiek matosi is tu didziuliu foto, labai romantiskas sijonas smile.gif

4u.gif
Kai dejau nebuvo milziniskos doh.gif atsiprasau, nenorejau blush2.gif per telefona is vis normalias man rodo... reik prasyt moderatores kad sumazintu doh.gif
Atsakyti
Perziurejau dar telefone nuotraukas. Na, tikrai pasakiskas sijonas. Labai grazu wub.gif Jau net reikia slopinti ta jo salduma kokiomis ramesnemis, kitokio stiliaus detalemis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2017 08 28, 14:07)
Perziurejau dar telefone nuotraukas. Na, tikrai pasakiskas sijonas. Labai grazu wub.gif Jau net reikia slopinti ta jo salduma kokiomis ramesnemis, kitokio stiliaus detalemis mirksiukas.gif

Paprasiau, tikiuosi sumazins.

Aha reikia baikeriskos striukes ir kerzu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 08 28, 16:06)
Paprasiau, tikiuosi sumazins.

Aha reikia baikeriskos striukes ir kerzu  biggrin.gif

Aha, tiktu mirksiukas.gif Gal pakaktu ir baikeriskos striukes biggrin.gif
Atsakyti
Enura,tikrai šarmioz tas sijonukas wub.gif tau idealiai tinka mirksiukas.gif romantika dvelkia wub.gif
Atsakyti