Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(enura @ 2016 10 23, 10:17)
jeigu cia kalba apie si
https://www.jcrew.co...p;bmUID=lt.B4Gr
vakar kaip tik pasiemiau. Man labai patiko. ta "broske" pati labai graziai, nepigiai atrodo ir pats megztukas mielas, plonos, svelnios vilneles. Tik dabar tai jau saltoka su juo, bent man. Emiau S dydi tai man kaip tik. Emiau melyna (navy) spalva. Man apskritiai melyna tinka tai is vis viskas liuks, zodziu pranoko lukescius  bigsmile.gif Dar kai pirkau galvojau gal dukrai atiduosiu pasipuosti i mokykla, bet ne - pasiliksiu sau  tongue.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Taip,butent apie si!Aciu,kad pasidalinot,emiau ir as navy spalva prie siu marskinuku,juose labai graziai klostuota ta dalis,kuri kaip tik matysis per cardigana wub.gif Dydi S su kokiais ismatavimais?Nes as irgi S emiau..
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 10 23, 10:26)
Gražus šitas.
Kiek gavosi doleriukų šitas grožis [ir su kiek off pirkot]? Man jis irgi fainas, bet svarsčiau, svarsčiau, ir kažkaip per darbsu užmitršau aš jį  biggrin.gif

as irgi dar svarsciau pirkt/nepirkt, nes dar ne is pigiuju buvo, bet kazkaip pasiryzau biggrin.gif ir gerai, nes melyni ir dingo greit, paskui nepastebejau ar daznai imesdavo.
Buvo atrodo 79,99-40% off , nes man gavosi 47.99$ (neturiu skaiciuotuvo po ranka) kas galutiniam variante 55.09 eur 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Cocainna @ 2016 10 23, 10:31)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Taip,butent apie si!Aciu,kad pasidalinot,emiau ir as navy spalva prie siu marskinuku,juose labai graziai klostuota ta dalis,kuri kaip tik matysis per cardigana wub.gif Dydi S su kokiais ismatavimais?Nes as irgi S emiau..

per krutine ~ 87, peciai siauri, bet mano rankos ne is plonuju. Siaip tinka xs,s dydzio crew megztiniai, kai noriu laisvo perku M. Jeigu nenorit labai prigludusio tai manau tiks 4u.gif

marskiniai tie faini bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 23 spalio 2016 - 10:47
QUOTE(enura @ 2016 10 23, 10:45)
per krutine ~ 87, peciai siauri, bet mano rankos ne is plonuju. Siaip tinka xs,s dydzio crew megztiniai, kai noriu laisvo perku M. Jeigu nenorit labai prigludusio tai manau tiks  4u.gif

marskiniai tie faini  bigsmile.gif

Man keliais centais pigiau isejo biggrin.gif 54.71
Man dazniausiai truksta ilgio cardiganuose,del to imu ne xs o s,nu ir kadangi emiau butent prie siu marskinuku,tai manau bus kaip tik. Man atrodo,kad papildo tuos cardiganus,bet kaina nekrenta,bent tai dziugina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 10 23, 11:02)
Man keliais centais pigiau isejo biggrin.gif 54.71
Man dazniausiai truksta ilgio cardiganuose,del to imu ne xs o s,nu ir kadangi emiau butent prie siu marskinuku,tai manau bus kaip tik. Man atrodo,kad papildo tuos cardiganus,bet kaina nekrenta,bent tai dziugina  bigsmile.gif

Sitas netrumpas. Kad kaina nekrenta tai dziugu, o tai man paskutiniu metu pastoviai budavo - tik nusiperku ka nors, jau ziurek kaina dar nukrito doh.gif
Atsakyti
Gal kas turi bitinius marskinius 0/2 dydi ir galetu parasyti pazastuku ismatavimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 10 23, 11:45)
as irgi dar svarsciau pirkt/nepirkt, nes dar ne is pigiuju buvo, bet kazkaip pasiryzau  biggrin.gif i{...]

Jo, bet kai grįžti iš Akropolio, ar HM, tai supranti, kad, už Crew kokybę, tai dažniausiai kiekvieno cento verti tie daiktai.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 10 23, 15:35)
Jo, bet kai grįžti iš Akropolio, ar HM, tai supranti, kad, už Crew kokybę, tai dažniausiai kiekvieno cento verti tie daiktai.

drinks_cheers.gif Tuo save ir guodziu biggrin.gif bet ir tai cia gal po poros metu pertraukos su dukra teko pasivaiksciot po gyvas parduotuves, tai po valandos supratau, kad as nebekenciu ju ir kad online shopintis yra 3x geriau, nors anksciau visai patikdavo po jas vaiksciot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 10 21, 15:36)
kaip dydis ?
Laukiu as irgi ir bijau ar pataikiau dydi.  ax.gif
Siaip tippi S perku.

QUOTE(ellinga @ 2016 10 21, 16:09)
Pirkau S, nors deviu M

man atrodo, kad dydis atitinka ax.gif turiu megztuku ir XS ir S, sito emiau S, mazesnio nesinoretu smile.gif

QUOTE(ellinga @ 2016 10 22, 18:49)
Siandien uzsidejau tippi su kvarbatkom, nesijauciau kaip su seilinuku smile.gif jauciausi grazi smile.gif gaila, kad rozinio nepaemiau

o nesalta db su juo ? ax.gif as pamatavusi atidejau siltesniems laikams biggrin.gif grazus man jis tikrai, tik, kad labai plonytis, persisviecia liemenele (ivory spalva), galvoju, kad gal maikele kokia plona dar reiktu deti po apacia... ax.gif
gal melyna ir ta rozine spalvos nepersisviecia ?
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 10 24, 06:32)
gal melyna ir ta rozine spalvos nepersisviecia ?

Nepastebejau, kad melyna persisviestu. Gal visa diena butu salta, bet mano visi vaiksciojimai tai auto - prekybos centras - auto
Atsakyti
Pasirodykit su tipiu ir tuo megztuku su broške! ax.gif

Aš gavau vilnonį Factory pencilą deep burgundy spalvos, 14 tall. Nu labai gražus, ypač spalva, ir tall ilgis man su 177 cm ūgiu gražiai po keiais wub.gif https://factory.jcre...e=deep-burgundy
Dar vyrui Contrast-ribbed lambswool cardigan sweater. Minkšta vilna, dydį atitinka, labai fainas prie džinsų. Pagavau už 49,99$ https://factory.jcre...p;bmUID=luo8gDY

Beje, pas kurią tarpininkę nėra taxų Kriu? Pirkau megztuką su lape už 39$, su taxais išėjo 49EUR, daugokai
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 10 24, 07:53)

Beje, pas kurią tarpininkę nėra taxų Kriu? Pirkau megztuką su lape už 39$, su taxais išėjo 49EUR, daugokai
unsure.gif

Pas Kate tikrai nera, pas Rudaplauke neturetu buti. Bet Jus paziurekit saskaita, ar tikrai yra taksai paskaiciuoti. Dabar toks kursas, kad viska priskaiciavus +kursas+siuntimas+5tarpininkavimo= nelabai grazi kaina

Pvz snoodas is labai simpatisku 7$ virto visai i nesimpatiskus 12e
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 24 spalio 2016 - 08:06
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 10 24, 07:53)

Pas Kate ir Taurę tikrai nėra tax.. Dėl kitų nežinau.

Mano rožinis ruffle tipis nepersišviečia-na, gal minimaliai, čiut.

Aš gavus šią bliuzelę. Raudoną. Labai graži, kokybiška, storas šilkas.
https://www.jcrew.co...t...e&hash=row0

Atsakyti