Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(madmuazele @ 2017 07 04, 10:40)
Turiu. Skalbiau ax.gif Pasiglamžiusi buvo. Aš truputį pakilnoju iš vandens ir šlapią kabinu ant pakabos. Bet ji jau ne tokia, kaip kad tik nupirkta buvo..

Supratau, aciu. Taip ir galvojau. Idomu su garais eitu labiau islygint? g.gif
Atsakyti
Panos, kas pagavot tuos batelius, ar po avejimo jie nepalaisveja... taip gaila, truksta 0.5dydzio.
Nerasiu as ju su kuom pasikeisti, o tokie grazuoliai... unsure.gif unsure.gif unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Uzsisakiau siek tiek grozio, jei tik su dydziais neprasausiu ax.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2017 07 02, 16:48)
kaip valote-skalbiate si merinuka?

kai prireiks, saviski planuosiu nesti i valykla...nes jis ir taip man toks " tik tik ", nors ir S d. biggrin.gif jei pasitrauktu bent kazkiek, taptu nebetinkamu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2017 07 05, 09:25)
Panos, kas pagavot tuos batelius, ar po avejimo jie nepalaisveja... taip gaila, truksta 0.5dydzio.
Nerasiu as ju su kuom pasikeisti, o tokie grazuoliai...  unsure.gif  unsure.gif    unsure.gif

Manau, tikrai pralaisves. Man Mona leather pumps pralaisvejo.
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2017 07 05, 13:45)
Uzsisakiau siek tiek grozio, jei tik su dydziais neprasausiu  ax.gif  smile.gif

Dideja, Iškart du derinukai wub.gif Aš apie šį sijonuką irgi mąsčiau ax.gif

Laukiu:

Iš neseniai gautųjų patiko ir nemažai komplimentų sulaukė wub.gif (relybėje man geriau atrodo):
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 07 04, 13:31)
Supratau, aciu. Taip ir galvojau. Idomu su garais eitu labiau islygint?  g.gif

Siaip issilygina, tik audinys kiek kitoks pasidare, bet nezymiai...
Atsakyti
Dideja, grazus pirkiniai wub.gif Tvarkingi tokie, tavo stiliuje mirksiukas.gif

Gyte66, superiniai drabuziai wub.gif Net pavydu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2017 07 05, 21:03)

Gyte66, superiniai drabuziai wub.gif Net pavydu biggrin.gif

Na jau blush-anim-cl.gif
Bazinių JCrew rūbų - tippi, marškinukų, pencil sijonukų, ofisinių suknučių - per šešetą septynetą metų esu prikaupusi pakankamai, tai stengiuosi save riboti ir tik kažką įdomesnio nusiperku ;)
Aireda, dar beperki JCrew?
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2017 07 05, 13:45)
Uzsisakiau siek tiek grozio, jei tik su dydziais neprasausiu  ax.gif  smile.gif

Aš į šitą "glazielinau"; gražios spalvos, ta mėlynos ir žalios dermė. Nu bet susilaikiau, nes neaišku, koks dydis mano biggrin.gif
-
Labai faini visi trys smile.gif
*
- Gyte ohoho! Labai jau 'trendy' viskas biggrin.gif 4u.gif O gal turit realybėj foto su jumpsuitu'u, kur sakot, kad geriau tikrovėje atrodo? smile.gif Intriguojat su tokiais pasakymais biggrin.gif
Atsakyti
Gyte, deja, beveik nieko neperku ax.gif Kartais perziuriu asortimenta biggrin.gif bet arba buna per brangu arba jau turiu kazka panasaus. Bet tavo isrinktus drabuzius mielai ir as pasirinkciau mirksiukas.gif

Rastafarinas, daznai devi sijonus? As tai ju tiek turiu prikaupusi, o deviu nebent tik saltuoju sezonu kartais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2017 07 05, 14:29)
kai prireiks, saviski planuosiu nesti i valykla...nes jis ir taip man toks " tik tik ", nors ir S d.  biggrin.gif jei pasitrauktu bent kazkiek, taptu nebetinkamu  ax.gif

aciu, as ir jau nesiau i valykla, pabijojau skalbti smile.gif
Atsakyti